Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Extravagina

Kiedy najbardziej zawiodłaś/eś się na swojej drugiej połówce?

Polecane posty

Gość hgfkkkkk
@ lollipopp No to sama jesteś sobie winna, że dajesz tak się traktować. @ pixi co pierze w ixi powinnaś odparować mu, że go nie stać na bycie gentlemanem i bynajmniej nie masz tu na myśli kwestii finansowych :O Co za buc!

Gość lollipopp
wiesz, łatwo jest tak to skomentować... ja może po prostu uwierzyłam, że wszystko to było moją winą ..

Gość hgfkkkkk
@ lollipopp Nie - łatwo skomentować. Też miałam eks, który chciał tak mną pomiatać, ale rzuciłam dziada. Teraz następnej pierze mózg tak, jak Tobie. Same sobie dajecie, to tak macie.

Gość Czerwona burza piaskowa
ajkatajka daj spokój jaka tepa ta dziewucha;] ja Ciebie rozumiem i twój punkt widzenia

Gość pixi co pierze w ixi
Hgfkkkk dobrze to określiłaś - buc!!! NIenawidze go

Gość To jaOkruszek
Kochane kobiety, ja jestem z chlopam 3,5 roku, na odleglosc ... nie odzywa sie do mnie teraz prawie tydzien ja liczylam na wieksze zaangazowanie z jego strony dodam ze ja mam 26 a on 37 lat. nie wiem co sie z nim dzieje nie puszcza sygnalow a jak puszcza to ja nie odpuszczam bo wole zeby zadzwonil i pogadal. Ostatnio jak zabrano mu prawko po pijaku to pierwszy raz widzialam go tak zdenerwowanego i uslyszalam w tym momencie pierwszy raz slowo dziwka. :(

Gość magalaga
nastepna cierpietniczka. Facet po pijaku jezdzi samochodem, wyzywa cie od dziwek i jeszcze zastanawiasz sie co sie z nim dzieje?