Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monisia monisiunieczka

Jakie macie gadzety, ciuchy orginalne

Polecane posty

Wymieniajcie rodzaj rzeczy i marke :)

Gość Jeansy od Levisa
:)

Gość hfjhfykyfh
nie mam nic orygialnego. szkoda mi kasy na firmow rzeczy , ubieram sie na targu ale takie lale jak ty tego nie skumają

ja mam podpaski made in biedronka i ciuchy turboDymoMena za którego lubię się przebierać, chodzę tak do pracy na ulicy, jestem ulotkarką

Gość A ja mam dużo i dużo
A więc: okulary- DG torebki - GG, LV, PRADA buty -CHANEL sukienka -PRADA naszyjnik -CHANEL perfumy- Versace, Dior, Boss, Alien

Gość ło matko co za głupie pyt
ja mam całą szafę takich ciuchów, jeszcze chowam je w kartonach bo mi sie nie mieszczą, jestem zakupoholiczką, kupuję tylko markowe ciuchy i jakbym miała wymieniać to by mi sie nie chciało

Gość mam rozne
mango, jaquelin riu, tally wejil, friendtex, ichi... i wiele innych. nie mam ulubionych.

Kiepska podszywka :-O

Gość kijowo owo
spodnie - balenciaga sukienka - alberta ferretti

Gość mam rozne
ło matko co za głupie pyt -------> a moze cos odsprzedajesz? ;) czy chodzic we wszystkich ciuchach?

Nie chodzi mi o to, zebyscie sie chwalili :-O Ale, moze macie jakas taka rzecz -markowa, ktora bardzo chcieliscie miec i macie

Ja nie mam kasy na markowe ciuchy i rzeczy :( ale jest jedna firma ktorej torebki bardzo mi sie podobaja :). Postanowilam sobie, ze jak uzbieram kaske to sobie kupie. I teraz mam bo sama sobie na nia odkladalam :D

Gość mam rozne
chcialam miec smartphone blackberry - i mam :)

I nie mowie tu o jakiejs podrobce za 90 zł. Mam prawdziwa kupiona we wloskim sklepie :)

Spodnie - Lee , Big star, Cross, Levis Kurtka - Puma Buty - Puma, Diverse, Reebok Bluzki - Nike, Reebok, Diverse Skarpetki - Puma :)

Gość Grecka Bogini
ja mam duzo fajnych markowych ciuszków. Kupuję ostatnio same cudeńka w lumpku :) Oryginalne perfumy hugo bossa tez mam ale sama sobie ich nie kupiłam:)

jeansy - Levis, Lee, Wrangler (tylko takie dla mnie istnieją, bo pięknie leżą) bluzki, swetry, topy - nie chce mis ie wymieniać bo tego jest multum buty - Ecco, Nike, Converse kosmetyki kolorowe - 90% Max Factor kosmetyki pielęgnacyjne - L'oreal perfumy - z reguły te tańsze Coty, albo np. Halle Berry, Bruno Banani (szybko mi się nudzą) bielizna - uwielbiam bieliznę z New Yorkera i H&M - świetne wzory nie szaleję za tymi najwyższymi półkami (chanel, versace etc), zbyt szybko mam ochotę na kolejne zakupy - nie wydoliła bym:P

Gość Grecka Bogini
H&M ???? żebyście w gacie nie narobiły to takie markowe jak Terranova czy New yorker , nic specjalnego. Kupia koszulke za 10 zł i się chwalą:)