Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barys

spoznia mi sie okres

Polecane posty

Gość barys

hej mam 20 lat i pond miesiac nie mam okresu boje sie ze jestem w ciazy ... kochalam sie miesiac temu raczej jak mialam dostac okres to dzien przed okresem sie kochalam z moim chlopakiem bez zabezpieczenia i sie w srodek sposcil na dodatek mam nieregularny okres..piersi mi sie powiekszyly mam bole brzucha tak jak bym miala okres...prosze pomozcie...czy jestem w ciazy... a i jeszcze to ze przez caly czas placze ze nie mam tego okresu i ze moge byc w ciazy caly czas o tym mysle... :(

Gość barys
nie nie robilam bo nie mam zamiaru sie jeszcze bardziej zdolowac... :(

Gość barys
no nie zartuj ... no to ladnie juz mam przechlapane... :(

jeżeli jesteś w ciąży to pierwsze miesiące są bardzo ważne lekarz zleci ci badania i zrobi pierwsze usg lepiej si,ę wybierz do lekarza

Gość antoine
więc czego Ty chcesz? nikt Ci tu nie powie czy zaciążyłaś czy nie , zwłaszcza ze sama zaznaczyłaś ze masz nieregularne cykle. może nie jestes wiec zrob test zamiasta panikowac bo potem bedziesz sobie pluć w brode , ze tyle schizowałaś a nie było powodu. ja tez mam problem, bo boje się ze mogłam wpasc ale spokojnie czekam tydzien do zrobienia tetsu i wizyty lekarza. wyluzuj.

Gość barys
nigdy nie bylam u gine... bo sie balam wczesniej isc... a teraz to juz wogole sie boje... :(

Gość ja bym też nie poszła
do gina i nie robiła testu - może ja nikt mi nie potwierdzi ciąży to sama zniknie??? Dziewczyno, czy Ty siebie słyszysz? Widzisz co piszesz? Natychmiast idź do ginekologa. Na co Ty czekasz? Na bóle porodowe? Wtedy też pomyślisz, że to okres się zbliża lub będziesz się wypierać ciąży?

Gość antoine
masz 20 lat nie zachowuj sie jak mala dziewczynka, chcialas seksu? to decyzja dla ludzi dojrzalych , wiec przestan płakac ze pora wybrać się do lekarza. nie mówie tego zeby Ci dowalić , ale prosze Cie, bo to juz staje sie smieszne.

Gość barys
wiesz co zamknij sie bo kur... malo wiesz nie jestes zadnym psychologiem wiec sie nie oddzywaj ja dziekuje za taka pomac i wiesz co drzyj sie na kogos innego idiotko poje***bana...

Gość barys
hehe idioci mysla ze sie znaja a huja sie znaja jestescie bez myslini porabani a na dodatek wkurwiajacy....hehehe

Gość antoine
ale kto mało wie? bo chyba właśnie Ty - przy nieregularnych cyklach zabezpiecza się zawsze nawet podczas okresu, doucz się dziewczynko. nie życze Ci ciąży bo dziecko będzie miało przewalone.

Gość barys
wiesz co po pierwsze to Twoje dzieci bede uposledzone po takiej matce albo ojcu hehe cwaniaki sie tu znalazly ... co kur...wa myslisz ze jestes jakims bogiem ze wszystko wiesz heheh huj***a sie znasz na tych sprawach jak jestem nikim i izerem.... wiesz co chyba starszy zrobili cie przez telofon heheh....