Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona niestyty

pomoc w kolejnym blistrze.wazbne

Polecane posty

Gość zielona niestyty

dziewczyny przyznam sie ze nie wiem co robic;/ to moje pierwsze opakowieani i zapomnialm 3 pigulek. w 2 tygodniuu kochalam sie do konca i pigulke wzielam po 15h, a w 3 tygodniu zapomnialam 2 w sob i nd i w nd sie kochalam do konca a w pon dostalam okres. jak mam teraz zaczac kolejny blister, normalnie tak jak przypoada na 8 dzien ? i jakie jest prawdopodobienstwo ze zaszlam w ciazE? bo jak zrobilam test 14 dni od stosunku to byl negatywny, ale nie wiem czy nie za szybko. pomozcie.

Gość nawet tabsów
barć nie umiesz :o i Ty się za seks bierzesz :o Masz duże szanse że mamą zostaniesz. A jak brać tabletki niech ci powie lekarz.

Gość zielona niestyty
ale teraz kiedy powinnam wykonac nastepny test ? po skonczonym plamieniu ? bo boli mnie glowa i sie dziwnie czuje, ale miga to bys skutki uboczne ? moge zosatc mama mam 24 lata wiec nic zlego sie nie stanie,

Gość test zrób
za jakiś tydzień lub dwa albo idź zbadaj krew.

Gość zielona zupelnieeee
to duza jest szansa ze jestem w ciazy ? czuje sie naprawde zle i nie wiem czy to pigulki czy ciaza. glowa glowa glowa ;/

Gość zielona zupelnieeee
prosze o pomoc :)

Gość Askaaaaaa
nie wiem co Tobie napisac... zrób test z krwi najlepiej, bo jeśli jesteś w ciąży to wykryje Tobie bardzo szybko :) najlpiej poczekaj jeszcze z tydzien.

Gość przyszła żonka
szansa na iaze jest znikoma, zacznij kolejny blister.