Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziombel

Czy to normalne u dziewcząt?

Polecane posty

Gość ziombel

Wczoraj wracając autobusem z turnieju piłkarskiego usłyszałem rozmowę dwóch dziewczyn. Na oko lat może miały 19-20. Widać kobiety sukcesu, pewne siebie. I tak głośno zaczęły gadać o facetach. Jedna mówi: "Wiesz ja nie wiem co robić. On jest fajny, ma super oczy, takie szare, zimne aż mnie ruszają. Ale po za tym jest niski i ubiera się w buty sportowe, jeansy; tak jak przeciętny facet" Ja sobie myślę czyżby z kafeterii dziewczyna? Taki światopogląd dziewczyny jak by z tego forum. Spotyka fantastycznego faceta ale już ma jakieś "ale" do wzrostu i ubioru Zaraz Jej druga koleżanka powiedziała o swoim chłopaku "Mój urozmaicenie się ubiera. Ostatnio kupił fajne buty (chodziło o jakieś ekstrawaganckie) oraz garnitur. Chodzi w tym do pracy. Ale w domu już ubiera się w dresy" co tej dziewczynie najwyraźniej się nie podobał bo by chciał aby w domu chodził również elegancko. CO raz bardziej nie rozumiem dziewczyn. Czy to takie ważne co zakładamy na siebie? Czy dziś atrakcyjny facet to ten co się ubiera w sklepach Wólczanka, Bytom, Lacoste?

Gość
Ty piszesz o dziewczynkach, a nie o kobietach a to zasadnicza różnica :-D

Gość tralalallalalal
tak,dziewczyny zwracaja uwage na ubior i ten kto modenie sie ubiera ma 90% wiecej szans. life is brutal :D

Gość ziombel
Ale napiszę szczerze był bardzo ładne i wiedzą czego chcą

:) heh .. raczej watpie .. owszem fajnie jek facet potrafi byc elegancki .. ale nie wyobrazam sobie Mojego Faceta chodzacego po domu w garniaku ..LOL

Gość lacoste to lansiarski syf
:o Nie umówiłabym się z facetem ubranym w Lacoste.

Gość ziombel
To by na to wyglądało, że całą pensje trzeba wydawać na ciuchy. Ale przypomniało mi się, że ta dziewczyna jeszcze dodała jak ubrał się gościu obciśle, lekko metroseksualnie i tym się brzydziła. To ja już nie wiem co takim odpowiada. To może ubiór jak skejt????

chyba widzialy co brały. mój chłopak jest mojego wzrostu i ubolewam ze nie moge ubrac szpilek ktore tak bardzo lubie. ale dla mnie nie jest wazny wzrost czy to jak sie ubiera. dla mnie jest ideałem i nie musi nic zmieniac, a skoro spotkałes takie laski to najwyrazniej nie szanuja tego jak ich facet wyglada jak sie ubiera itd, a to chyba rzecz indywidualna bo nikt nic nie moze komus narzucac ewentualnie moze doradzic

bo baby mają nasrane pod sufitem, same nie wiedzą czego chcą :o ciekawe czy same chodzą w garsonkach i szpilkach po domu :o

Gość ziombel
Ja w domu ubieram się w krótkie spodenki bo mi tak wygodnie. A że kaloryfery dobrze grzeją jest ciepło.

Gość ziombel
Mnie bardziej się wydawało, że są z tych dziewczyn co by chciały narzucać co facet ma robić. Lub po prostu między sobą wymieniły luźne poglądy a rzeczywistość akceptują jaka jest

Gość jatakajaka
A ilu facetów ma pretensje do swoich kobiet jak chodzą w dresie po domu :O Wg mnie każdy ma prawo ubierać się tak jak lubi (wygodnie) zwłaszcza w domu. Jedno co mnie tylko wkurza, to jak ktoś np. przychodzi w dresie bądź w jakimś niechlujnym ubraniu na jakieś przyjęcia, egzaminy itp.

Gość nigdy nie zwracalam uwagi na
ubior. Ale wolalabym, zeby moj facet nie byl metroseksualny, czy ntez zeby nie byl lumem z dredami na glowie i pokolczykowanym czy wytatuowanym calym cialem. Ubior tez sie z tym laczy troche ;)