Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anima Vilis

To nie prowo - postanowiłem zmienić płeć z męskiej na kobiecą

Polecane posty

Gość Anima Vilis

Od dziecka czułem, że jestem dziwny, pragnąłem mężczyzny, ale nie jak gej geja tylko jak kobieta mężczyzny. Dzisiaj mam 25 lat, od roku przyjmuje leki zmieniające mnie powoli w kobietę. Piszę o tym bo chciałam to z siebie wyrzucić i być może porozmawiać o tym "problemie".

wiele jest takich osób i ja w żaden sposób ich nie potępiam a wręcz im współczuję że muszą się tak męczyć ....a Tobie życzę powodzenia i obyś znalazł szczęście już jako kobieta :)

Gość a jakie weźmiesz imię
? bo zmienić będzie trzeba, to logiczne

Gość a jakie weźmiesz imię
dziewczyna, zanim się podaje leki, to robi się miliony testów i badań

Gość
czy po tych hormonach rosną Ci tzytzki ?

Gość Anima Vilis
a kto powiedzial, ze ja tych testow nie mam za soba? przerwa - tak rosna

jeśli to nie jest prowokacja to trochę późno zdecydowłeś się na tą operację , wydaje mi się ,że lepiej by było gdybys mial wtedy 18 nie 25 lat. Niestety Twoje życie nigdy nie będzie latwe bo cięzko będzie Ci sie związać z jakimkolwiek mężczyną ( nawet jesli bedziesz wygladać zupelnie jak kobieta co bedzie ciężkie) nie budując tego związku na klamstwie.. Poza tym już zawsze bedziesz inny, nieakceptowany przez jakąs grupę ludzi.na Twoim miejscu przeprowadziłabym się do innego miasta (już po wszytskich zabiegach) tam gdzie nikt Cię nie zna. Mimo wszytsko życzę Ci powodzenia, mam nadzieje ,że jakoś uda Ci się być szczęsliwym jako kobiecie

Gość fdghrkytu
ale to przeciez nienormalnie..ok bierze sie te tabletki i co nagle kutas sie zmienia w cipe.??? jak to mozliwe....?? bo nie rozumiemm tego.

Gość kurde ale z niektorych sa tluk
i :O bierze sie leki zeby zaniknely typowo meskie cechy jak owlosienie na ciele, zarost, glos zeby byl wyzszy, cycki zeby urosly. a jesli chodzi o genitalia, to robi sie operacje. takie to ciezkie zeby sie domyslec ? :O

Gość Anima Vilis
Narządy płciowe kobiece tworzy się przez operacje...

Gość galllileo
jak nie prowo to napisz jakie bierzesz leki, podaj konkretne nazwy

Gość a chrupnałeś
juz komuś dzide

Gość z orgazmem to nie wiem
ale dzieci na pewno miec nie moze

poza tym mentalnie może będziesz kobietą i wizualnie uda przekształcić Ci się w kobietę ,ale genetycznie i tak zawsze bedziesz mężczyzną..musisz zmienić środowisko nie masz wyjścia

Gość galllileo
widzicie? nie odpowiada, to znaczy, że pewnie klamie, jak wiekszość osób tutaj w celu wzbudzenia sensacji

Gość Anima Vilis
Leki jakie biore to np androcur, diane, flutamid, premarin i kilka innych. co do srodowiska - ci z ktorymi utrzymuje kontakty to jak najbardziej toleruja - ale to sa glownie geje i lesbijki poza tym jest sporo facetow ktorzy lubia transseksualistow i powiedzmy ich to kreci ale to raczej nie sa faceci na stale ;)

Gość Anima Vilis
galileo: ty masz adhd prawda?

Gość Anima Vilis
całkiem normalna dziewczyna 85 - owszem ta osoba przezywa pozniej orgazm, aczkolwiek nie jest to taki orgazm jaki ma prawdziwa kobieta

Gość a co z tym imieniem
napiszesz nam ? :)

Gość Anima Vilis
Co do imienia, ja juz niebawem wg prawa bede miec na imie Emilia, juz bylam w sądzie, rozprawa zaczyna sie niedlugo. Dostane dowód z tym imieniem :)

Gość ktosktowiee
tacy ludzie nie są normalni i śmieszą mnie inni, którzy mówią, że na pewno są, bo się czują ''mentalnie'' kobietą? takie sformułowanie to wymyślili sobie tacy ludzie specjalnie żeby ich choroba czy defekt czy po prostu brak akceptacji własnej płci najzwyczajniej usprawiedliwić, no ale właśnie wróćmy do akceptacji, pomyślcie trochę, ludzie często nie akceptują swojego wyglądu lub całych siebie i co wtedy każą im lekarze czy psycholodzy? żeby zaczęli siebie wkońcu akceptować i pozbyli się kompleksów, to samo tyczy się płci, skoro nie akceptują własnej płci to mają jakieś komplesky czy problemy z samoakceptacją, a skoro ma się takie problemy to nie ma innego wyjścia tylko to zaakceptować i pogodzić się z tym, a nie piep.rzenie głupot, że od dziecka czują się inną płcią ''mentalnie'' taaa sranie w banie

ktosktowiee zanim ktokolwiek dostanie przepisane leki (hormony) musi przejsc przez pieklo tysiecy pytan od lekarza - oraz kilkunastu testow - chyba nie kwestionujesz wiedzy medycznej? (zreszta ty pewnie pracujesz na budowie wiec nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia).

Gość eufolic
eee tam, i tak zawsze byłeś facetem, urodziłeś się nim i umrzeć nim, nawet jak sobie patrzę na tą miriam to i tak ten co nie wiedział że jest trans to pewnie się domyśla, bo i tak tak całkiem kobieco nie wygląda, jest w niej coś męskiego np. nie zmieni jabłka adama, męskich dłoni czy dużych, męskich stóp, których kobiety nie posiadają, więc nie dziwię się, że obrzydza mężczyzn, i że transy baardzo rzadko znajdują sobie stałych partnerów, to w sumie graniczy z cudem

Gość Animal Vilis
transy bardzo czesto znajduja sobie stalych partnerow, to po pierwsze - znam ich wiecej niz ty podejrzewam. po drugie - jest operacja ktora zmniejsza jablko adama po trzecie - niejedna kobieta wyglada gorzej niz miriam :P

Gość ktosktowiee
taaa w kamieniołomach jeszcze, wiem doskonale, że taka osoba przechodzi multum badań i na szczęście nie każdy lekarz wypisze jej leki, bo są lekarze, którzy nie chcą 'leczyć' transów albo wogóle tego nie akceptują, poza tym gdyby to była prawda nie obnosiłbyś się z tym, po bo co? po kiego to wogóle piszesz? zazdrościć ci inni mają czy co?

no ale musisz przygotować się psychicznie ,że bedzie ciężko ,że nie zawsze spotkasz się z akceptacją. A może pomyśl o związku z kimś kto też mienil płeć i stal sie mężczyzną?