Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mordoklejek

Do dziewczyn ćwiczących na siłowni!!!

Polecane posty

Gość gość
s********jata z tym spamem!

Gość fellicjita
A co powiecie na Kolagen ? czy ktoś z Was moze przyjmuje własnie jakiś odpowiedni suplement z kolagenem który w tej sytuacji zadba o nasze stawy.

Gość gość
G***AGEN SPAMERSKA KURFFFOOOOOO!

Gość pitrycja
Ja pół roku budowałam sobie to co w Brazylii robią implantami Pośladki-chiałam mieć takie jak czarni sprinterzy Udało się ale też niestety moje uda urosły o dwa rozmiary:( Jednak tyłek już zawsze będę miała fajny:)

Gość Stoktottterczka
Tak, ja mam. Na siłowni na którą chodze jest kilku trenerów i małymi grupkami każda z nas ma swojego ;) Chcę kupić sobie nowe buty na siłownię, który kolor ładniejszy ? ZIelone http://air-max.pl/Nike%20air%20max%2090%201%20Damskie/nike-air-max-2013-srebrne-zielone czy różowe http://air-max.pl/Nike%20air%20max%2090%201%20Damskie/nike-air-max-2013-czarne-rozowe-1 ??

Gość madzia egs
W Saturn Fitness na Targówku jest sporo fajnych zajęć fitness dla dziewczyn, np. pilates albo zumba (połączenie tańca z fitnessem) sporo dziewczyn na takie cos chodzi, w grupie lepiej się ćwiczy.

Gość gość
Hej! też ćwiczę na siłowni i mam rozpisany konkretny trening. mało tego, mój trener osobisty poradził mi też odpowiednią dla mnie suplementację. polecił mi stronę www.g-suplements.pl tam jest bardzo wiele różnych suplementów i korzystne ceny, więc na początek na pewno jak znalazł :)

Gość Selena_G
Powiem, że interesująco wygląda oferta Ladies Gym ( www.ladiesgym.pl ). Oni stawiają na system krótkich treningów obwodowych. Taki trening to tylko pół godziny, dobra opcja dla takich zapracowanych mam i żon jak ja, które mają z reguły deficyt wolnego czasu. Ale te pół godzinki dwa razy w tygodniu znajdę. Na duży plus też jest dla mnie lokalizacja – Metro Stokłosy, dosłownie rzut beretem ode mnie.

Gość erer66
W przypadku akcesoriów na siłownię to ja sporo rzeczy do swojej zamówiłem przez stronę www.domenasportowa.pl . Ciężarki, ławeczki, trochę suplementów też się ostatnio zdarzyło. Mają dobrą obsługę, nie ma problemów z ewentualnym zwrotem, zamianą itp.

Gość julia098
Chodziłam na siłownie żeby stracić na wadzę. Mój trener personalny z Wrocławia http://www.mateusz-kokoszka.pl/ rozpisał mi odpowiednią dietę i zastaw ćwiczeń z uwzględnieniem kiedy kiedy i ile na poszczególne partie mięśni. Nie przypominam sobie, żebym brała jakieś odżywki. Teraz chodzę na siłownie dla własnej przyjemności i lepszego samopoczucia i nadal nic nie biorę.

Serdecznie proszę o pomoc Panie w wieku 35+!!! W ramach pisanej przeze mnie pracy magisterskiej prowadzę badanie dotyczące aktywności fizycznej wśród kobiet 35+ oraz stosowanych przez nie suplementów diety. Liczy się każda ankieta, dlatego serdecznie dziękuje za jakąkolwiek pomoc! :) Link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/220791/suplementacja-diety-kobiet-aktywnych-fizycznie-35.html

Gość PlumBum
To chwalebna tendencja, ponieważ, jak wiadomo, ruch to zdrowie, ale warto zwrócić uwagę na dwie sprawy: po pierwsze intensywne ćwiczenia mogą wpływać negatywnie na mięśnie Kegla, po drugie ćwiczenie właśnie mięśni Kegla jest równie ważne. Jak każda mięśnie z wiekiem wiotczeją i tracą na sile i także trzeba je ćwiczyć, aby zapewnić sobie zdrowie układu rozrodczego oraz moczowego. Pomocą są w tym kulki dopochwowe: http://plumbum.com.pl/pl/p/KULKI-PROGRESYWNE-KOMPLET/100

Gość gość
Warto wzmocnić organizm i kości. Spróbujcie Witamina K2 forte od aliness. Dobry jakościowo produkt.

Gość gość
Zawsze miałem problem z utratą witamin. Badania krwi kiepskie mimo dobrej formy. W sklepie www.swiatsupli.pl doradzono mi dobrą mieszankę witaminową z USA i przyznam, że po trzech miesiącach organizm wrócił do normy. Do tej pory stosuję polecony przez nich produkt. Samodzielnie bym się nigdy nie domyślił. Warto zatem pytać specjalistów o pewne kwestie, bo można sobie zaoszczędzić wiele nerwów, no i pieniędzy.

Gość gość
Ja oprócz treningu dorzuciłam suplementy i widzę lepsze efekty. Ogólnie zamawiam wszystko na inwazja-mocy.pl maja duży wybór dobre ceny i dobrze doradzają

Gość gość
INWAZJA MOCY nie polecam :( dobrze doradzacie? chyba dobrze spamujecie forum !!!! :(

Gość gość
Ja też mam plan ale na karteczce od trenera. Przygotował mi ją wraz z pierwszą wizytą na siłowni ;). Chodzę do http://enjoyfitnessandgym.pl/ jakbyś chciała wpaść.

Gość gość
mam trening rozpisany pode mnie przez trenera i jestem mega zadowolona z efektów :) zmiana diety to była podstawa, no i jeszcze tabsy piperine forte doszły do tego żeby metabolizm nie zwalniał w krytycznych momentach kiedy waga ani drgnie.

Gość gość
Dieta tak naprawde jest wazna ale nie zapominajmy ze podczas jej trwania moga opłacić sie nasze kości. Wiec warto miec pod ręką chociazby taki suplement http://aliness.pl/pl/p/Witamin(...)g-z-Natto-D3/61

Gość gość
przede wszystkim trzeba ćwiczyć tak żeby się zmęczyć i spocić, wtedy schudniesz, jak sie bedziesz oszczędzać, to będziesz oczywiście rzeźbić mięśnie, ale pobudzisz tylko apetyt, nie będziesz spalać tylko więcej jeść. W Saturn Fitness przez rok dość dużo się nauczyłam i trening zależy od tego jaki cel chcesz osiągnąc.

Gość gość
Na siłowni trzeba ćwiczyć z głowa, ale ważne jest nawadnianie organizmu. Należy zachować równowagę wodno- mineralna. Woda Veroni Hydration jest woda czysta, ma odpowiednia ilośc minerałów

Gość czinka
I odpowiednie ph, dzięki czemu możemy wyeliminować zakwaszenie organizmu. Często przez to nie można schudnać, robi się cellulit, więc warto też o tym pomyśleć.

Gość gość
Warto zainwestować w trenera personalnego, który dostosuje trening indywidualnie. Dodatkowo polecam zakupienie suplementu largomass.