Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anima Vilis

To nie prowo - postanowiłem zmienić płeć z męskiej na kobiecą

Polecane posty

Gość eufolic
nawet jak wygląda gorzej niż miriam to i tak jest 100 razy bardziej kobietą niż ona, tak się składa, że czytałam kiedyś art. czy forum o trans i wiem, że bardzo rzadko znajdują partnerów, bo badzmy szczerzy, każdy prawdziwy facet będzie wolał prawdziwą kobietą(i odwrotnie) a nie 'zrobioną'

nie jest to normalne, tak samo jak homoseksualism nie jest normalny i nie ma siły żeby ktokolwiek mi wmówił że jest inaczej. normalne jest gdy dziewczyna rodzi się dziewczyną i nią pozostaje, w między czasie wiążąc się z mężczyznami, to samo tyczy się tych drugich. Wszelkie odstępstwa są nienormalne i mają swoje podłoże chyba w psychice...... nie popadajmy w paranoję że wszystko jest ok i cacy, bo ktoś od dawna czuje się kobietą czy mężczyzną itd bo dojdziemy do sytuacji, w której człowiek np będzie od zawsze czuł sie np.....psem, będzie szczekał, sikał po drzewach i uprawiał seks z innymi psami i w dodatku będzie mówił że to normalne bo on tak ma od zawsze i chce tylko czuć się szczęśliwy. Tak czy inaczej, abstrachując, każdy odpowiada sam za swoje życie i każdy ma prawo do tego aby w miarę możliwości czuć się szczęśliwy. Ja Tobie autorze życzę szczęścia, choć szczerze Ci współczuję że przez tyle rzeczy musisz przechodzić. To co uwazamy za normalne a to co nie to jedna sprawa, ale nie rozumiem co komu przeszkadzają tacy czy inni jak nie robia im nic złego, nauczymy się ludzie tolerancji:)

musisz być po prostu bardzo silny ( czy jak wolisz silna) psychicznie bo inaczej nie dasz sobie z tym rady. Pocieszę Cie ,że możesz wyglądać jak kobieta i to nie brzydka jeśli tylko masz dużo kasy i stać Cie na operację bo one mogą zdzialać cuda

Gość pseudo powinno raczej brzmiec
ktosktogównowie(tego wyżej). Poczytaj sobie literature medyczna z prawdziwego zdarzenia a nie bazuj na o. Rydzyku czy innej cioci Geni z warzywniaka.

I jezeli zaakceptujesz to ,że nigdy nie bedziesz w pelni kobietą i pogodzisz się z tym to możesz być szczęśliwa. Nie ma sensu się oszukiwać bo zawsze może znalesć sie ktoś kto Ci to wytknie

porownanie transseksualisty do osoby ktora chce byc psem i bedzie uprawiac seks z innym psem jest durne i niesmaczne jak autorka tego postu. szkoda mi ciebie

a do wszystkich ktorzy potępiaja operację autorki- jak czulibyscie się z ta samą świadomością tylko w przeciwnej płci? nie cierpielibyście wtedy? Operacja to koniecznoć w takich sytuacjach i mimo ,że i po niej nie zyje się zupelnie normalnie to można z tym zyć

Gość ktosktowiee
że co? że tolerancja? użytkowniczko powyżej bardzo dobrze prawisz, tylko spróbuj wytłumaczyć tym wszystkim homosiom czy transom czy innym wybrykom natury, że ktoś ma prawo mieć odmienne zdanie to cię zmieszają z błotem i na tym polega ta ich ''tolerancja'' haha żałosne, i nie mówię o tym forum tylko ogólnie, tak się składa, że ci co najwięcej trąbią o ''tolerancji'' sami posiadają jej niedobór

do JustTea30 chciałam przez to zwrócić uwagę na to, że popadając w różne skrajności prędzej czy później możemy doprowadzić do jeszcze większych skrajności poza tym jak już czytasz to czytaj do końca, nie porównałam tutaj nikogo kto chce zmienić płeć do kogoś kto chce być psem tylko podałam taki przykład, że niektórzy też mogą to drugie uważać za normalne.....przykład może bardzo na wyrost, a jednak po trzecie nie krytykuję autora tematu - zauważ, życzę mu dobrze, niech robi co chce byleby nie krzywdził innych ps nie musi ci mnie być szkoda - mam się dobrze:)

Gość moze znajdziesz faceta z
podobnymi problemam i cie zrozumie, moze wyjedz za granice i wroc , kiedy w naszym kraju bedzie wiecej tolerancji - mysle,ze jednak pod tym wzgledem bedzie coraz lepiej, powodzenia. I przede wszystkim wg mnie nie staraj siekupiac na plci jako jedynym problemie, badz atrakcyjny/a jako osobowosc, czlowiek, miej osiagniecia ( np. zawodowe) wtedy ludzie beda cie akceptowac niezaleznie od plci.

Gość popieram całkiem normalną
ma dziewczyna rację, społeczeństwo zaczyna tolerować coraz większe dziwactwa, ale gdzie jest granica? może faktycznie dojdzie do tego, ze zaczniemy tolerowac seks ze zwierzetami?

