Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziunia1

Pan skoorpion. cięzki charakter?

Polecane posty

Gość andziunia1

czy męzczyzni spod tego znaku wszyscy są tacy? bo ja z moim skorpionem to meczylam sie 4 lata. strasznie trudno go zrozumiec.. potrzebował duzo wolności a mnie to by najchętniej zamknąl w klatce.. nie widzial swoich błędow za to moj każdy najmniejszy mi wypominał.. raz był obojętny a raz okazywał mi uczucia.. zostawił mnie bo bawilam sie z innym na imprezie (chcąc mu zrobic na złośc) i stwierdzil ze to juz dalej nie ma sensu.. jest dla mnie ciąglą zagadką, nie moge sie uwolnic od niego.. bo nie wiem co zrobi za jakis czas, czy znow wróci czy juz sie nie odezwie.. piszcie jesli mieliście podobne doświadczenia ze skorpionem..

Gość jagoooodka
Moja mam jest spod skorpiona. Oj ciężki charakter i to bardzo :-(

Gość moj narzeczony tez
jest skorpionem ale ja uwazam ze to najlepszy znak pod sloncem, owszem ciezki charakter ale mi to nie przeszkadza. ja jestem bykiem wiec idealne polaczenie-przynajmniej wedlug mnie.

Gość Koszmarne znaki
Też jestem bykiem. Miałam trzech facetów skorpionow i to były najgorsze związki. Właśnie tak autorko jak piszesz. Mój mąż natomiast jest rakiem. Spokojny zrównoważony opiekuńczy i nie myślący tylko o sobie. Potrafi przyznać się do błędów no i potrafi ufać. Dopiero z nim zrozumiałam czym jest prawdziwy związek.

Gość andziunia1
ja tez jestem bykiem.. oprocz tego co napisalam to bylo na razem dobrze, ale jak juz byla kłotnia to najczęscie nikt nie umial wyciagnąc ręki do zgody.. bo on uparty i ja tez.. nie wiem teraz co zrobic zeby wrocił..

Gość andziunia1
najgorsze jest to ze niepotrafie sie uwolnić od niego.. caly czas widze w nim tego jedynego.. i nie potrafie ułożyc sobie zycia na nowo.. a jak juz raz probowalm to on mi to zepsuł..

Gość aaaa....
Mam dokładnie to samoz moim byłym -jak kochał to na zabój ale jak nienawidzi to równie mocno. I ja też nie potrafię się jeszcze całkowicie uwolnić od niego.

.. nie wiem teraz co zrobic zeby wrocił' andziunia a może poszukaj sobie nowego ? Ponoć wagi , ryby , koziorożce , i panny to wspaniali faceci :P ps. rozbrajają mnie takie tematy :D

Gość mam meza skorpiona
fakt- NAJGORSZY ZNAK POD SLONCEM! to co z nim przezywam nie zycze najgorszemu wrogowi..... no comment.

XXI wiek i ludzie wierzą w takie bzdury :O wiecie, szanowne astrolożki zapatrzone w gwiazdy co to jest precesja i jak wpłynęła na znaki zodiaku? Może tak naprawdę Ci wasi mężczyźni są spod zupełnie innych znaków, no ale ważniejsze są horoskopy w durnych gazetach dla kobiet :O

mam meza skorpiona fakt- NAJGORSZY ZNAK POD SLONCEM!" naprawdę wierzysz w to co piszesz ?

Gość aaaa....
Ja też kiedyś nie wierzyłam ale o skoprionach od zawsze słyszałam,że są tacy, czy tacy i niestety sprawdza się.

Gość papaya25852
ja byk maz skorpion szczerze powiem ze ciezki charakter, powsciagliwy, zero jakichkolwiek kwiatow prezentow dowodow milosci a zazdrosny bardzo:)

szczerze powiem ze ciezki charakter, powsciagliwy, zero jakichkolwiek kwiatow prezentow dowodow milosci a zazdrosny bardzo' jak nie ma na co to trzeba zrzucić winę na znak zodiaku ... takie rzeczy to tylko u kobiet :D

Gość andziunia1
o widze ze duzo byków wiąze się ze skorpionami.. mówisz ze w astrologie sie nie wierzy, ale chyba jednak cos w tym jest skoro jest duzo takich samych przpadkow i z tym samym znakiem..

Gość papaya25852
regres masz racje tak se wmawiam ze to wina znaku :D

ale chyba jednak cos w tym jest skoro jest duzo takich samych przpadkow i z tym samym znakiem" a ile takich przypadków nie ma ? Tego juz nie bierzesz pod uwagę ? Prawda jest taka , że widzicie tylko to co chcecie widzieć :D

Gość papaya25852
u nas w zwiazku najlepiej wychodzi sex reszta tak se:D

Gość andziunia1
heh to tak jak u mnie.. w łozku a super.. a ogolnie to cięzko troche.. on jest jakis dziwny.. czesto zamiast mnie wybieral kumpli ;/

Gość Nigdy nie czytałam
Horoskopow a tym bardziej w nie nie wierzę. Wierzę natomiast że znaki zodiaku jakoś mają się do charakteru. W większym lub mniejszym stopniu rzecz jasna. I też uważam że skorpiony to koszmarni partnerzy ale za to w przyjaźni szczerzy i uczciwi.

Gość bfbfdbfdb
no i kolejnaaaaa........

Wierzę natomiast że znaki zodiaku jakoś mają się do charakteru. mozesz mi wytłumaczyć jak sie mają do charakteru i jaki mają na niego wpływ ?

Gość andziunia1
kiedys znalazlam innego partnera spod znaku panny, byl super, mialam wszytsko to co chcialam przy nim, ale go nie kochalam i oczywiście wrocilam do p. skorpiona, a teraz zaluje troche ze nie zostalam znim, moze wkoncu bym sie uwolnila od skorpiona.. a teraz juz nawet nie chce szukac innego wiem ze nikt mnie nie zainteresuje ;/

Gość papaya25852
nie no moj skorpion kumpli nie ma ale za to prace i jej poswieca wiekszosc czasu.

Hmm...tylko że gwiazdozbiory wg których ktoś jest przypisywany do konkretnego znaku zodiaku były w takim ułożeniu jakieś 2 tys lat temu, a teraz nie dość, że pojawił się 13sty znak zodiaku to jeszcze tamte tkwią w innym ułożeniu...jeszcze raz polecam poczytać o precesji. Zresztą, do kogo ja tu piszę, chyba fora pomyliłam :O potem się dziwią takie, że faceci wybierają kumpli :O

Mój jest spod znaku skorpiona, rzeczywiście, ma trudny charakter, potrzebuje dużo swobody, ale jest dla mnie czuły, kochający, a przy tym bardzo rodzinny. Ma swoje fochy ale to chyba jak każdy; ogólnie jest bardzo wesoły, wyluzowany,ma bardzo dobry kontakt z naszymi rodzinami, jest lubiany, uczciwy, twardo stąpa po ziemi- jest słowny, zorganizowany,strasznie zazdrosny, nie "oddałby mnie nikomu" ,baaaardzo lubi mieć ostatnie słowo ale drogą negocjacji i kompromisów można z nim dojść do porozumienia. Jesteśmy razem już 5 lat i nie zamieniłabym go na żadnego innego.

Gość moze mam uprzedzenia
ale moj jeszcze maz SKORPION wlasnie od 20 lat niszczy mi zycie............