Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaronzmakiem

Młode matki! Żenada!!!

Polecane posty

Gość kooora
Drogie pustaki urodzenie dziecka to najważniejszy moment w życiu...proponuje wam stosować bardzo dobre środki antykoncepcyjne abyście nie przekazały w genach swojej głupoty niewinnym istotom

Gość mammma 22
ja tam zadnych esow nie pisalam bo nie bylam w stanie :-o tylko mamie i dobrej koleżance powiedzialam ile mala wazyla itd. z resztą cala wyprawke dla dziecka juz mialam kupioną,wkurwiają mnie te mamuski co sie wielce tak podniecają dzieckiem ,ze takie piękne ,tyle i tyle ważylo.co to kogo obchodzi ? :-o

Gość uiuiu
w dawnych czasach jak nie było telefonów kom też się zawsze podawało wagę i wzrost dziecka. taki zwyczaj. moja mama ciągle pamieta ile kazde z jej dzieci wazyło i mierzyło, moja babcia też. autorko jesteś ograniczona. przyjaciele są od tego żeby cieszyć się naszym szczęściem. niezależnie czy chodzi o nowe dziecko, pracę, chłopaka itd. może zmień nr tel i zerwij wszystkie kontakty towarzyskie, to nikt cię nie będzie zanudzał sprawami, które chuj cię obchodzą. i będziesz mogła siedzieć we własnym fascynującym towarzystwie albo dzielić się swoimi bezcennymi przemyśleniami z pospólstwem na forum

Gość fyf
a czego tu zazdroscic? ze baba rozlozyla nogi a facet ja zaplodnil? argument bez sensu. Tez mnie to denerwuje, kobieta urodzi i mysli ze swiat sie zatrzymal, a wszystko krazy wokol jej dziecka.

Gość makaronzmakiem
sama się dziwiłam, ze tak szybko była w stanie pisać smsy :-O i że nawet o tym pomyslała w takiej chwili :-( Sama napisała, że 3 minuty temu urodziła się najpiękniejsza księżniczka na świecie :-O o matko! :-O Ja sama mam sporo problemów, ale koleżanka nigdy pierwsza nie napisze co u mnie słychać, czy wszystko Ok, tylko sama domaga się ciągłej adoracji i dopytywania co u niej i jak się ma jej brzuszek, a teraz dzidzia :-O szczerze, mam już to gdzies! A do tępaków, którzy oceniają a NIC o mnie nie wiedzą... ja już mam dziecko i już przezyłam coś takiego... ale przez myśl mi nie przeszło, żeby tuż po porodzie wysyłac do wszystkich całe dane dziecka :-O

Gość takajedna 1987...
ja pierd**e,już dawno sie tak nie usmiałam czytając te posty...pozagryzajcie sie i będzie święty spokój...

Gość Ale puste mamuśki z was
chore zakochane w swoich dzieciach mamuśki zrozumcie, że chociaż wam się wydaje, że wasze dziecko jest najpiekniejsze na świecie to dla reszty ludzi wasze dziecko jest po prostu normalne, zwykłe jak tysiące innych dzieci. a mówimy że macie śliczniusiego bobaska tylko z grzeczności. I błagam, nie umieszczajcie na NK po 50 zdjęć waszych pociech. Chcecie się pochwalić dzieckiem to wysyłajcie pocztą mailową zdjęcia swoim znajomym a nie umieszczajcie na forach publicznych, bo chcę na NK zobaczyć dawno niewidzianą koleżankę a nie jej dziecko w milionie pozycjach.

Gość to ja zabieram
na porodowke (oczywiscie jak bede w ciazy) laptop z bezprzewodowym internetem i bede prowadzic na bieząco bloga, wklejac foty na n-k, pisac na gg, wysylac maile, dzwonic z komorki itp. do wszystkich.:classic_cool: w ogole to zrobie sobie reality szoł z porodówki:classic_cool:

Gość no i juz sie matki Polki
zbulwersowały:P:P:P:P

Gość no najlepiej to urzadzcie
sobie przekaz live prosto z porodówki!!!

Gość takajedna 1987...
Ja je*ie!poprostu niezły kabarecik!...Wszystkie qrwa jesteście puste,zj***bane ryje