Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mawet

Mój mężczyzna spotyka się z rodziną jego eks dziewczyny

Polecane posty

Gość Mawet

Jestem z moim facetem pięć miesięcy, jest naprawdę cudownym mężczyzna, nawet się już on ze mną zaręczył...Tylko zauważyłam ostatnio że mów facet spotyka się z bratem od swojej byłej, jej mamą i całą rodziną on dla nich by nieba uchylił..jego była pisze do niego, np. na dzień chłopaka: " chodź wyjdziemy na małe piwko z Wojtkiem(kolega tej dziewczyny i mojego faceta)...poczułam się źle;/;/ potem ona nadal pisze i dzwoni do niego, że coś się zepsuło itd. cała ta sytuacja ciągnie się od samego początku od naszego poznania w maju. Myślałam ,że wszystko zniosę, ale wydaje mi się że nie. Byłam także z nim i jego byłym szwagrem, kolegą w Żywcu u siostry od jego eks. Czułam się fatalnie, wtedy mu powiedziałam, że ja ciebie nie biorę do rodziny mojego byłego bo po co tam to się już zakończył itd. ale on dalej tego nie rozumie. To że ona jest jego sąsiadką znaczy jego eks i byli razem 7 lat to nie znaczy że będę spędzać wszystkie wakacje w Żywcu itd myślałam że zamknął tamten rozdział w swoim życiu...nie wiem co mam robić...przestaje mu ufać...;/;/;/

Gość widocznie jest dobra
w wyrku i jak mowi ze idzie do szwagra to grzmoci swoja eks

Myślę że masz prawo czuć się niepewnie. Powinnaś z nim porozmawiać i postawić sprawę jasno - skoro zakończył związek, kontakty tego typu również nie powinny mieć miejsca. Powiedz mu to, co napisałaś tutaj, przedstaw jak się czujesz i że to sprawia, że jesteś bardzo niespokojna. Pamiętaj - nie masz prawa niczego mu zabronić, ale masz prawo powiedzieć spokojnie że coś ci się nie podoba, że dla ciebie wygląda nie w porządku i że ciebie to rani. Jeśli cię kocha - powinien zrozumieć. Trzymam za ciebie kciuki !

Gość a nie pomyslalas s
aby zaproponowac trojkacik z jego eks moze byc fajnie

Gość mozecie wziąść do łóżka
jeszcze eks szwagra i psa

Gość zagroź mu że...

Gość Mawet
podejrzewam go , ze mnie zdradza z jego ex dziewczyny matką

Gość zagroź mu że...
jak jak nie przestanie się tak dziwnie zachowywać, to odejdziesz od niego! po co ci taki facet ktory spotyka się z całą rodziną jego byłej :/ dla mnie to jest poprostu smieszne

Gość Mawet
chociaż i ja mam z tego korzysc, on na starej piczy ćwiczy i widze jego postepy w seksie

Gość wiesz co laska
ty mu powiedz otwarcie co cie boli...!!!za cholere mój facet nie wyciągnąłby mnie do rodzinki swojej byłej!!....dziewczyno W CO ON GRA??? rozstali sie to koniec...finito...itd...określ sie konkretnie czego oczekujesz od tego związku i od niego bo on chyba nie dorósł do bycia z kimś innym poza swoją byłą...postaw warunek konkretny koniec z tamtymi albo ze mną (znaczy z Tobą)...to jest jakiś chory układ, przecież robi z ciebie idiotke a ty z nim tak jeździsz ...;/;/;/...jestes z nim DOPIERO 5 MIESIECY i widzisz jak sie zachowuje...UCIEKAJ....

Gość kocham podszywaczy...
.....ehh...