Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytusssss

maz sie mnie brzydzi

Polecane posty

Gość edytusssss

po porodzie mam straszne rozstepy i obwisly brzuch wygladam straszni:(( minelo pol roku i nic nie trace na wadze do tego doszedl bol kolan i lokci stawy nie mam juz sily:(( przy mezu zdjelam dzis koszulke popatrzyl na mnie z takim obrzydzeniem ze plakac sie chce rozmawialam z nim o tym to caly czas powtarza ze musze sie odchudzac pomozcie :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość a ty mu powiedz zeby sie na
mozg leczyl !!!! booozee jak slysze o takich cymbalach to az mi sie noz w kieszeni otwiera !!! :((( wspolczuje Ci ogromnie, ze na takie matola trafilas :(

Gość a co ty masz 80 lat
ze nic ze sobą nie robisz obrzydzenia w normie :O

Gość a Ty mu powiedz zeby sie na
do a co ty masz 80 lat >> to ze ma rozstepy i brzuszek obwisly to nie znaczy ze nic ze soba nie robi....zapewne stara sie jak moze...zobaczymy jak bedzie u ciebie jak bedziesz w ciazy . a jezeli jestes glupkowatym samczykiem to sprobuj to i owo -- tez zobaczymy

Gość zacznij sie odchudzac
taka nadwaga to rzeczywiscie nic fajnego wizualnie i napewno nie zdrowa;/....

Gość a co ty masz 80 lat
minelo pol roku i nic nie trace na wadze o to chodzi kretynko, czytaj ze zrozuminiem Pewnie już po ciązy sama jesteś i rzuciło się na mózg od bachora

Gość nie wyzywaj dzieci
od bachorów;/...lepiej nic nie pisz skoro masz problemy z porozumiewaniem sie z innymi ludzmi....szkoda słow

Gość vertwa
Kurde bardzo Ci wspólczuję :( Musi to być straszne dla Ciebie. Wiadomo,że faceci lubia piękne i zadbane kobiety ale on powinien dac ci więcej czasu na powrót do formy. To jego obrzydzenie nie jest normalne. Owszem może w sposób delikatny i subtelny zachęcić cię do ćwiczeń, do wizyty u kosmetyczki itp ale przede wszystkim musi zrozumieć, ze minęło dopiero pół roku a ciąża to jednak 9 miesięcy zmian... Ja w ciąży dużo przytyłam. Kilka dni po porodzie wyglądałam koszmarnie. Zwisała mi skóra, miałam mocno widoczne rozstępy. Mój Mąż jednak nigdy nie dał mi odczuć, ze przestałam być atrakcyjna w jego oczach, że się brzydzi. A wręcz powtarzał, ze nie dawno rodziłam,że potrzeba mojemu ciału czasu. Zachęcił mnie do codziennych wspólnych spacerów, motywował, wspierał i cieszył się z każdego ubytego kiilogramu powtarzając, ze kocha mnie i mu się podobam ale wie, że jeśli schudnę to będę szcześliwsza. I tak z jego wsparciem w ciągu 12 miesięcy zrzuciłam 30 kg.

Gość a co ty masz 80 lat
ja nie mam prblemów, czytane treści rozumiem idź do bachora lepiej bo ci przez okno wypadnie :P

Gość bachorem bylas
ty ..nieszczesliwe dziecinstwo i te sprawy....:) widac efekty:)

Gość a ty mu powiedz zeby sie na
a co ty masz 80 lat >> widac zes niewychowana juz po pierwszym poscie, ale coz sa ludzie i taborety :/, przykre wyobraz sobie, ze nigdy nie bylam w ciazy, ale potrafie sie postawic w czyjejsc syt. i go wspomoc :). nie tak jak ty sfrustrowana psychopatka :(

Gość maty pole sie odezwaly
az im z oburzenia mleko z cyca kapie

Gość a co ty masz 80 lat
umiesz mieć tyle kilo nadwagi ????? to dobre, raczej wydaje ci się grubasy to lenie w 95 % i nie chudną przez naturę, geny, społeczenśtwo, za dłoogo otwarte sklepy itp.

Gość ale z pocieszania
nic nei wyjdzie bo autorka tylko sie utwierdzi w tym jaka ona nieszczesliwa i dalej nic nie zrobi z tym by to zmienic, rozstepow raczej nie uda sie pozbyc ale zadbac o wyglad, jedrność ciala jak najbardziej.

