Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persifaaaaaaaaaaaaaaaal

aj waj jak ja nie lubie prawicy

Polecane posty

sluchaj palancie nie obrazaj mnie. jak zes taki madry to napisz co takiego dobrego zrobili dla gospodarki.

bo ja od poczatku pisalam chlopcy ze nie popieram polskiej lewicy jako takiej, do was to nie dociera. pisze ze bliskie mi sa idealy lewicowe i tyle. dla mnie lewica w polsce to dno, prawica tez.

zobaczymy co tam beda mialy partie do zaoferowania co sie bedzie przekladac na moje, osobiste zycie:) wtedy wybiore;)poza tym nie chodzi mi baron akurat o socjal:)

ja wiem, że zmiana punktu widzenia jest bolesna jak odrywanie plastra od rany ale padło tu sporo trafnych argumentów i warto je przemyśleć offerma tak z ciekawości ile Ty masz lat, że tak mądrze piszesz..? ja jestem 72 rocznik

ale czemu jestescie przeciwko unii to tego juz nie rozumiem:)

ja w lape nie biore, takie mam zasady:) myslisz ze oni rzeczywiscie zwalczaja te korupcje? ...duzo sie chwala a czy tak zwalczaja to nie wiem....:)

napiszę w swoim imieniu ale chyba offerma i bnb się przychylą nie jestem przeciwko unii jako wspólnoty gospodarczej ale jestem przeciwny budowaniu wspólnoty tam gdzie ona nie może być zbudowana przykładem tego jest tzw: forsowanie idei wspólnej polityki zagranicznej dla wszystkich krajów unii powiedz mi, jak można prowadzić jednolitą i skuteczną politykę zagraniczną w imieniu tak wielu państw, których interesy są często sprzeczne??? przykład: rura pod Bałtykiem ewidentnie godzi w polskie interesy i nie tylko w polskie ale jednak Niemcy chcą ją mieć ???

jak oni zwalczają korupcję? pamiętasz sprawę Kaczmarka? inicjatywę zbudowania CBA? akcje CBA choćby te ostatnie: afera hazardowa i stoczniowa przedtem posłanka Sawicka :D ta od róży oplecionej perłami a można śmiało założyć, że gdby rządzili nadal to byłoby tego więcej i skuteczniej bo byli uparci jak cholera w tej kwestii PO i reszta próbuje zrobić wszystko aby wykazać, że albo to są działania bezprawne albo bezpodstawne ale to są REALNE działania jedyne co zarzucam CBA, czy w ogóle służbom pod rządami PiS tak jak w sprawie Kaczmarka to w jakiejś mierze procesowa słabość materiału dowodowego który pod naporem łapówkarstwa, gróźb i solidarności zbycha z krzychem wali się przed sądami ale też te sądy takie są niezawisłe :D

oj offerma a niechby i miała 19 no i co z tego? namiętność i ta tzw miłość oślepia i jak się odpowiednio dozuje czynniki miłościosprawcze to można na tym przejechać ze 20 lat kobieta sobie dojrzeje a my umrzemy w błogim spełnieniu :classic_cool:

a zebysta wiedzieli!!!!!!!!!!:) TYLKO UNIA!!!!!!!!!!