Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikja

może ktoś pomóc mi odkryć czym różnią się te wózki??

Polecane posty

Gość marikja

zastanawiam się nad zakupem coneco v4 - ok 700 zł lub coneco v4 chameleon - ok 1000 zł bardziej podoba mi sie chameleon ale oprócz wygladu nie widze w tych wózkach żadnej roznicy!!! wiec skad taka roznica w cenie? prosze o pomoc:( to ten zwykly http://allegro.pl/item775009046_wozek_coneco_v4_chameleon_fotelik_5xgratis.html to chameleon http://allegro.pl/item790971479_zestaw_wozek_coneco_v4_fotelik_wyprzedaz.html

Gość aletojuzbylio
ja mam chameleon i sugerowalam sie kolorem ,ukladem pasow i w srodku nei jest bialy a ma napisy ,dostalam do niego torbe gratis firmowa na podreczne rzeczy

Gość aletojuzbyloi
no a w tym linku jednym jest promocja jest bardzo tani u nas roznily sie tylko ok 100 zl i pokrylo sie to z kosztem tiorby

Gość marikja
Czyli faktycznie tylko tu o kolor chodzi.... szkoda bo naparwde podoba mi sie chameleon a głupio kupić wózek 300 zł droższy dla koloru:( No nic. Dzieki za odp!!

Gość tiktak tiktak
no ja mysle ze roznica tkwi przede wsystkim w cenie i nazwie z bajerka ze niby o pieterko lepszy od tego zwyklego czyli nabijanie ludzi w butelke przy znikomej modyfikacji ( zmianie kolorystyki)

Gość aletojuzbylo
wlasnie z torba ktora kosztuje ok 100 zl wiec cena prawie ta sama gdybys kupila v4 bez torby

Gość aletojuzbvylo
no i tego misia tez dostalam

Gość aletojuzbylo
ale bez fotelika teraz widze:(

Gość aletyojuzbylo
ja mam chameleona wiec z toledo nie pomoge ale z coneco jestem bardzo zadowolona chociaz byly tutaj na cafe prawie sanme negatywne opinie

Gość Zuzka00123
No właśnie, wszyscy zachwalają tylko markowe wózki, a jednak na ulicy widuje się też te tańsze

Gość zolzaa
tak tak zaraz Ci napisza ,ze lepszy uzywany mutsy niz nowy coneco a ja jestem zadowolona z tej firmy

Gość Zuzka00123
No a ja właśnie nie chcę używanego choćby był najlepszej firmy, wolę tańszy a nowy