Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anette_5

Czy miał prawo się obrazić?

Polecane posty

Gość anette_5

Jak w temacie:czy miał prawo się na mnie obrazić? W niedzielę pojechał jak mówil do kolegi i był u niego 4 h.Umówliśmy się na tel.o 20.00 zadzwonilam ok 19.00.Nie odbierał,no i wydumałam sobie,że może jest na jakimś spotkaniu z kobietą.Trochę mnie to jednak nurtuje po dziś dzień.Już raz tak miałam,taką sutuację,ale nie z nim.Wiem,że wyglądało to tak,jakbym mu nie wierzyła.Przykro mu z tego powodu i nie oddzywa się do mnie.Nawet nie zdążyliśmy się dobrze poznać.A już pewnie skończyliśmy znajomość.Ma żal do mnie,a ja wyrzuty.Ludzie popełniają błędy przecież,przeprosiłam Go za to!Co o tym myślicie?Tylko bez obrażania mnie i głupich wpisów proszę.

Gość wahadeslo
mo cie w pompie

Gość martaagacka
Obrazil sie o to, ze zadzwonilas godzine wczesniej, czy o to, ze go o cos podjerzewasz? Jesli o pierwsze - to nie mial prawa sie obrazic, no chyba, ze macie po 20 lat, to takie obrazanie jest w tym wieku na porzadku dziennym...

Gość anette_5
Marta,obraził się pewnie o to,że zadzwoniłam wcześniej,żeby go sprawdzić...czyli,że mu nie ufam,pewnie.

Gość martaagacka
Moim zdaniem to dziecinada. ja tam jak bylam z facetem, to nie umawialismy sie na telefon, tylko sie dzwonilo do siebie, kiedy sie chcialo (jesli akurat sie nie umawialismy). dla mnie to dziecinada. Albo woli kumpla od Ciebie albo jest mlody po prostu i nic tu sie nie zmieni... Mozesz cierpliwie zaczekac az sie 'odbrazi'

Gość Hmmmm.....
To żaden powód do obrazy. Nie wiem czy nie miałaś czasem racji.

pewnie chlopak sie wycofal, bo nie chce miec dziewczyny, ktora by go kontrolowala i robila sceny zazdrosci. szczerze mowiac, nie dziwie sie mu. zeby robic takie numery na poczatku znajomosci odstraszylas go tyle ci powiem :O

Gość anette_5
Marta,No młodzi to my już nie jesteśmy.Ale czasem ostentacyjnie człowiek zadzwoni,bo tak go coś najdzie. Ale o co się obrażać?Może coś zakrywał?

Gość Chlopak obiektywny
zabawa w gównażerię i nastolatków , poracha

Gość anette_5
Ciotella,może masz rację,ale ja chciałam go po prostu wcześniej usłyszeć.

Gość martaagacka
przeprosilas i wystarczy, teraz jego ruch, jesli go nie wykona, to olej go i tyle.

Gość anette_5
Marta,też tak myślę.Ale jakoś trudno mi w to uwierzyć,że faceci w niedzielę spędzali 4h.Jego kolega ma rodzinę i małe dziecko.Uwierzyłabyś w to co mówi?Chyba,że poczuł się niezręcznie że skłamał i się wycofał.Nie wiem już.A czuję się winna.