Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

w jakim wieku jestescie? tylko czarne niki!!

Polecane posty

Koncze ostatni rok technikum, do pracy wybieram sie w czercu/lipcu. Mimo to srodki do zycia mam :P Ps. Nie na sylwestrze tylko 3 dni po... :)

ja mam 26 nie wiem jaki jest najlepszy wiek dla faceta , chyba 20 parę bo młody i prowadzi beztroskie życie, po 30 tce musi sie stabilizować a ok 40 kryzys wieku średniego i zaczyna podrywać 17 stki trudno powiedzieć

Quicksand>>>mieszcze sie w przedziale 35-45 ty Aliksandra tez juz powinnas pomyslec o stabilizacji ...pomoglo by ci to zrozumiec kilka istotnych spraw :) nie pisalabys przynajmniej o rzeczach ktore znasz z opowiadan :)

ooo tak, napewno muszę myśleć o stabilizacji, kobieta która nie pierze skarpetek i majtalonów swojego pana i władcy jest przegrana nie wiem kiedy dostąpię tego zaszczytu :-D

ale dlaczego ma byc konkretny wiek na stabilizacje? kto to powiedzial, 26lat dziewczyna jest jeszcze mloda, to tak jakby ktos powiedzial ze dziewczyna powinna urodzic w wieku 23lat bo to taka srednia bo potem bedzie uwaqzana ze jest bezplodna, albo stara panna.... moim zdaniem kazdy do 30tki chociaz to nie regula pwinien najpierw cos zrobic dla siebie, poznac swiat, spelniac marzenia bo potem jak "usiadzie" sie ustabilizuje to bedzie ciezk kiedy zona, maz dziecko i codziennosc za pasem

Gość soookooo
bo co kurwa ze tylko czarne

wiem ze mozna rbic te wszytskie rzeczy z dzieckiem i mezem, ale to juz nie to samo i nie kazdym sie udaje, tylko sie tak mowi

Gość do aliksandra
o kurfa jaki przypal dziolcha ma 26 lat a pierdoli jak potluczona, w zadnym temacie nie ma nic madrego do powiedzenia. Myslalam, ze to taka pusta 15-letnia blachara bez zainteresowan :o Wszystko sie zgadza, poza wiekiem... nie dziwne, ze nie ma rodziny... kto by chcial taka wywloke :o

czym jest stabilizacja? juz mowie.... to niezaleznosc, to posiadanie swojego kata, stalej pracy miejsca "swojego" oderwanego od rodzicow do ktorego wracasz, jednak jest tak ze czasami ciezko jest kobietom samej utrzymac "swoje 4 katy" z innymi urokami wiec dlatego tak wczesnie szukaja mezow, taka prawda, fakt niektore osoby chca miec meza dom niezaleznie od wieku, ale takie sa realia ze samej jest ciezko

spokojnie, spokojnie ..... bo pęknie ci żyłka w głowie od podwyższonego ciśnienia i stracisz wzrok na jedno oko :-D

Gość do aliksandra
nuda 💤 i znowu... ani to madre, ani ciekawe... przykre to, ale coz... i tacy ludzie dla rownowagi musza byc...

moze troche wyjechalam poza ramy tematu.... ale przynajmniej moja wypowiedz jest wyczerpujaca:):)czuje sie jak w szkole normalnie:)

aliksandra>>.poniekad masz racje :) bylem zmuszony tu zamieszkac z pewnych wzgledow ....ale moj pobyt dobiega konca :) Quicksand>>>.nie napisalem ze to wiek na stabilizacje :O zwrocilem zie do Aliksandry ze powinna sie ustabilizowac wtedy by wiedziala o czym pisze .....kryzysy wieku sredniego, po 30 musi sie stabilizowac i takie inne ....takie rzeczy moze znac tylko z popowiadan :) a te jak wiadomo nie musza byc zgodne z prawda .....a kto powiedzial ze facet po 30 musi myslec o stabilizacji ? ....