Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdsabegre

jakie zwroty was denerwuja?

Polecane posty

Gość gfdsabegre

mnie np "że tak powiem":O

Gość jak ktos mówi
chcem, se, a no jo

Gość piekna ateistka
"i po butach" ... nie znosze!

nie pisze się chcem tylko kcem.... z upodobaniem używam tego wyrażenia po tym jak chojarska powiedziała że u niej na święta wielkanocne jedzą tylko kszan

wkoorwia mnie kończenie każdego zdania zwrotem potwierdzającym ---tak ? np nie mogę pojechać samochodem, tak ? bo mój służbowy został w firmie, tak ? jeśli chcą żebym przyjechała, tak ? mam ochotę wtedy udusić :-O

Gość a mnie doooo
o losie....

Gość wzionnnnnnn
nie na widzę jak ktoś mówi wzion zamiast wziął , albo celowo "cosik" zamiast coś, kurcze jakaś moda ze wsi przyszła:/ Jeszcze jak np słyszę to u swojej rodziny na wsi, to tak nie razi, po prostu to jest ich slang. Ale jak ktoś mówi celowo cosik to szlag mnie trafia:/

zdrobniena , np pieniążki, powiedzieć a nie skłamać , taki jestem pociągający ( katar )

Gość camapri34
mnie szlak trafia jak moja mama zamiast maślanka mówi ślamanka albo skrzynka mówi kszynka albo łabędzie mówi bałędzie no nie mogę aż mnie trzepie jak to piszę

Gość cep
mnie denerwują zwroty poczty polskiej i jeszcze musze za to zapłacić :classic_cool:

Gość moja kuzykna wiecznie
powtarza słowo "generalnie", a dla znajomej wszystko jest "mega":o denerwuja mnie ogólnie osoby które non stop powtarzają jedno słowo:o

Gość koza z woza
a ja ne znosze 'generalnie' :o

Gość a mnie drażni
a mnie drażni: -wyciąg druszlak zamiast wyciągnij DURszlak. -chodźmy na wódeczkę (no żeby pieszczotliwie o wódzie..) - pieniążki- to samo -no błagam cię- po każdym zdaniu

wkurza mnie jeszcze jak w tvn reporterzy mówią , Panie pośle , pozwoli pan że DOPYTAM...

"jest taki temat" np. zdanie: "Jest taki temat że mogę załatwić..." "jest taki temat że byłem..." :O no i jeszcze koffam :O nio:O i cio:O

Gość wielbicielka Piotrusia
fqrwia mnie słówko MASAKRA

mój kolega co drugie zdanie, mówi "proszę ciebie", a moją żonę do szwskiej pasji doprowadza, to co często sam mówię niecenzuralnie: yebał to chudy Mojżesz.

Gość A MNIE WQURFFFIA
-KOPE, DRAPE, KOMPE, ŁAPE -SPADUJE, ZAMIAST SPADA -DOPOLONE DZIECKO, ZAMIAST ŻYWE DZIECKO, AKTYWNE, ENERGICZNE -PAPATKI -CZE -MEGA

Gość jazdajazdajazdaas
zajefajny - nawet jak ktos uzywa to w sarkazmie, to slowo jest okropne, zwlaszcza brzmiace z usta ludzi ala tokio hotel. A poza tym nic chyba ze ktos sie czesto powtarza, jakis czas temu byl u kuby wojewodzkiego taki muzyk co mowil co chwila no wiesz, chyba w kazdym zdaniu tego uzwyalm az dziw ze kuba nie zrobil z tego beki.

wkurza mnie mój mężu, wiecznie cytujący kwestie Ferdka Kiepskiego. szczególnie "bo to nie jest koncert życzeń", w odpowiedzi na moje "nie życzę sobie..." np. palenia przy stole w trakcie posiłku. zdrobnień nie mogę słuchać, trzepie mnie keidy w sklepie słyszę "chlebek", "kartofelki", "pieniążki". i coś mi się robi, kiedy widzę na forach, czatach i komunikatorach błędy ortograficzne.