Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwaEs

Ilu miałyście ??

Polecane posty

Gość Gość Tpo

Ja zbytnio dużo partnerek nie miałem 4 jeśli dobrze pamiętam.

Natomiast miałem koleżankę  która sporo ich miała mówili o niej puszczalska może i była taka ale nie mnie to oceniać. Sam też chciałbym  się z nią kochać lecz powiedziała że nia ma takiej szansy. Zrozumiałem i uszanowałem jej decyzję .

Co prawda nie mogłem się z nią kochać ale jestem jej Przyjacielem od czasu do czasu zabierałem ją do kina czy restauracji czy też na basem i saunę. Lubiła mi się zwierzać i zawsze na mnie mogła liczyć.

Podobnie jak ty Renatko lubiła sex ale nie szła z każdym do łóżka jak panowała o niej opinia.

Sex jest dla ludzi jedni nad nim panują inni nie takie jest moje zdanie!!

Gość 22 Olka

Krótko.22 lata,10 facetów,wszyscy żonaci po 30-tce,wszyscy za kasę.Dziewictwo sprzedałam za 10 tyś.w wieku 18 lat, 35 letniemu lokalnemu biznesnemowi.Dziewictwo waginy,tyłka i ust.Nie chcę stałego związku, przynajmniej na razie,za to kasy potrzebuję.Obecnie mam dwóch facetów,każdy 2-3 razy w miesiącu,8 stów za noc.Hejtujcie,jeśli chcecie,nic mi do tego,może życie,mój cyrk,moje małpy,moja cipka, moja kasa.

Gość sprawdz na 2 facetów

sami nie wiece jak to jest, kiedy miałem ponad 22 lat zostałem u 2 kuzynek/ dalsza rodzina od babci/ na noc , ale jedna wyszła i długo nie wracała, dopytywałem kiedy wróci?, musiałem dojechać 20 kilometrów do hotelu zakładowego, w końcu wygadała sie że ona jest bez męża i musi gdzieś sie zabawić, powiedziałem bez uprzedzeń ja też nikogo nie mam to by mnie zapytała lub skorzystała, byto żart, ale prawdziwy, wróciła koło 23 godziny, już wypiliśmy jej ojca winko i już byłem na miekkich kolanach, dostałem polecenie umyć sie i przygotują spanie, jedna 33 lata a druga 27 lub 29 lat,
Kąpię sie a tu wchodzą obie razem, takiego numeru sie nie spodziewałem,
umyły mnie trochę a tu ciach i trzyma mnie za lufę, tylko sprawdza jakie to duże i czeka, ja zaczełem całowac i wąchać ją po twarzy i w duł do piersji, jak pogłaskałem po majtkach to wyszły, umyłem sie i wróciłem do pokoju spać, a tu dalej niespodzianka, jedna smiga przez pokój tylko w majtkach, nie zamierzałem czekać , poszedłem za nią, była tak delikatna i miła ze odleciałem bez szczegółów, wracam spać, a druga już czeka, mężatka taka miekka wszedzie, ale poprawiłem kolejny raz i już miałem dosyć, umyłem sie, wracam, 2 siedzą na moim łużku już nie pośpisz, zabawiały sie ze mna do rana, gaskały i dotykamy mnie całując i dawały sie rówież pieścić, jak mi sie podniósł to osobno znowu poprawka z każda, rano tylko słowa- masz zdrowie i nie jest taki mały, jak sobie dajesz rade sam/ tak tydzień spedziłem przez 3 dni same mnie obrabiały, tego nie da sie opisać nigdy mi sie nie udało taki byłem nakręcony że każda wysoka mnie kręci do dziś, jaka była twarda w środku i jaka mokra to szaleństwo, musiałem odpuścić bo co skończyłem numer to już mogłem kolejny raz, to sie nieda tego wyrazić słowami, to jest 2 w jednym bez kasy i stresu na maksa, dziś zostaje tylko dla mnie, tu mnie nikt nie sprawdzi to sobie pomyście co ja robiłem z moją kobieta kiedy była młodsza o 11 lat, 7 numerów na dobę i 20 lat seksu szaleństwa, nigdy nie odpuszczała 2 numery na raz zawsze, rozeszliśmy sie 5 lat temu, szukała na boku jeszcze wrażeń, to nie wiem jak to zrozumień młodszy starsza lub odwrotnie, działa na każdego, dotyk, wielkość lub zapach, nikt niema lepiej tylko tego nie szuka lub nie chce odkryć że jest oszukiwany , zdradzany, polecam przyjrzeć sie sobie i wiadomo kto ma a kto nie takie chęci lub zdrady nie da sie udowodnić, odpisze każdej jesli nie jest to podpucha, młodsze namawiam na test tylko raz z jednym lub dwoma ale młodszym na początek, potem starszy, 10 , 15 lat i zabawa do upadłego, to sie pamieta i raczej zdrada nie wchodzi w rachubę kiedy jest sie w związku po latach / chetnie spróbuje z młodszą o 20 lat to jest wrażenie bez komentarza

Gość Gość Tpo

Ola jest młoda więc korzysta z życia. Jak się to mówi lepiej zrobić coś i żałować lub nic nie zrobić i też żałować. Co użyjesz to twoje i nikt ci tego nie zabierze!!

Nie potępiam Oli nie pochwalam bo to jej ciało i jej życie robi co uzna za stosowne. Tak po prawdzie to nie ma nic za darmo za wszystko trzeba płacić nawet jak się ma dziewczynę czy żonę utrzymanie kosztuje. Ola akurat za sex bierze kasę w pewnym sensie jest to sposób na życie i to nawet dobre. Nie każda z kobiet ma warunki by uprawiać sex za kasę inie każda obrała by taką drogę na życie.

Gość Renia

Dziękuję Tpo. Zdaję sobie sprawę, że nie jedna pomyśli, że jestem głupia, bo mogłabym to samo ale za kasę. Ale dlaczego mam brać kasę za coś, co i mnie samej daje ogromną frajdę i czystą przyjemność.I nie jestem córeczką bogatych rodziców, i fakt kasa by się na pewno przydała, ale bądźmy ludzmi, a nie tylko kasa i kasa. Odrobina uczciwości wobec samej siebie, to jest to, co cenię najbardziej. I przyznam się Wam, że tak naprawdę przemilczałam pewien "szczegół"... poznałam niedawno faceta, którego kręci, że spotykam się z innymi. Wygląda mi na idealnego kandydata na męża hihi. Do tego coś już między nami iskrzy.