Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caresiatko

I jak sie wam podoba moja kieca??

Polecane posty

Gość sdf
bardzo ladnie sie prezentujesz :) fajna ta bransoleta troche kuperek z tego trenu,chyba ze byl zle rozlozony albo tak wyszlo na zdjeciu.. tren sie odciaga? czyna petelke?

Gość pieknie wygladasz
przemyslalaby m tylko welon - tez lubie te dlugosc, ale u Ciebie zakrywa kokarde z tylu. Wiec przymierzylabym na Twoim miejscu dluzszy (jak tren) lub troszke krotszy.

Gość Doliviia
mnie sie bardzo podoba a jakie buciki do takiej sukienki

własnie nie wiem jakie buciki ale pewnie jakies płaskie kremowe bez palców bo slub dopiero w lipcu:) a tren jest podpinany z tyłu do sukienki . zdjecia jakies taki dziwne wyszly bo tam słebe swiatło było:( a kolor to tki delikatny toffi

własnie nie wiem jakie buciki ale pewnie jakies płaskie kremowe bez palców bo slub dopiero w lipcu:) a tren jest podpinany z tyłu do sukienki . zdjecia jakies taki dziwne wyszly bo tam słebe swiatło było:( a kolor to tki delikatny toffi

Gość tulipanowy krem
Mnie się dół nie podoba, jest taki trochę firankowaty i nie lubię z tyłu żadnych kokard ale najważniejsze abyś Ty się w tej sukni dobrze czuła... :)

mnie sie podoba tylko buty doradzalabym zakryte, chyba tak jakos mi sie bardziej eleganckie wydaja, ale ja sie moge nie znac :) ale jest bardzo ladnie :)

Gość ładna sukieneczka
tylko zlikwidowalabym ta kokarde z tyłu, inny welon do niej, napewno nie ten. Troszke kolor dziwny, ladniejsza by byla biala, ale moze to efekt swiatla. No i wydaje sie ciut przy krotka

Bardzo ładna, a kolor pasuje do twojej karnacji. Tylko ten welon właśnie, ja bym wzięła najkrótszy- tak aby kończył się na linii łopatek, bo ten Cię jakoś przytłacza i do tego zakrywa za dużo elementów sukni. Co do butów to też wybrałabym z zakrytymi palcami, wyglądają lepiej to raz,a po drugie będziesz tańczyła z wieloma partnerami, więc uchronisz paluszki:-) Ale tak super:-)

Gość ile jeszcze razy
będziesz chwalić się tą beznadziejną sukienką? na ilu topikach 2,3, 40??

Gość spierdalać z tą grą

Gość pyt do cerasiatko
w ciazy jestes? tak wyglada na zdjeciu moim zdaniem, w takiej sutyacji wybralabym inny fason

Nie nie jestem w ciąży??!! Nie każdy preferuje 50 cm w pasie;p a poza tym mamuska robila zdjecia i pierwszy raz miala cyfrówke w rekach wiec wyszło jak wyszło. Ogolnie wyszłam malutka i szeroka a mam 175:) i nie jestem gruba ani tymbardziej w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to teraz moja opinia
Góra mi się bardzo podoba ale na dole już bym sobie darowała te zdobienia i kryształki. No ale to jest moja opinia a mnie podobają się takie gdzie tylko gorset jest zdobiony a dół prosty!!! Ogólnie całkiem fajna! ;-)

Gość haala
Suknia ładna ale salon obleśny.