Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

topaza

proszę o jakieś ciekawe pomysły

Polecane posty

Dzisiaj z rana mój mąż wyjechał w sprawach służbowych i wróci dopiero za parę dni. To nie pierwszy raz kiedy tak wyjeżdża i choć nie zdarza się to bardzo często to ja zawsze okropnie za nim tęsknię. Dzisiaj dzień spędziłam na spacerze z psami i naszą trzyletnią córeczką no i oprócz tego obiad i kolacja dla domowników - standardowo. A tak poza tym to jestem okropnie znudzona. Obecnie nie mam pracy - zajmuję się przede wszystkim dziećmi i domem. Na ogół to spędzam z nim i naszą córeczką cały wolny czas (pozostałe dzieci to nastolatki, tak że z nimi mniej przesiaduję - to zrozumiałe). Jeśli ktoś miałby jakieś ciekawe pomysły na to jak sprawić żeby ten niecały tydzień szybciej zleciał, podrzuciłby mi je? Byłabym wdzięczna. Pozdrawiam wszystkich

Gość blookers i ławkers
Wskoczyć do mojego wyra (ze mną ofkors) :classic_cool: Ale najpierw poka fote.

Gość kolejna znudzona żona która
nie ma własnego życia poza mężusiem :o hobby zadnego nie masz? smutne to

blookers i lawkers: haha :p ciekawe ale jednak nie skorzystam, poczekam na mojego. :P czyli fotki też pokazywać Ci nie muszę :D kolejna znudzona żona która: może i w pewnym stopniu masz rację, ale właśnie dlatego założyłam ten topik prawda?

Gość blookers i ławkers
Gdy kiedyś zmienisz zdanie to wal do mnie jak w dym :classic_cool:

powiedzmy że się zastanowię :D ale może najpierw powiesz ile la masz hm? :D bo coś czuję że tak czy siak trochę młodszy jesteś :P

Gość mamamamama
no ale sie wysilili :O ja lubie spotkac sie z kolezanka, albo obejrzec sobie dobry film jak jestem sama :) kwiatki byly mojim hobby na krotko, w ogrodku wisza kosze z suszkami ... poza tym uwielbiam psychologować, filozofować nie masz jakiejś koleżanki na kawkę? a może poczytaj ciekawe bloogi, ludziska czasami fajne rzeczy pisza

Gość mamamamamama
poza tym sama mam podobny problem, jestem więźniem domowego zacisza i nim pozostanę przez kolejne 3 lata minimum, ale wiecznie czegoś szukam, drążę, wiercę we wszelakich życiowych aspektach najbardziej lubię zdobywać życiowe doświadczenie ;) uczyć się na różnych płaszczyznach życia

Pomarańczowy skurwysyn haha ale się uśmiałam :P a to ostanie jak widać właśnie robię :P mamamamama dzięki wielkie, w końcu jakieś normalne rady. :) pomyślałam jednak spotkam się z jakąś koleżanką (wezmę córeczkę, będzie się bawić z jej :)) kwiatków w domu nie mam dużo, praktycznie dwie minuty podlewania. A wieczorem może przejrzę jakieś blogi. :) masz może jakieś ciekawe do polecenia? :) ale nie rozumiem, dlaczego jak sama powiedziałaś jesteś więźniem domowego zacisza? Szukanie dziury w całym ciekawie, jeszcze się nad tym tak dokładnie zastanowię. :)

Gość autorka_tego_topiku
zauważyłam że ktoś mi się podszył pod nick przy innym topiku. chyba mi moje hasło odgadł. kurcze, chwilkę muszę go teraz zmienić

Gość lolopopa
idź do empiku kup sobie jakąś ciekawą muzykę, przyjemną lekturę idź na zakupy :) do kosmetyczki upiecz pyszne ciasto zapisz się na aerobik - wszak jesień albo na kurs języka będziesz miała zajęcia a czas popłynie szybciej