Gość do calkiem normalnej
zastanow sie, czy ktos na wlasne zyczenie zdecydowalby sie byc gejem, lesbijką, kobieta w skorze męzczyzny? Po co -przeciez to nie jest latwe zycie w naszym spoleczenstwie. To jest cos niezaleznego od woli czlowieka, na obecnym pozimie medycyny nieuleczalne, trzeba zaakceptowac, tak jak akceptuje sie pewien procent mankutow czy rudych. Nota bene w srednioweczu rude palono - mamy tak robic nadal?

też tak myslę wyjedź za granicę. Może tam znajdź ( na jakim forum ,albo na jakiś spotkaniach zorganizowanych dla takich ludzi) sobie jakiegos partnera, tam bedzie o wiele łatwiej bo ludzie są bardziej tolerancyjni . Z tego co wiem to są też ludzie ktorzy są genetycznie mężczyzną ,a mają np macicę która muszą usunąc tzw hermaafrodyci. Może wśród nich uda Ci się znaleść prawdziwego mężczyzne ktory Cię zrozumie bo miał podobny problem? A może i trafisz na zupelnie normalnego faceta który będzie bardzo tolerancyjny? kto wie. głowa do góry możliwości jest sporo tylko trzeba szukać

Gość mysle ze w calkiem normalnej
tez by sie dalo znaklezc cos "nienormalnego", czyli nie odpowiadajacego standardom wiekszosci, zalezy gdzie ustawimy poprzeczke i w jakim srodowisku by zyla - i co wtedy? wykluczyc ze spoleczenstwa? Kiedys nienormalny był Murzyn w Pcimiu Dolnym, bo nie znano Murzynów i nie bylo wiadomo, o co chodzi. W spoleczenstwie jest jakis procent takich przypadkow jak autorka ,ale jesli czlowiek kogos takiego nie zna, to mysli ze ma ogon i rogi.

aż przeczytałam jeszcze raz swoje wcześniejsze posty czy wy ludzie na serio nie potraficie czytać ze zrozumieniem? przecież to jest umiejętność może opanowana w piątej klasie podstawówki.... gdzie ja napisałam że mają być 'spaleni na stosie' i nie zaakceptowani. Jak najbardziej powinni być akceptowani bo są to tak samo wartościowi ludzie jak cała reszta innych. Moja granica akceptacji kończy się w momencie jak ktoś wyrządzi krzywdę moim bliskim albo mi, albo ogólnie będzie skończonym kretynem;) gdy tak nie jest, to może nawet wiązać się z własnym rodzeństwem i jak dla mnie rybka;) piszę tylko o normalności, bo ludzie zaczynają przeginac w tym względzie i wszystkie wynaturzenia (bądź co bądź) podciągają pod tak zwaną właśnie normalność i że tak ma właśnie być i już....... gdybym od jutra zaczęła chodzić nago po ulicach i twierdziła że tak się czuję szczęśliwa i nawet zaczęła twierdzić że dla mnie to przeciez normalne to nie znaczy od razu że takie właśnie jest

Gość ziirytowanaa
nie akceptuję tego, ale w sumie nie mam nic do takich ludzi do póki siedzą cicho i nie robią żadnych głupich różowych parad równości, bo tak naprawdę po co taka parada? ano po to, żeby pokazać ludziom, że to normalne, przecież tak naprawdę nikt nie łamie ich praw, autobusami zakazują im jeździć? zabraniają im razem mieszkać? nikt im tego nie zakazuje, a już, że są ludzie, którzy tego za normalne nie uważają i nie będą uważać to co im do tego? ci ludzie też mają przecież mieć prawo do swojego zdania, czego homo raczej nie rozumieją, bo myślą, że oni są mega tolerancyjni i mega nowocześni i wogóle 'tacy do przodu' a reszta ludzi, którzy myślą inaczej to ciemna masa, więc dlaczego mam tolerować ich skoro oni mnie nie tolerują, nawet nie rozumieja tego, że ktoś może mieć odmienne zdanie i sieją propagandę czy to przez jakieś parady czy akcje żeby wymusić na ludziach takie myślenie? albo jeszcze wpychają do szkół książeczki o homo-pingwinach? może niedługo będą o trans-pingwinach? a moze rodzice tych dzieci nie chcą żeby ich dzieciom wpajano takie poglądy? tego to już nikt nie bierze pod uwagę? no ależ oczywiście to biedne gejki są zawsze pokrzywdzone najbardziej, taaa...

Gość ballygowana
a jak wyglada operacja rekonstrucji pochwy?

Gość hahahhhhahah
oj cos mi sie wydaja ze calkiem normalnej to sie caly czas jedna osoba czepia, tyle, ze zmienia niki :)

Gość aiiiszaaaaa
idz się lecz czlowieku!!!!!!!

ja pierdole jak ja nienawidze ludzi smiejacych sie z czyis pogladow czy tez co innego. miejcie swoje zdanie ale nie nasmiewajcie sie z innych ze oni maja swoje moze ona teraz cierpi ze sie kurwa z niej smiejecie (tylko do tych 2 przedemna) ogarnijcie sie nie jestescie sami na swiecie jeden ma swoje zdanie drugi swoje jzu.. a co do tematu po pierwsze rob co chcesz nie patrz na to co mówią inni i żyj swoim życiem ;p mi tam obojętne czy jeden jest gejem czy lesbijką w każdym bądź razie nie naśmiewajcie się z nich tylko co najwyżej popierajcie ich zdanie czy cuś .. moim zdaniem wg. niektórych to ze on jest transseksualną osobą to znaczy że jest inny i że trzeba od razu takiego zgnoić, powiedzmy że nagle kolega czy tam koleżanka pewnej osoby wybrała właśnie zmiane płci to co będziecie się z niego/jej naśmiewać.. weźcie się pierdolnijcie w tą swoją niedorozwiniętą głowkę bo więcej tym zrobicie niż wyśmiewanie się z niej. i nie pisać że też jestem nie dorozwojem bo jej bronie ale właśnie tak trzeba robić. :l