Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabriellla

sciąganie filmów np. z chomika

Polecane posty

Gość gabriellla

Jeszcze nie ściągałam filmów, słyszałam, że do tego potrzebny jest jakiś program. Mógłby ktoś mi w łatwy sposób wyjaśnić jak to się robi? Będę wdzięczna...

Gość cep
ale wiesz ,że to jest karalne :classic_cool:

Gość gabriellla
więc powiedzmy że jest to pytanie czysto teoretyczne

Gość chimaira
"gryzonia" nie polecam bo często przerywa połączenie i jak nie masz programu ze wznawianiem to jest LIPA można z rapidshare albo zabawa z torrentami

z chomika, po co ściągać. Chodujesz sobie chomiczka tzn zakładasz konto, wchodzisz sobie na inne chomiki i oglądasz do woli za friko, albo przerzucasz na swojego chomika i ze swojego na swój dysk, tylko , po co? Z innych, wpisujesz sobie w ulubione www.graber.pl i z grabera wchodzisz sobie na proponowane i ściągasz sobie, aż ci się dysk z kompie zapełni. Jeśli tylko nie kombinujesz ze sprzedawaniem dysków z nagranymi ściągniętymi filmami, to wszyscy mogą cię w dydka cmoknąć.....

Gość gabriellla
dydka to nie mam :-) a nawiązując do chomika: ściągam na swój dysk i gotowe? A co z filmami które mają osobno napisy? Czy jest potrzebny jakiś program który to łączy? Kiedyś ściągnęłam program do gry na gitarze i nie mogłam go otworzyć.

Gość lloollaa
W serwisie napisy.info widnieje notka, ze najprawdopodobniej policja przedstawi zarzuty Team Solutions (wlascicielowi chomikuj) wlasnie dotyczace piractwa. Oficjalna polska strona programu p2p zwanego eMule zostala zamknieta - program jednak nadal dziala i ma swoja strone w j. angielskim. Wyszukiwarka torrent'ow (torrent - skrot do legalnych jak i nielegalnych plikow umozliwiajacy pobieranie ich z sieci przez uzycie takich programow jak Bittorent) ThePirateBay tez przestala dzialac. www.mininova.org nadal dziala... Sciaganie filmow bez zgody autora jest nielegalne. Jesli autor udostepnia filmy/pliki i chcesz je sciagnac - to sa to dwa najszybsze sposoby.

Gość hobbit_zielarz
tutaj pobierasz z pełnym transferem i za free, trzeba mieć tylko programik moorhunt, ktory sobie sciagniesz z neta, albo ygoow do wyboru www.polishcinema.org

ale przeciez zeby zobaczyc film na chomiku to trzeba go sciagnac a wtedy potrzebny jest jakims tam limit czy cos a to kosztuje;(

Gość chimaira
program NapiProjekt ściągnij, on sam dopasuje napisy do wersji filmu (o ile ma je w bazie) a skąd informacja że Pirate Bay przestała działać??

Gość gabriellla
mam wypasionego :-) chomika więc spory limit mam za darmo

Gość a ja bym proponowała
www.3we.pl nie musisz ściągać żeby obejrzeć i nie zawalisz sobie kompa. No i wybór filmów olbrzymi.Za 3.66 na kwartał możesz obejrzeć filmy które dopiero co były w kinach.

wchodzisz na chomika np mojego i oglądsz sobie co ci się podoba, co mam zachomikowane. Tam jest taka opcja, że możesz oglądać sobie, bez wykupywania limitu, jak chcesz ściągnąć na swojego chomika powyżej przyznanego tygodniowego limitu , musisz wysłać esa i dokupić.

Gość poganiacz klawiszy
ten graber nie sciaga z rapida wole Internet Download Manager ten ze wszystkiego ściąga

Gość gabriellla
Udało mi się ściągnąć film. Kiedy na niego wchodzę, automatycznie przez WMP odtwarza tylko głos, zamiast obrazu są "mozajki". Windowsa mam oryginalnego, zaktualizowanego. Czego jeszcze potrzebuję? Na ikonce filmu jest napis AVI, a pod ikonką tytuł filmu. xvid. Pomórzcie bo film czeka...wytłumaczcie laikowikowi

Gość gabriellla
Dzięki cepie :)

Po co program? Rejestrujesz się na stronce typu filefox.pl, wyszukujesz i ściągasz :)

Gość Adrina
Po co ci program? Rejestrujesz się na filefox.pl i ściągasz ile chcesz :)

Gość gość
zamiast chomika polecam wejść na https://filefox.pl - szybsze ściąganie, nie ma oszust z pustym plikiem jak na chomiku i znaczni większy wybór !

Gość internetowiec
A ja zawsze pobieram sobie filmy ze strony mp3youtube pl.Nie mam limitów prędkości i transferu więc wszystko szybko i sprawnie się ściąga :D