Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochydny karolek

kochanka czy prostytutka

Polecane posty

Gość ochydny karolek

mam pytanie do doświadczonych kolegów zdradzaczy. jak lepiej zainwestować by sobie podupcyć i poflirtować? w kochankę czy prostytutkę. jak bedzie bezpieczniej? bo finansowo i jedna i druga kosztuje tyle samo.

Gość olasaty
z dziw.. to nie sex!to juz wole na recznym sobie jechac:) ale kochanka to najlepsze co moze byc na swiecie:)

Gość ochydny karolek
no tak ale prostytutka wie ,że miejsce psa jest przy budzie a kochanka może chcieć więcej i więcej z drugiej strony sex z kochanką jest zapewne o wiele lepszy bo z prostytutką wiadomo,że czasem strach dotknąć a bez gumki to już wogle. no i jak to jest z całowaniem przecież taką prostytutkę pocałować a już nie mówię o namiętnym całowaniu to aż włos się jeży bo przed Tobą mogła mieć z 10-ciu.no i jest jeszcze wiele wiele innych higienicznych spraw, :(

penisami myślicie frajerzy czy głowami??!! jak byście sie czuli jak by wasze partnerki z innymi facetami sie ruchały?? osobiście z dwojga złego lepsza kochanka... ale to trzeba nie mieć sumienia żeby ją mieć

Gość prostytutka nie będzie
za tobą wydzwaniac i mniejsze ryzyko , ze żona się dowie

ps zdradzałam i byłam zdradzana, gdyby nie to... może dziś byłabym już mężatką, a tak wszystko sie rozpadło i czar prysł (wszystko jest w moim topiku) zastanówcie sie 10 raz co robicie

Gość azjatka1975
ani prostytutka bo to wyrafinowana kóóreew ,która będzie wyciągała forsę i będzie myślała sobie,że natrafiła na naiwnego frajera i kochanka też nie bo z czasem zrobi się nachalna i szybko wpadniesz .rozwalisz coś co być może jest cenne w Twoim życiu i drugi raz się nie powtórzy.

Gość żbik
dziwka a najlepiej dwie na raz a po wszystkim zamykasz dżwi i nikt do ciebie nie dzwoni i nie szantarzuje

Gość szczęśliwy finał w ustach
Najlepsza jest stała kochanka którą żona zaakceptuje (czyli np 10-20 lat młodsza od żony :D ).

Gość rzeźnik na barany
Najlepsza jest młoda dzifka na wyłączność -> sponsoring np studentka , ale nie każdego na to stać.

Gość plusy/minuusy hehee
wszystko ma plusy i minusy: - szanujaca sie dziwka nie caluje sie !! (uwagi rozmodlonych idiotow ,ze dziwka to scierwoe itd. niech sie kopna w leb, bo to po prostu zawod) - minety dziwce nie zrobisz (chyba bym sie pozygal, wiedzac ,ze tam bylo przed chwila cos wkladane) - dziwka to plus ,ze nie masz zobowiazan, ale jest to bardziej zabieg fizjologiczny - Kochanka to juz prawie jak zona, kobieta ktora Cie kocha i to zobowiazuje. MOJE ROZWAZANIA SA CZYSTO TEORETYCZNE ! Najlepsza jest chyba wlasna zona. (nie zawsze sie da, wiem z mojej praktyki, rozne fochy, bole glowy itd. ale za luxus sie placi) W kazdej wesji zona/dziwka/kochanka musisz z czegos zrezygnowac :-) Lepsza raczka niz rzezaczka! Wiesz jaka jest roznica pomiedzy stosunkiem a masturbacja ? Zadna, tylko po stosunku jest z kim pogadac !

Gość Tomaszekk
Najlepszy jest sponsoring. Popieram sponsoring-dziewczyny sponsorowane. Dlaczego mój nick nie jest już zarejestrowany????????? Teraz muszę sam stopkę wpisywać. Ech redakcjo kafeterii wnerwiasz mnie. www.poszukujetancerki.republika.pl

Najlepiej żonie znajdź kochanka a sobie kochankę, nie będzie obawy że kochanka będzie Cię szantażowała że powie żonie, bo żona i tak będzie o tym wiedziała. No i każdy będzie usatysfakcjonowany:) Żona na pewno też chętnie zmieni męskie ciało do seksu na młodsze i świeższe:)