Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziunia1

Pan skoorpion. cięzki charakter?

Polecane posty

Gość w temacie
Dołączam do grona przeciwniczek skorpionów. Mój - jeszcze -skorpion to egoista, zazdrośnik, leń do potęgi n-tej,obrażalski, w życiu nie pójdzie na kompromis, zawsze jego musi byc na wierzchu. Jak zaczęłam się buntować to się dopiero zaczęło. Czasami potrafi być kochający, ale ciężko pamiętać o dobrych chwilach, gdy na co dzień jest źle. Także coś w tym znaku musi chyba być...

jestem racjonalistką,ale znam jednego skorpiona-charakter chujowy, okropny, nie do wytrzymania.może to zbieg okoliczności

Gość Rakkkkkk
Musze przyznac ze w skorpionach cos jest! To jest naprawde dziwny znak zodiaku. Facet skorpion interesujacy jak cholera, mily, prowadz fajne gierki, dobrze sie przy nim czujesz ale potrzebuje swobody, nigdy nie powie ci o co mu chodzi, co zamierza. Jako przyjaciel - zawsze mozesz na niego liczyc. swietni w lozku pisalam o facetach

Gość CHORARYBKA
ECHHHH TE SKORPIONY A ZWLASZCZA PANOWIE!!! CZYTAM CO PISZESZ ANDZIUNIA1 I CZUJE SIE JAKBYS MOJA HISTORIE OPISYWALA... WSZYSTKO TAK SAMO WSZYSTKO!!!!! I WIEM ZE NIE JA NIE UWOLNIE SIE OD MOJEGO SKORPIONA MIMO ZE PIEC LAT JUZ PRZY NIM CIERPIE

Gość kłapouch 1979797
Miałam to samo...idealnie opisałaś pana skorpiona ;-) - niestety!!!

Gość ppp22
"Pan skoorpion. cięzki charakter?"- nie

Gość jaaaaaa_24
ja też mam najgorsze doświadczenia ze Skorpionem przede wszystkim te ich wieczne gierki, nikt nie ma na to siły, oni muszą ciągle czuć, że mają przewagę emocjonalną wielka zazdrość, brak zrozumienia dla słabości, dla bycia miękką no jak czułość to wiadomo, że wielka, ale tylko na jego zasadach, kiedy on sięgnie po ciebie ręką w pracy wielka ambicja, ogromna pracowitość w przyjaźni lojalność i wierność w miłości :o no i mój Skorpion dosłownie mnie zmasakrował ale powiem wam jedno o Skorpionach o czym ludzie często nie wiedzą - to znak wodny, a przy tym NAJBARDZIEJ WRAŻLIWY ze wszystkich oni ranią, bo boją się zranienia i odrzucenia wolą stracić, odejść etc. niż pozwolić sobie na bycie porzuconym

Gość uczyc sie kretyniiii
Co wy pierdolicie?????? NIE MA TRZYNASTEGO ZNAKU ZODIAKU!!! Wężownik to GWIAZDOZBIÓR ZODIAKU A NIE ZNAK ZODIAKU!!! CIEMNOTA!!!!!!1

Gość astrologia na kafeterii
dokladnie i jest juz znany od DAWNA:D:D:D:D:D:D poza tym jest cos takiego jak ZODIAK! I cos takiego jak jego ZNAKI.

Gość jestem z ryba i tyle
najbardziej wrazliwe sa ryby, romantycy, twradzi, mescy, ale tez kochani i majacy swoj swiat. na pewno maja pasje!!! w milosci, seksie sa super!!! jak partnerzy tez, ale nie zawsze przyznaja sie do bledow. seks jest boski, jak juz sie ryba porzadnie rozkreci i nauczy:D nikt nie umie tak dbac w lozku o kobiete, jak facet ryba i nie chce innego:) a wady i zalety maja wszyscy, ja tez. trzeba zyc z czlowiekiem i nim nie sterowac, tylko pozwolic mu byc soba, wtedy jest szczescie. rozmowy wiele daja, ale rozmowy, a nie dzikie awantury. mowcie, ze facet ryba to taki i siaki. ja trafilam na przyjaciela, faceta i meza. super! i nie chce tego stracic. nikt mnie tak od razu nie zaczal rozumiec, czuc to co ja, widziec tak jak ja i mnie jeszcze przy tym wspierac. ale naciskac nie mozna na faceta, zadnego! nie tylko rybe.

o ja pitolę zlot inteligencji jak sobie zaplanuję czas poczęcia dziecka- urodzi się jako np. ryby albo rak, nadam mu odpowiednie imię cechujące dobrego człowieka- to mogę już nic nie robić, niczego nie przekazywać, kazać skopać sąsiadkę i wyrośnie na wspaniałego człowieka?

Gość Grisza1986
Oj... ja mam nawet bardzo Ciężki charakter nikt nie jest w stanie mnie w 75% zrozumieć he he ;)

Gość gość
Seks z nim jest najlepszy na świecie, zwariować można, oszaleć, wybaczam mu ciężki charakter. Przez niego chodzę ciągle napalona, co on mi zrobił, sama nie wiem.

Gość gość
Pan skorpion to złośliwy, msciwy, konfliktowy popadając w skrajnosci kłamca. Nudny i powtarzający się...okropny charakter. Kłamca do potęgi. Buc, manipulant!

Gość gość
popieram:D

Gość gość
A jakie cechy charakteru maja osoby spod znaku lwa?