Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonajednegomeza

niechciane dziecko

Polecane posty

Gość zonajednegomeza

i co mam teraz zrobic????? moj maz nie chce dziecka ....czy moge z tego powodu uniewaznic slub koscielny???

Gość jezeli przed ślubem mówił
że chce a teraz mówi ze nie to mozesz się o to starac

Gość fikumikukukuryku
daj mu trochę czasu.oswoi się i dzidziuś będzie oczkiem w głowie tatusia.u mnie też tak było :)

Gość zonajednegomeza
jestesmy 6.5 roku po slubie! nie ma żadnych przeciwskazan by go nie miec! dom, pieniadze....ale on twierdzi ze jeszcze jest czas i ciagle temat dziecka konczy sie awantura! nie chce go zmuszac bo nie o to chodzi ale to juz trwa kilka lat....takie odkladanie "na pozniej". Zegar biologiczny tyka i boje sie ze przez takie durne czekanie NIE WIADOMO na co moze skonczyc sie jakimis powiklaniami dziecka....!

Dostaniesz rozwód kościelny bez problemu... Pomysl nad tym, bo on moze czekać nawet do 80dziesiątki a Ty raczej nie

Gość zonajednegomeza
mysle...naprawde...:-(

Gość zonajednegomeza
ja28,on 34

Gość jeeee myslalam
że jestes grubo po 30-tce a ty masz zaledwie 28 lat wiec co tak schizujesz? chyba za duzo naczytalas sie staraczkowych topikow.:P

" jeeee myslalam że jestes grubo po 30-tce a ty masz zaledwie 28 lat wiec co tak schizujesz? chyba za duzo naczytalas sie staraczkowych topikow. " to co, ma czekać kolejne 6,5 roku? teraz jeszcze ma szanse na poukładanie sobie na nowo życia...

Gość aha on ma gdzies
a ona to co? czyli jak jej ustapi to bedzie dobrze ale jak ona jemu to xle?

wlasnie moim zdaniem najlepszy wiek na rodzenie dzieci to od 20-29.Pozatym badania wykazuja,ze mamy majace w mlodym wieku dzieci maja mniejsze ryzyko zachorowania na raka piersi(dwukrotnie mniejsze od tych co mialy dzieci pozniej).A te,ktore wogole dzieci nie maja sa narazone jeszcze bardziej:P Takze zapoznaj meza z tym zagadnieniem:D heh a tak powaznie to wspolczuje.Malo czuly ten twoj maz i straszny egoista.I tak bedzie ciagle.Ciagle bedzie pewnie zwlekal mowiac,ze jeszcze nie czas.To kiedy wedlug niego bedzie ten czas??Jak bedziesz po menopauzie??

Gość A ja mam naturalna potrzebę
by się wypróżnić - co zrobić?:P

Gość oho chyba jakas
mlodociana matka-Polka zawitala na forum :P:P:P

Gość no juz widze jak
znajdzie innego, ktory bedzie taki chcetny na dziecko...no chyba ze chce zostac samotną matka:classic_cool:

Gość a uniewazniaj sobie
ale zanim znajdziesz kolejnego minie pewnie kilka lat:P:P:P:P:P

Gość czemu na fotce masz taki
tępy wyraz twarzy? :classic_cool:

Gość no tak Kali ukrasc
to dobrze Kalemu ukraść to żle....:P

Gość no i dlatego wstyd mi
za takie "logiczne" kobiety😴

posluchajcie dla niektorych kobiet rodzina to mama tata i dzieci.Nie wyszlabym wogole z atakiego faceta,ktory nie chce miec dzieci.Co innego kiedy wczesniej chcial,a teraz mu sie odwidzialo.No niestety jak sie zawiera zwiazki malzenskie to trzeba isc na jakies kompromisy.Nie o to chodzi,ze on ma ja zaplodnic i juz.Tylko o to,ze jak sie pobiera dwojga ludzi to chyba w celu zalozenia rodziny.Chyba,ze dla podtrzymania tradycji niektorzy:/ Jak malzenstwo nie chce miec dzieci to sobie nie ma.Ale problem pojawia sie wtedy jak jedno chce,a drugie nie:/ To osobista sprawa tej kobiety co ona zrobi.My nie wiele mozemy tu pomoc. I dla zlosliwych pomaranczy.Ciagle jestem na tym forum obrazana.Dajcie spokoj ludzie,bo mi to zakrawa na jakies kompleksy z waszej strony:/

"No niestety jak sie zawiera zwiazki malzenskie to trzeba isc na jakies kompromisy" A cóż to za kompromis, jeśli rady brzmią: nieważne czego on chce, skoro Ty chcesz dziecka, to powinien Ci je zrobić.

Gość zacza j sie
nie wrcj do tmatu przez pol roku a jak zapomni zainscenizuj wpadke i postaw go przed faktem dokonanym