Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elisika

spotykam sie z chlopakiem ale jest nie za ladny

Polecane posty

Gość elisika

zaczelam sie spotykac z pewnym chlopakiem,jest bardzo opiekunczy,zabawny fajnie nam sie rozmawia ale nie jest za ladny... kolezanki mowia,ze powinnam dac sobie z nim spokoj...czy uroda jest wazna??

Gość 452351454
sama uroda nie, ale ważne zeby TOBIE sie podobał i Cię pociągal. Pociąga cię? Myśl o seksie z nim Cię ekscytuje i chcesz tego, czy odczuwasz obrzydzenie gdy o tym myslisz?

Gość walizzeczka
Nie musisz uwazać, ze jest mister universum - aż tak ci sie nie musi podobać z twarzy. Ale powinien byc "ok". Nie powinno cie na jego widok odrzuca.ć

Gość hy6345
"Wiesz, facetowi dużo seksapilu dodaje ładne autko" to fakt. Sądzisz że np. Danny De Vito miałby tyle pięknych kobiet gdyby wyglądał tak samo ale był np. zwykłym hydraulikiem? i wszyscy inni sławni i bogaci brzydale

Wiesz, facetowi dużo seksapilu dodaje ładne autko" a w wielu przypadkach i obrączka na palcu ;)

W sumie no . .. Ale czy tylko wygląd się liczy? Wolałabyś przystojnego głupiego, nieczułego brutalnego faceta?

Gość hy6345
"Wolałabyś przystojnego głupiego, nieczułego brutalnego faceta?" Jesli o mnie chodzi to wolałabym fajnego oraz jednocześnie takiego który mi się podoba. Wyobrażcie sobie że na świecie jest więcej mężczyzn niż tylko 2 typy: - odrazający ale fajny - piekny ale cham To zwykłe stereotypy, ponieważ nie każdy brzydal ma ciekawy charakter oraz nie każdy przystojniak jest głupi.

a koleżanki to co ? Jak sie dziewczyna ma pokazac na dzielni z facetem skoro psiapsióły nie zaakceptują jej wyboru ? extra wiesz co piszesz ? :P

jeśli Ci sie nie podoba to prędzej czy później to się rozpadnie.W związku nie tylko wygląd się liczy ,ale jest to bardzo ważny element. Jeśli koleżanki Ci odradzaja i dlatego się nad tym zastanwiasz ,ale Ciebie pociaga to z nim bądz. Ale jeżeliwogóle Ci sie nie podoba ,ani Cię nie kręci to go rzuć

Gość koleżanki pójdą swoją drogą
a ty ???? nie bądź głupia ,myśl o sobie.

mi sie moj facet na poczatku nie podobal, tzn nie uwazalam go za zadne bostwo, byl przecientny, ale powiem ci, ze im starszy tym bardziej do niego wzdycham ;) poznalismy sie jak mnial 25 lat teraz ma 30 i kolezanki zazdroszcza mi mojego przystojniaka ;)

Gość stoneczka.
a moze kolezanki ci zazdroszcza ?