Gość a czemu nie tracisz na wadze
myslisz, ze samo zejdzie? prawda stara jak swiat - patrzec oc sie je i wiecej sie ruszac a sie schudnie.

Gość No jakos po ciazy
prawie wszystkie za swoją nadwagę zaczynają obwiniać geny, choroby itp. no wiecie...tak nagle sie to uaktywnilo, akurat w czasie ciazy:P:P:P

Gość przestancie ja dołowac
ja nie przytylam po ciazy tylko jak karmilam...ale od miesiaca jestem na diecie...waga spadła o 3 kg...wchodze we wszytkie łachy stare i jest git:) ale niestety zrzucic tyle co autorka musi to ciężka sprawa;/..to ponad rok odchudzania...nie jest lekko!!!!! a "a co ty masz 80 lat" ma jakies problemy emocjonalne i niech idzie na inny temat sie wyżywać...

Gość vertwa
Ty naprawde ważysz 120 kg przy 156 cm ???? O rany... Myślałam,że Twój Mąż przesadza ale teraz mi się wydaje, że faktycznie może mieć powód by nie uważać cię za atrakcyjną.. Przykro mi :( Musisz koniecznie coś ze sobą zrobić. Ja zaczynałam od 90 kg przy 174 cm. Teraz mam 60 kg.

Gość to ze nie podoba mu sie
twoj wyglad nie znaczy, że cie nei kocha czy coś ale faktycznie, przy takiej wadze weż sie za siebie nie tylko ze względów estetycznych co przede wszystkim zdrowotnych bo to nie nadwaga a już otyłość! ak cie maja nie bolec stawy skoro dzwigaja taki ciezar! nie pisze tego, żeby cie zdolowac tylko pobudzic do dzialania a takie glaskanie po glowce niewiele da!

Gość to ze nie podoba mu sie
proponowalabym odwiedizć w pierwszej kolejności dietetyka, dobralby ci odpowiednią dietę

Gość Kobiety naskoczylyscie
wsciekle na jej męża a nie widzicie problemu jej wagi, to nie jest kilka kg dodatkowo tylko kilkadziesiąt! Przeczytalyscie, że ma problemy z łokciami, kolanami i stawami czy tylko skupilyscie sie na tym "jaki to jej facet jest beee"? Jak myslicie? z czego wziely sie te zdrowotne problemy?

Gość mniej żryyyyyyyj
to tak dla zmotywowania, dobrze życzę w walce z kg :D

Gość edytusssss
wkurwi... mnie tacy ludzie co sie podstawiaja nie ja pisalam ze mam 120 kilo tak naprawde mam168 i warze 86 kilo boze co sie dzieje z tym portalem

Gość edytusssss
ja pisze serio tylko ktos jakas idiotka sie podstawila ludzie sa nienormalni ja jestem zalamana a tu jakas psychopatka takie zeczy wypisuje na tym forum zawsze we wszystkim sie radzilam ale widze ze jest coraz gorzej:(((((((((((((((((((

Gość edytusssss
poprzedniczki pisaly ze nie dbam o siebie ja probuje maluje sie urzywam roznych kremow tylko nie mam sily cwiczyc przez te cholerne stawy

Gość zolzaa
wspolczuje,tez probuje zrzucic po ciazy,jesli nie dajesz rady cwiczyc ,zacznij od spacerow z dzieckiem ,szybkim marszem oczywiscie

Gość twoj maz to zwykly
ch.u.j, ale poczekaj wyrowna sie za 10-20 lat gdy Ty bedziesz wciaz atrakcyjna a on dostanie brzucha i bedzie wygladal jak dziad (faceci szybciej sie starzeja). Wtedy mu powiesz, ze odchodzisz do mlodszego, bo brzydzisz sie staruchow. Poki co, dbaj o siebie i rozgladaj sie za jakims fajnym kochankiem, bo tamten balwan prosi sie o zdrade.

Gość vertwa
to trzeba było od razu sprostować, że ktoś się podszył. nie dziw się i nie oburzaj bo 120 kg przeraża :O

Gość edytusssss
nio i znowu podstazwka rezygnuje z tego portalu pierdole