Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eufforiaa

Bezpieczenstwo

Polecane posty

Gość eufforiaa

Jestem mezatkom kocham i jestem kochana ale to juz nie jest taka miłosc jak kiedys. Poznałam mezczyzne który jest niesamowity sprawia ze czuje sie jak ksiezniczka. Ale nie wiem czy jestem w stanie zostawic meza i bezpieczenstwo które mi daje dla kogos kto nie jest tak ułozony i przy kim czuje sie cudownie ale nie bezpiecznie. Czy dla wszystkich kobiet bezpieczenstwo jest tak wazne? Chce przezyc cudowna miłosc ale to chyba nie jest warte zeby stracic ułozone zycie i meza który mnie kocha i stara sie.

Gość dla mnie bezpieczenstwo
i stabilnosc sa wazniejsze od milosnych uniesien. Kazdy ma jednak inne priorytety ;)

Gość kiciuniaaaa
haha było sie pobierac. Mogłas sie puszczac bez ograniczen....

Jestem mĘzatkĄ kocham i jestem kochana ale to juŻ nie jest taka miłoŚĆ jak kiedyŚ. Poznałam mĘŻczyznĘ który jest niesamowity, sprawia ze czuje siĘ jak ksiĘŻniczka, Ale nie wiem czy jestem w stanie zostawiĆ mĘŻa i bezpieczeŃstwo które mi daje dla kogoŚ kto nie jest tak ułoŻony i przy kim czuje siĘ cudownie ale nie bezpiecznie. Czy dla wszystkich kobiet bezpieczeŃstwo jest tak waŻne? Chce przeŻyĆ cudowna miłoŚĆ ale to chyba nie jest warte Żeby straciĆ ułoŻone Życie i meŻa który mnie kocha i stara siĘ Tyle jeśli chodzi o ortografię :-o. Co do reszty... Rozwiedź się pustaku i szalej. Szkoda Twojego męża 😡

Gość eufforiaa
Faktycznie zapomniałam ze dla niektórych osób nie jest wazny problem tylko ś ć ź tylko po to przeczytałas/es zeby sie czepic to współczuje nudnego zycia.

Gość dla mnie bezpieczenstwo
zmieniam zdanie---> nie przesadzaj. Ja tez nie uzywam polskich znakow. To nie ma nic wspolnego z ortografia :O

Gość eufforiaa
Powtarzasz sie! nie jestes w stanie mnie zranic bo to Ty jestes nikim i radze sie usunac bo skoro nie masz do powiedzenia nic co byłoby wartosciowe i interesujace to radze sie nad soba zastanowic zanim zaczniesz wyzywac kogos od pustaków. Zycze powodzenia w czepianiu sie zeby poprawic własna samoocene.

Gość a dlaczego zaraz
Sama jesteś pustak, zrobilas durne błędy ortograficzne, a nie brak ś ź itp. jak się takie coś czyta to śmiech ogarnia a nie chęc uczciwych komentarzy. :P

Gość mężatkom
??? która klasa podstawówki? Ty jesteś żoną? he he Uczyć się dziecko, sio do szkółki :)

Gość margina
Nie możesz tak od razu burzyć swojego pożądku tylko dlatego, że on traktuje cię lepiej niż mąż.Przypomnij sobie jak twój mąż na początku cię traktował, wydaje mi się że także byłaś dla niego tą księżniczka a teraz wprawiła się w was rutyna.Pomyśl sobie ,że jeśli zostawiłabyś męża dla Niego to po jakimś czasie, może po kilku latach też przestaniesz być dla niego księżniczką a może być jeszcze gorzej.Znasz dobrze swojego męża, znasz jego wady itd. a nowego wybranka nie znasz tak dobrze i może się okazać,że po latach będzie gorzej niż teraz w twoim małżeństwie.Dlatego postaw na bezpieczeństwo i swoje małżeństwo.

Gość Z każdym następnym
po pewnym czasie znów nie będzie to taka miłość jak kiedyś. Od dorosłości człowieka zależy, czy potrafi utrzymać związek. Więc... dorośnij...

Gość dzisiaj tylko dopierdalam
Bo ona jest mężatkom własnie, dlatego chciałaby innego MĘSZCZYZNEM.

Gość hgjhgt7t8t
Kobiety to dziwki :O

Gość Karinaaaaaa
Współczuje mężowi takiej głupiej Pindy!!!zabawa i uniesienia...to najważniejsze w życiu...

Gość eufforiaa
nie hodze do podstawówki bo jej nie skonczyłam, odsiedziałam karę więzienia ale wolę to nirz siedzieć w ławce szkolnej, nałuka to nie dla mnie

Gość Ależ ty jesteś naiwna
jak mala ala :D Każdy facet jak może bezkarnie pociupciać bez zobowiązań będzie sprawiać, że poczujesz się jak księżniczka, ale spróbuj z nim pomieszkać, pożyć szarym zwyczajnym życiem dopiero się przekonasz jaka z ciebie będzie księżniczka. O ile facet od razu nie zwieje, co się najprawdopodobniej stanie. Widać, że jesteś jeszcze bardzo niedojrzała, rozpieszczona i nie znasz życia. Obyś tylko nie dostała boleśnie w dupę. Nie wiesz co to są prawdziwe wartości w życiu a dajesz ponieść się taniutkim uniesieniom, których dostarcza ci jakiś napalony samiec...