Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurzawka na forum

odstawilam tabletki-pomocy

Polecane posty

Gość kurzawka na forum

W lipcu odstwilam tabletki na jeden listek poniewaz leczyalm sie na grzybice stop.potem ok polowy sierpnia zaczelam znowu je brac ale nie od pierwszego dnia miesiaczki tylko chyba od 3,4.po skonczeniu listka we wrzesniu przyszlo krwawienie z odstawienia ale zle sie czulam i krwawienie bylo mniejsze niz zwykle.po 7 dniowe przerwie chcialm znowu brac tabletki ale gdzies mi sie zawieruszyly i wtedy zaczely sie problemy.Zaczelam odczuwac ból piersi(piekly przez 2 dni)potem nastapilo u mnie krwawienie chyba 3 dniowe ale takie skąpe nie jak miesiaczka tylko zwykla zywa krew.Miesiaczka przyszla w terminie ale byla bezbolesna tzn bez bólu piersi i trwala tylko 2 dni i byla bardzo skapa.Nie wiem juz sama czy jestem w ciazy czy to objawy po odstawieniu tabletek anty?Moze ktos mi pomoze?

Gość kurzawka na forum
niestety nie jestem lekarzem:(

Gość kozetka
no to idz do lekarza! Jak mozesz sama na sobie eksperymentowac z tabletkami! Ostawiac, robic sobie przerwe, brac znow od jakiegokolwiek dnia. Kompletny brak wyobrazni i odpowiedzialnosci za swoje zdrowie. Tabletki to nie cukierki i zle uzywane sieją spustoszenie w organizmie.

Gość kurzawka na forum
wiem ze powinnam zrobic test ale panicznie sie boję.robilam juz dwa ale jakies 2 tyg temu wyszly negatywnie ale po kazdym z tych testow dostawalam zastrzyki na uspokojenie.moze dodam ze od lat mam nerwice lękową:(

Gość gorzka czekoladka z marcepanem
Zrób trzeci test albo idź do wróżki. I zastanów się na przyszłość co bierzesz.

Gość kykykyk
rozregulowałaś sobie cykle - trudno nam określić na odległość co się z Tobą dzieje - zrób jeszcze jeden test, po 2 tygodniach powinien być już wiarygodny - po co się niepotrzebnie stresować...

Gość kurzawka na forum
dodam ze gdyby to milala byc ciąza to 5 tyg bo ostatni moj stosunek 5 tyg temu.Nie mam zadych objawow ciazy nic mnie nie boli piersi tez nie nie chodze czesto sikac...pocieszam sie wiem