Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaiaiiaiaiaia

ratunkuuuuuuuuu kto byl na kreglach

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaiaiiaiaiaia

jak jest na kregielni, co z tymi butami, jak rzucac, Boze w piatek sie skompromituje :(

Gość ula z ula
spokojnie poczatkuja cy ma szczexie ;p po pierwsze wypozycz buty ( u mnie 5zl) bierzesz kule , ktora ci odopwiada ciezarem /(nie bierz za lekkiej) i wkladasz w nia dwa srodkowe palce (tzn srodkowy i serdeczny) a w dziurke z przodu : kciuk. rzucasz kciukiem do przodu wyprostowana reka. ugiete kolana. uda sie!

Gość aiaiiaiaai
juz sie widze :O

lubie chodzic na kregle,tylko mnie po takiej zabawie prze kilka dni boli reka,wtedy to ketoprom i bandaz elastyczny do butów dołączają takie stopki antybakteryjne jednorazowe.Kręgle to super sprawa,bedzie oki,nie ma sie czym stresować

spokojnie, ja też się bałam za pierwszym razem. Bałam się, że nie wyjmę palców w porę i polecę z kulą albo wyłamie mi palce. Oczywiście nic sie takiego nie stalo, a teraz uwielbiam kregle:)

Gość aiaiiaiaiiaia
dzieki, a co ubrac>? myslalam wczesniej o szpilkach, oczywiscie zeby dojsc na kregle, ale sliska tam bardzoo jest podloga w tym ch :(

Gość ula z ula
no to jz obojetne jakie buty, bo i tak musisz je zmienic ;) a co do stroju: najlepiej dzinsy i lekka gora (typu bluzka z krotkim rekawem) bo na kregielni jest cieplo, a jak sie gra w 2 osoby to juz w ogole - ciagle w ruchu, latwo sie zgrzac. a chyba nei chcesz sie spocic?? ;p najlepiej wez ze soba cos do picia, w razie gdyby chlopak sie nie garnal do kupowania, zwsze mozesz wyjac z torby pepsi :D