Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyuiop

czy moja mama ma racje?

Polecane posty

Gość rtyuiop

ostatnio bardzo mnie denerwują jej spostrzezenia na temat mojej wagi.. mam 174cm i waze 54-55kg ...co prawda schudlam od wakazji 3kg przyznam ,ze sie głodzilam ...ale teraz jadam w miare normalnie..dzisiaj zjadlam jajecznice z 2jaj pomidora i cebuli ,potem kurczaka z ryżem i kapustą kiszoną ,a na wieczor zjadlam dwie kromki razowego chleba z ogórkiem plus jakies 4 czekoladki roshe czy jakos tak.. czyli juz sie nie głodze i nie mam obsesji..ale ona stale mowi,ze nie moze na mnie patrzec.. woła mnie za kazdym razem jak cos w telewizji jest mówione o anoreksji u młodych dziewczyn juz przyznam,ze powoli mnie to męczy.. czy naprawde to jest jakas dziwna waga przy tym wzroscie? ale prosze nie przesadzajcie tylko.. bo ja nie waze 40kg tylko 55 !

Gość blookers i ławkers
Jesteś zajebista suczka z takimi parametrami. Na moim trzepaku zrobiłabyś karierę ciągnąc ziomalom :classic_cool:

Gość Mertoro
Jesteś chuda. Myślisz, że chude kobiety są ładne? Marketingowcy wyprali Ci mózg.

Gość rtyuiop
no tak do figury nie mam zastrzezen ,ale jakbym wazyla te 3kg wiecej to by mi sie juz tak nie podobalo.. tyle wazylam przed wakacjami i jakos nie było tak kolorowo ..niby 3kg nie powinny robic róznicy ,a jednak... moja mama tego nie rozumie..dzisiaj pokazalam sie jej w tym w czym chce isc na urodziny kolezanki,a ona powiedziala,zebym jej sie na oczy nie pokazywala zze mi kosci biodrowe widac..ona sama jest przy kosci,wiec wydaje mi sie,ze ma obsesje..

Gość rtyuiop
waga niby niska,ale ja nie wyglądałam na tyle kg ..poza tym głodzilam sie ,a juz tego nie robie tylko staram siie zdrowo odżywiac ...ja juz to sobie przemyslalam,męczą mnie tylko mojej mamy komentarze i niektorych ludzi z otoczenia po prostu mam wrazenie,ze jestem odmieńcem ..jakies chore pojęcie