Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noł Limit

Czy to naprawdę jest takie dziwne?

Polecane posty

Gość Noł Limit

Przebiłam sobie igłą do szycia ucho i stwierdzam fakt że to jest lepsze niż jakbym miała wydawać kase... A ludzie się dziwią i dziwnie patrzą, no nie rozumiem ich;)

Gość Noł Limit
Ta pewnie;) A tobie mogę załatwić darmowe przebijanie członka:P Co ty na to?;)

Gość Noł Limit
Hmm...:classic_cool: Nie myślałam nad tym, ale dzięki za pomysł;) Wrzucę fote zrobionego tatuażu jeszcze w tym tyg:) ALe nie, tak szczerze... Wy też uważacie to za dziwną rzecz?:O

Ja w tym nie widze nic dziwnego.. moje koleżanki zawsze iglą sobie przebijały.. ja osobiście bym tego nie zrobiła.. ale nie uważam ze to takie dziwne :)

chociaz moglas to zrobic nowa igla z apteki. ja mialam 1e 2 w uszach robione w salonie kosmetycznym, kolejne 2 (wszytkie w uszach) robily kolezanki ale iglami z apteki, z dezynfekcja spirytusem i zagoily sie rownie szybko jak tez salonu

oko powiadasz...:D to teraz wiem czemu mi moja ostatnio jak byłem na lekkiej lufce powiedziała:D " no co ty ślepy jesteś:D nie widzisz gdzie wkładasz:D"

ja mam w jednym uchu 5 dziurek i wszystkie byly robione zwykla igla. I tez sama je sobie robilam :P a co do tatuazy, to mam kumpla, ktory robil tatuaz struna do gitary :P nie skorzystalam nigdy ale wiedzialam jak robil i tamten gosciu przezyl :P :D

ja sobie gwozdziem przebilam warge i nos igla bo zal kasy kiedys jeszcze probowalam z jezykiem ale kolczyk mi nie wszedl i poszlam do kosmetyczki przebilam sobie brew i jezyk za kaase a teraz mam tyko kolczyk w jezyku :D:D:D reszte powyciagałam wiec jak dla mnie to ucho jest najmniejszym problemem pozdrawiam

Gość Noł Limit
Hmm... Posmarowałam tribiotickiem igłę też, chwilę było czerwone ucho a dzisiaj już jest oukej. Nic nie ropieje, nic nie jest czerwone, nic nie szczypie, no żyć nie umierać... A ladaco ja bym uważała na tego jednookiego węża... Bo skoro widzieć potrafi to ty się nie zdziw jak pewnego dnia będzie chciał zacząć żyć swoim życiem i obudzisz się z pustką między udami :classic_cool:

Gość ja tez tak robiłam
na jabłko albo ziemniaka:) a po co płacić..:P

Gość Noł Limit
moze dlatego tak dziwnie patrzą bo jak przebijałam to ucho to igła za daleko poleciała i chyba przebiłam sobie muzg, wyleciałam taka brudna woda myślicie ze mogłam przebić sobie muzg?

najlepiej przebij sobie sama brew. moze przy okazji trafisz na nerw twarzy i sobie polowe buzki sparalizujesz. napewno bedziesz wtedy orginalna. bedziesz sobie mogla nawet tatuaz wlasnej roboty na plecach odpuscic. Albo lepsza rada, co do przebijania i nerwow-przebij sobie lechtaczke!!podobnie jak przy twarzy przy odrobinie szczesicia trafisz w nerw i koniec zabawy do konca zycia:p

Gość Noł Limit
Ale wiecie? Jak przebijałam to trochę powoli i mi coś w uchu chrupało:P o co chodzi? eee.. No tego.. kumpela sobie wielką agrafką przebijała w brodzie i przeżyła. No coż:) Pokazałąm mamie to zaczęła histeryzować, że słyszała, że jakaś gościóka sama przebijałą i umarła od tego .. hahah nie no

Gość Noł Limit
Moja wypowiedź później była tylko z tym chrupnięciem w uchu... reszta to podszywy:P No i serio napisałam.. Jak wciskałam tą igłę w ucho to mi coś chrupało czy coś...

Gość Noł Limit
Chrup chrup:P A brwi nie zabierzam przebijać .. i w ogóle w innych częściach ciała sama..:P W brodzie mi przebijałą kumpela:D