Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaMamaW

X-LANDER X-RUN 2009 czy X-LANDER X-T XT 2008 ????

Polecane posty

Gość mamaMamaW

Drogie mamy, jeśli któraś z Was zna modele tych wózków proszę o opinię. Zastanawiam się nad tymi dwoma modelami spacerówki i nie mogę się zdecydować. Słyszałam że x-lander xt ma niedopracowane przednie kółko i źle się tym wózkiem jeździ.... a może możecie polecić jakiś inny wóżeczek spacerowy ???

Gość studentka wsz
ja mam XV x landera super jest i lekko:) skalda sie latwo i malo miejsca zajmuje

Gość mamaMamaW
studentka wsz- dzieki za odpowiedź. Wcześniej nie zwróciłam uwagi na ten model. Obejrzałam go na allegro i powiem że ładnie sie prezentuje. Może na ten model sie zdecyduje.:)

Gość SSSynowa
Też jestem ciekawa Waszej opinii na temat tych wózków. Piszcie!

Święta racja z tym kółkiem w xt 2008 - mam ten model i jeżdżę z zablokowanym przednim kółkiem, bo gdy się kręci często się blokuje. Nie da się jeździć, szczerze odradzam ten model. Poza tym gondolka jest bardzo mała, gdybym miała rozum kupując wózek, wybrałabym inny model (kupowałam przez internet i nie miałam możliwości obejrzenia go w rzeczywistości).

Gość mamaMamaW
La Chica Bonita- dzieki za informacje!!

Gość studentka wsz
ja najpierw pojechalam na zywo obejrzec do hurtowni i tak kosztowal 1000 a ja na allegro dalam 600 za nowy. kolka z przodu nie mam na blokacie i sie nie blokuje ladnie skreca i daje radE:) tylko ten spiworek na nogi ma maly