Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pannamarcjanna

STUDNIÓWKA 2010!!!!!

Polecane posty

Matura maturą, a co ze studniówką? Dziewczyny, macie już pomysły na fryzurę, makijaż i sukienkę? Czy myślicie, że makijaż u wizażystki to dobry pomysł? napiszcie, co o tym myślicie.

Hej! Ja byłam na dwóch studniówkach , w tym roku co prawda nie mam , ale mogę się wypowiedzieć :) Na obie imprezy makijaż robiłam sama, ale myślę że wizażystka to też dobry pomysł! Sukienki dwa razy miałam proste,długie i nieskomplikowane (bez kół na dole,żadnych marszczeń),pierwsza była brązwa na ramiączkach , druga ciemno zielona wiązana na szyi.Fryzury robiłam u fryzjera, za pierwszym razem miałam bardzo misterne upięcie , za drugim luźniejsze-część włosów była spięta, część rozpuszczona.

Sama nie umiem się umalować a chciałabym wyglądać jak człowiek. Zastanawiam się nad wizażystką, ale nie wiem, jak to wygląda cenowo. Z tego, co słyszałam wizażystki w dniu studniówki są oblegane od samego rana. Był ktoś kiedyś u wizażystki? Drogie są i warto?

wiem że dziewczyny przygotowują się na studniówkę jak do ślubu. Fryzjerka, makijażystka i sukienki z najwyższej półki. Czy to nie przesada przecież to tylko jedna noc??????????????????/

No może trochę tak jest , ale to w końcu pierwszy w życiu bal :) Ja na studniówce na której byłam w szkole u mojego chłopaka bawiłam się świetnie! Było rewelacyjnie, wynajęta duża sala, fajni ludzie , wszyscy miło nastawieni. U mnie była obrażona dyrekcja,więcej nauczycieli niż młodzieży , w dodatku studniówka w szkole ... Nie było tak świetnie jak na tej pierwszej na której byłam.

To niby tylko jedna noc, ale studniówka ostatecznie jest tylko raz w życiu. Wszystkie dziewczyny się robią na bóstwo, dlaczego miałabym wyglądać gorzej? Sukienkę już mam i intensywnie zastanawiam się nad makijażem u wizażystki, tylko obawiam się, że finansowo nie wydolę:)

Gość kaniaaaa
dziewczyny ja swoja studniowke mialam 4 lata temu i radze Wam zebyscie nie przesadzily z sukienka zadnych koczkow z brokatem itp.

U nas na wsi studniówka na zamku jest pełna kulturka. Dziewczyny u fryzjera i kosmetyczki tydzień przed już robią się na bóstwo

Wracając do sedna sprawy, wizażystka to fantastyczny pomysł. Sama w tym roku mam studniówkę i bardzo chętnie zafundowałabym sobie profesjonalny makijaż. Ma ktoś namiary na sprawdzoną wizażystkę?

dobra wizażystka w okresie studniówkowym jest strasznie zajęta i bardzo droga. Bierze trzysta złotych za makijaż. Szkoda wywalić tyle kasy na jeden raz bo i tak po godzinie wszystko spłynie. ja bym chciał nauczyć się podstaw robienia makijażu. Czy są w ogóle takie kursy?

Są kursy, ale przeważnie dla dziewczyn, które chcą pracować w tym zawodzie. Takie kursy są strasznie drogie, ceny wahają się od 800 złotych wzwyż.