Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kakusia20

mój mąż kontra mój tata

Polecane posty

Gość Kakusia20

Hej dziewczyny czy macie jakies propozycje jak pogodzic dwóch facetów którzy nawzajem sobie urazili honor i się do siebie nie oddzywają a mieszkaja pod jednym dachem?a ja pośrodku między młotem a kowadłem...nie lubie sie kłucić..

Gość Kakusia20
Nio to w sumie juz druga powazna kłutnia pierwsza trwała ok tydzień i zaleczyli ja gorzałką...ta jest powazniejsza...i trwa ponad miesiąc

Gość fef efefeef efe
kłótnia jaj już

Gość jhgjgkjghjgh
zaczerniłes sie.. :P 🖐️

Gość najpierw kuo sobie słownik

Gość Kakusia20
ZDARZAJĄ MI SIE BŁĘDY W PISOWNI MAM PAPIEREK NA TO:) KTO TERAZ JEST IDEALNY...JAK SIE SZYBKO PISZE TO I NIE ZWAŻAM NA PISOWNIE A JAK CIE TO TAK BOLI TO NIE PATRZ:) SA INNI KTÓRZY POMAGAJA A NIE SZUKAJA BŁĘDÓW. Mężowi panienki nie podsunę:)

Gość Kakusia20
Własnie tak robimy za tydzień sie wyprowadzamy . Jednakże mój mąż powiedział że niechce go oglądac na tamtym mieszkaniu, jeszcze mu tego nie powiedział ale powiedział to do mnie i ma zamiar mu to przekazac w dzień przeprowadzki. Chciałabym tego uniknać, nie musza się oddzywac ale mój mąż nie powinnien mu tego mówić cała rodzina nam dupe obsmaruje a maz wyjdzie na najgorszego...wroga

Gość Kakusia20
Muszę urobić męża aby nie mówil tego tacie i nie zabraniał mu wejścia do naszego nowego domu, mogą się nie oddzywac ale do mnie niech przychodzi, nie wiem jak go zmiękczyć

Gość Kakusia20
Powoli urabiam męża ale jest ciezko wściekłość z jego oczu poraża:( jakies pomysły?

Gość Kakusia20
Jest tu ktos kto napisze coś mądrego?

Gość o19o19
Zostaw ich w spokoju i nie interesuj się ich sporami. Jak się mają kłócić, to lepiej niech się nie odzywają. Nie patrz na jednego pod kątem tego, co zrobił drugiemu. Mąż powinien wiedzieć, że dom jest nie tylko jego ale i Twój i do Ciebie Twój ojciec zawsze ma prawo przyjść. To mu po prostu zakomunikuj jako rzecz oczywistą a nie jakąś łaskę z jego strony.