Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusestita kola

Czy mogłam zajść w końcu w ciażę???

Polecane posty

Gość lusestita kola

Jak oceniacie doświadczone mamusie??? Okres skończył mi sie 18.10 a cykle mam co 28 dni. Dzień po ukończonym okresie kochałam sie z mężem,potem na drugi dzień znowu i znowu tak do wczoraj!:) Nie muszę chyba mówić ze bez zabezpieczenia.Acha i na każdy dzień po 3 razy :P Tak by

raczej nie moglas zabierasz sie za robienie dzieci, a nie wiesz nic kiedy sa dni plodne kobiety?? doksztalc sie najpierw troche

Gość Patulleńka
Życze Ci żebyś zaszła i 3mam kciuki za Ciebie ale wiesz jak to jest.Raz sie uda , a raz nie. Rożnie to bywa, wiec nie ma co sie bardzo nakrecac

Gość albo tak albo nie
może najpierw poczytaj o dniach płodnych raczej małe szanse, bo sperma potrzebuje 72h, żeby dojrzeć, im częstszy seks tym mniejsze szanse na zapłodnienie, bo mało dojrzałych, silnych plemników, bardzo częsty seks = małe szanse na zapłodnienie w dni płodne należy się kochać co drugi dzień, raz dziennie - wtedy są największe szanse

Gość Patulleńka
Aha i zakłądajac ze twoj okres trwa 6 dni to przy 28 dniowym cyklu dzien najwiekszej szansy na zajscie w ciaze wypada 1 listopada.

Gość Patulleńka
Przepraszam przeczytalam ze okres zacza ci sie 18.10 wiec zle policzylam bo to data konca. A kiedy dostalas okres?

Gość lusestita kola
Dziękuję :) Dostałam okres 10.10

Gość Patulleńka
No to dzien najwieklszej sznasy masz 24.10 a dni płodne tak orientacyjnie masz od 20.10 do 26.10

wedle moich wyliczem owulacje masz jutro tak potwierdzilo pare kalkutarow,a dni plodne tak jak kolezanka pisalal od 19 do 26

troszke malo wiesz na temat swej plodnosci bo zazwyczaj po kresie jest nieplodnosc:-) a owulacja wystepuje przewaznie 14 dni przed kolejna miesiaczka a nie po skonczonej miesiaczce

Gość dziwne dolegliwosci
witam, mam dziwny problem, ostatnio mialam okres 12 wrzesnia i trwal 5 dni.. do dzis nie mam, kochalam sie z chloapkiem pare razy bez zabezpieczenia z finalem w srodku, dodam ze bardzo chcialabym juz byc mamusia. od paru dni w ogole nie moge spac, zamiast tego ogladam cala noc tv albo czytam, w dzien natomiast spie ze 2 godziny, chodze nieprzytomna, ciagle bym jadla cos slodkiego i do tego bole krzyza.. nie wiem czy oplaca sie robic test. ostatnio mialam 40dc.

Gość dziwne dolegliwosci
up

Gość dziwne dolegliwosci
nikt nie poradzi? :)

Gość lusesita masz okres przez
masz okres przez 8 dni przy cyklu 28mio dniowym???

Gość lusesita masz okres przez
ja bym robiła test jak nic ;) inaczej się nie dowiesz a możliwości są spore ..:)

Gość lusestita kola
to od nowa ostatni okres dostałam 10.10 skończył sie 18.10 okres mam co 28 dni 19,20,12 i 22 kochałam sie po kilka razy z mężem. Test raczej nie wyjdzie jeszcze...:O Ale jajniki mnie pobolewają:) dziwne dolegliwośći>>>ja bym zrobiła teścik ;)

Gość dziewczyno myśl choć przez
chwilę!:O drzede wszystkim dni płodnych nei wylicza się a obserwuje a jeśli cykl masz 28-dniowy, to dziś najwsześniej powinnaś mieć owulację