Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna_obaw

czy powinnam się obawiać?

Polecane posty

Gość pełna_obaw

Jestem z chłopakiem od ok 4 miesięcy. Oboje studiujemy w innych miastach. Dotychczas chłopak mieszkał na mieszkaniu, poznałam jego współlokatorów. W porządku ludzie, więc byłam spokojna...do dzisiaj...wczoraj się dowiedziałam, że przenosi się do akademika...No i mam bardzo mieszane uczucia... :( wiadomo co w akademikach się dzieje...teraz imprezy i alkohol same będą mu się pchały pod nos... ;/ Mam poważne obawy, jak to wpłynie na nasz związek. Chłopak mówi, że kocha, ale Bóg to jeden wie co się stanie jak pójdzie do akademika... :( pomóżcie :(

Gość hahahahahaha
pomożemy :classic_cool:

Gość GIGI232325
zabronić mu chyba nie możesz, to jego decyzja w końcu. A jeżeli to jest coś prawdziwego akademik naprawde nie ma wpływu.

Gość pełna_obaw
chyba pujde najeść sie siana w końcu to w stodole mieszkam

Gość pełna_obaw
wiadomo, że nie mogę mu przecież niczego zabronić :( ale boję się...będę tam imprezy,alkohol,pozna nowe koleżanki... On jest ładny...pewnie się będą do niego ślinić... ;(

Gość rtgtrghjhyhykkkkkkkkkkkkkkkkkk
to zalezy od osoby tka jak i nie wszyscy faceci korzystaja z uslug prost..

Gość GIGI232325
jeżeli ma bedzie chcial cie zdradzic to predzej czy pozniej i tak to zrobi i obojetnie czy w akademiku czy przyprowadzi laske z imprezy. Zaufaj mu, a [rzekonasz sie czy ta gra jesto wogole warta swieczki

Gość pełna_obaw
chyba, że wiecie jak to jest...najbardziej się tęskni za tym czego sie nie ma...Myślicie, że może tak być, że będzie miał swobodny dostęp do imprez i będzie miał okazję się wybawić to bardziej będzie tęsknił za mną bo tego mu wtedy będzie brakować?

Gość tttttttttttttttttttttt
Myslę, że albo go takie imprezowe życie wciągnie, albo i nie Przekonasz się pewnie za jakiś czas :)

Gość pełna_obaw
pewnie tak...przekonam się...ale boję się strasznie :(

"Mam poważne obawy, jak to wpłynie na nasz związek." Jeśli starczy Ci wyobraźni to wyobraź sobie, że w akademikach nie mieszkają sami degeneraci, tak samo jak wna stancjach nie mieszkają sami - jak się wyraziłaś - "w porządku ludzie". Poza tym czy zawsze winne jest otoczenie, że ktoś imprezuje dzień w dzień? Nagie, naćpane i chętne na seks studentki na siłę wlewać w niego będą hektolitry gorzały czy jak? :D: D

Gość i ja to powiem
Mój mieszkał w akademiku i to z wspołlokatorka dziewczyna i nic sie nie działo. Jesli łaczy was coś prawdziwego nie masz co się obawaiać.