Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heiufehfeuifefe

powiedzialam mojemu facetowi ,że mam kogoś innego

Polecane posty

Gość heiufehfeuifefe

i ,że z nim zrywam( a właściwie byłemu facetow ju z terazi)a on powiedział ,że jestem prawdziwą dziwką, kurwiszonem , i suką. Jeszcze wydzierał się na cale mieszkanie mówiąc to gdzie mieszkam z koleżankami które słabo znam bo niedawno się tu wprowadzilam. Jeszcze ten mój były facet powiedzial ,że rozgada mojej matce moje tajemnice o ktorych on tylko wiedzial. :( Chcę teraz umrzeć

Gość heiufehfeuifefe
a na dodatek cieknie mi z pochwy marmolada wiśniowa

Gość kurteczka no
znaczy ze nie byl niczego wart.....

Gość heiufehfeuifefe
z ta dziwka mial troche racji lubie sobie zminiac fiutki mam juz na celowniku nastepnego, ale jak on powie mojej matce ze sypiam z jej dyrektorem to bedzie przypał co robic

To nie facet. . Zachowywuje się jak fałszywa świnai. . I nie potrafi się pogodzić z tym, że nie zaspokoił twoich potrzeb. Gash jak ja nienawidzę pieprzonych podszywaczy

Gość heiufehfeuifefe
no.... dobrze mnier rżnął . w seksie był cudowny i brutalny....

uważam że zachowałaś się w porządku wobec faceta mówiąc mu wprost co i jak... a jak widać był z niego zwykły cham skoro nie potrafił przyjąć z godnością do wiadomości że nie chcesz już z nim być a jeszcze ten szantaż że porozmawia z Twoją mamą no jak gówniarz ...ja myślę że nie masz się czego obwiać z jego strony a co najwyżej porozmawiaj z mamą o zaistniałej sytuacji że facet teraz się chce mścić itd....

Rozumiem po częsci faceta że Cię zwyzywał, wszystko było pod wpływem emocji itd., ale z tym wygadywaniem Twojej matce o tajemnicach to przegięcie, ale nie martw się na zapas, krowa która dużo muczy mało mleka daje wiec może nic nie powiedziec. Też miałam kolesia, który terroryzował mnie psychicznie, po tym jak go zostawiłam, gdyż zwyczajnie przestałam go kochać. Najlepiej nie reagowac na takie groźby a z czasem jak zobaczy że cię to nie rusza to da sobie siana.

A ja przestrzegam. Mój ex narobił mi wstydu przed całą rodziną. Nie dość, ze nocami pod oknem wystawał i groził, to rodzinę nachodził i opowiadał tę 'swoją' prawdę o mnie. Wstydu się najadłam. I strachu :O A to on ku*as mnie zdradził i zwyczajnie go pogoniłam.

Gość heiufehfeuifefe
i jeszcze wiecie co mi napisal teraz? że żaluje ,że się ze mną kiedys kochał bo było beznadziejnie i boi sie czy sie czymś nie zaraził. Jak można być takim chamem ? :(

Gość heiufehfeuifefe
no po prostu poznałam go ,zakochaliśmy się w sobie .. Po tym jak postanowiliśmy że bedziemy razem postanowiłam zerwać z bylym

ciotella, zastanów się Jakby zdradzała faceta ileśtam z gościem i nie powiedziała mu - byłoby źle. Poznała faceta i normalnie skończyła związek, żeby faceta nie oszukiwać - też źle? :O Delikatnie mówiąc - bez sensu.

Zakochała sie w innym.. chyba ma do tego prawo.. swojego faceta (już byłego) nie oszukiwała.. Więc co w tym złego.. gdyby tak na to patrzeć to pary w związku już nigdy nie mogłyby się rozstać i musiały być ze sobą do końca życia..