Gość mamamamama
ciekawe blogi hmmmm zależy co Ciebie interesuje, że tak powiem dopiero co zaczęłam szperać, wszystko zależy od tego na co mnie najdzie wena, czasem są to związki intymne i ich sypialnia-dosłownie-w poszukiwaniu własnych wad i zalet, ale nie tyle o zabarwieniu erotycznym ile właśnie uczące. Jeśli chcesz to podam Ci tytuły dwóch na których się nie nudziłam a sporo nauczyłam: życie erotyczne męża z 10 letnim stażem oraz żona niezaspokojona czyli dylematy seksu codziennego naprawdę polecam :) właśnie założyłam swojego homika, ściągnęłam sobie książkę ''kobiety które kochają za mocno'' aby się upewnić czy nie tkwię w toksycznym związku ;) ta będzie pierwsza ludziska archiwują tony materiałów które mogą Ciebie też zainteresować :) więcej pomysłów na razie brak ;) wybieram się na kawkę do koleżanki po południu i zamierzam dzisiaj nic nie robić, poza pochłanianiem mojej lektury :)

Gość mamamamamama
więźniem domowego zacisza tak, ale to w żarcie, ponieważ to więźniowanie może być całkiem fajne, bo jesteś szefem swojego zacisza i jak już ogarniesz co musisz to robisz co chcesz, ewentualnie postanowisz jak ja dzisiaj nie robić nic ;)

hahahaha XDD muj nick XD ale głupie pomysly najlepiej pojade za mezem i dam mu sie wyruchac w biorze XD

Gość mamamamamama
topaza załóż sobie nowego nicka i już

Ja na Twoim miejscu zaczełabym czytać ksiązki, oglądać jakieś fajne filmy, żeby się "odchamić", może robić jakieś eksperymenty kulinarne, żeby zaskoczyc męża, zrobić sobie spa w domu, zadbać o siebie:) Eh ja nie miałabym takich problemów:)

tutaj autorka topiku, przepraszam, ktoś mi się podszył pod tamten nick, nie wiem jak to się stało. Ten jest mój nowy, już zabezpieczony lepszym hasłem mamamamama yhm, jednak chętnie sama bym o tym poczytała. :) i jakbyś mogła, to proszę o te tytuły, z chęcią je później przejrzę. :) i chyba też ściągnę tą książkę. :D cóż, ja teraz sama zamierzałam iść znowu z córeczką na spacer, a przy okazji wpaść do koleżanki. :) tak że może jakoś ten czas przetrwam. ;)

extravagina z tymi eksperymentami kulinarnymi i spa to ciekawe pomysły, dzięki. :D widzę dziewczyny, że wy naprawdę macie tych pomysłów niemało. ;)

Gość aaaaaaaadddddddd
ja w wolnych chwilach zajmuje sie robieniem kartek na rozne okazje dla calej rodzinki. to naprawde wciaga :)

lolopopa z Twoich pomysłów też z pewnością skorzystam. :) może dzisiaj hm, empik i kosmetyczka. :D bardzo mi wszystkie pomagacie, naprawdę ;) za podszywacza przepraszam, ale żadnych rzeczy z tamtego nicku już nie będę pisać ja

to ja mamamamama postanowiłam się zaczernić, żeby innym wybić z głowy głupie pomysły ''życie erotyczne męża z 10 letnim stażem'' oraz ''żona niezaspokojona czyli dylematy seksu codziennego'' takie są tytuły, blogi nie za długie ale napradę ciekawe-przynajmniej dla mnie :) nie chcę kopiowac skrutów bo kafeteria je czasem łamie, jakbyś miała problem z wejściem na nie daj znać. książka już mnie zdążyła zainteresować :) :) :) jest pewna wiedza którą powinien po prostu posiadać każdy człowiek żeby wiedzieć czego chce i nie pogubić się w życiu w poszukiwaniu szczęścia i spełnienia, to na razie moja filozofia :)

aaaaaaaadddddddd o świetnie, może dzisiaj zajmę się tym wieczorem, a córeczka mi pewnie zechce pomagać - ona lubi wycinać, kolorować, kleić i ogólnie zajmować się takimi rzeczami. :D

yhm, dobrze że zaczerniłaś nick, miałam Ci to już poradzić ;P nie miałam problemu ze znalezieniem tych blogów, wystarczyło w google wpisać. :D hm, on to ciekawie, a jak długa jest ta książka? :)

Gość wow blee
Polecam blogi o modzie :) wpisz w google polskie szafy albo szafiarki blogi i pierwszy link jest do nich ja od tego zaczełam prowadzić swojego bloga i juz rok prawie miną :)

z pewnością skorzystam, dzięki. :D a tymczasem na jakiś czas się ulatniam, idę na ten obiecany spacer i wizytę u koleżanki. :D oczywiście wrócę, a może pojawią się kolejne pomysły. :D choć jak na razie i tak mam ich od Was sporo. ;D