Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Semper fi

Nie chce mi się żyć...

Polecane posty

Gość seledynowa
mozna poznac, mozna tylko, ze ja sie do fajnych niekwalifikuje :o

Gość seledynowa
bo jestem brzydka, gruba i głupia :D

Gość młody facet....
ATP to prz\enosnik energii wkomórce ostatnio czytałem o czerwonych krwinkach i dowiedziałem sie ze hemoglobvina stanowi az 97 procent ich suchej masy

Gość seledynowa gdybys była
z okolic poznania ja bym sie zainteresowal Toba

No u mnie z kasą też słabo. Zarabiam tyle że mi nawet na studia nie starcza i za ratę za październik nie mam jeszcze zapłacone. A mama sama nie ma pieniędzy i w domu zawsze były problemy. Czasami się zastanawiam czy nie lepiej by było gdybym się nie pojawił na tym świecie...

Gość tak tak tak nie
Tez mam takie myśli. Jestem wręcz pewna ze ten śwuat bylby lepszy beze mnie. Ale nie jestem az taką altruistką zeby sie od razu zabijać ku uciesze brukowców :P

Ale zadaje sobie to pytanie dlatego że ogólnie nie jestem dzieckiem z "miłości". Raczej mnie nikt nie planował. Swojego ojca NIGDY nie widziałem na oczy.. I chyba dlatego takie moje życie jest :-) może po prostu ktoś u góry nie przewidział mnie w planach

Gość też jestem z Poznania
tej, a piszesz ze "siedzisz sobie gdzies w Polsce, zyjesz normalnie i nie masz pojecia co to prawdziwe zycie" uwazasz ze tylko ty wiesz co to prawdziwe zycie? jestes młody, masz dwie rece i dwie nogi (tak mysle). sa tacy ktorzy sa starzy i nie maja wszystkich konczyn. ty mozesz poprawic swoja sytuacje - oni nie. wiec mi nie pierdol o prawdziwym zyciu, bo kazdy zyje swoim prawdziwym zyciem, jakbys mial kasy z gorka to tez zycie moze cie doswiadczyc.. ludzie na studiach za powazni, to tamto... wszystko ci przeszkadza i to jest twoj problem

Gość tez jestem z Poznania
tak, na pewno z pewnoscia dlatego. a jakbys mial mojego ojca, który by cie bił, to co, zycie miałoby znowu sens?

Gość młody facet....
falx cerebri - sierp mózgu opona twarda dura mater;)

Gość lalamaja
To idz na spacer nad morze. Jak ja bym chciala! Jestem z Gdanska, ale nie mieszkam tam juz 4 lata i przyjezdzam tylko w odwiedziny...

Gość kancie dupy a z jakich
okolic konkretnie jestes ???

Gość tak tak tak nie
A ja NIGDY nie bylam nad mozem. Moze jak juz bede stara i bogata (LOL) to sie tam wreszcie wybiore...

Wiem są ludzie którzy mają gorzej nie neguje tego tylko po prostu to są całkiem inne sytuację życiowe i porównanie takich sytuacji do moich raczej jest nie na miejscu. Nie lubię samotnych spacerów.. Kiedyś lubiłem ale ile można.

Niektórzy chyba myślą że chce po prostu się żalić nad sobą ale nie życzę nikomu żeby był w mojej sytuacji...

Gość ja też jestem z Poznania
nie musisz zyczyc, spory procent studentów jest W DOKŁADNIE takeij sytuacji. pracuja, studiuja, ledwo starcza, sa samotni. niektórzy maja to szczescie ze pracuja, studiuja, ledwo starcze, i nie sa samotni. ale to juz kwestia dobrej woli własnej

Gość tak tak tak nie
To sie wyzal. Wyzal ile wlezie! Wypłacz, wykrzycz, wypij i podołuj sie ile chcesz. A potem idz spac. Ranek powinien być juz troche lepszy. :) PS: biorąć pod uwagę pore to moze jednak lepiej nie krzycz.

Gość godzina na północ południe
wschód czy zachód ?

No spodziewałem się że zrozumienia raczej nie znajdę. No ale nie ma co się dziwić pewnie sam przesadzam i wymyślam.

Gość tak tak tak nie
Kazdy ma chwile załamki. Mozesz sie poddac i biadolić albo wykrzyczeć i pozbierać do kupy. Ale mi sie łatwo mówi bo mam w tej chwili wazniejsze problemy. Boje sie tych badan a raczej wyników. Człowiek, gdy zyje i jest w miare zdrow jakoś z niewiadomych przyczyn ciągle myśli o smierci a gdy sie okazuje ze ta śmierć stoi tuz obok i zalotnie sie uśmiecha nagle zdajemy sobie sprawę jak bardzo chcemy żyć. to dopiero jest załone. Ale nie wszyscy z rakie umierają na niego :) i tej wersji sie bede trzymać.

Gość też jestem z Poznania
no wiadomix ze nie znajdziesz zrozumienia. skoro jest tylu w podobnej sytuacji to jak mieli by cie zrozumiec? no pomysl? cecha charakterystyczna takich jak ty - szukanie zrozumienia. czego oczekujesz? ze napisze "oj, biedaku, ty to masz, nikt w polsce nie ma gorzej od ciebie"? no nie napisze, bo 1) czym jest "ta" sytuacja, ktorej nikomu nie zyczysz? praca, studia, brak ludzi dookola, finansowy dołek..umarł ci ktoś? masz raka? długi z których nigdy nie wyjdziesz? 2) jedynym problemem który masz jestes ty sam. pisze wprost, moze po chamsku, bo tez miałam taki dołek, tak to widziałam, tez szukałam zrozumienia. 3) badz szczery sam przed soba - tylko na to czekasz zeby usłyszec jaki jestes biedny. zaspokoisz tym samym braki emocjonalne i ci sie poprawi. ale nie wyjdziesz z domu, nie zrobisz nic konstruktywnego zeby polepszyc sytucje. za 2 dni znowu bedziesz szukał zrozumienia. rozumiesz mnie choc troche?;>

Gość stary prawiczek
lepiej z tym skończyć i sie po prostu zabic

Gość tak tak tak nie
stary prawiczku, jestes prorokiem :D po twojej wypowiedzi skonczyla sie dyskusja w tym temacie.