Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caresiatko

I jak sie wam podoba moja kieca??

Polecane posty

Gość jaaaa105
Sukienka śliczna, fajna, zgrabna babeczka - welon ja dziewczyny mowią trochę kiepski - poprzymeirzaj coś delikatniejszego :) moze coś w cieplejszym odcieniu i mniejsze ? Ty co czepiasz się salonu - snobko jedna. Nie ważne gdzie kupujesz tylko co kupujesz. Albo jesteś samotną desperatką co jej chłop nie chce i z zazdrości szpile w bija :P

Gość To teraz moja opinia
Bardzo podoba mi się kolor sukni, fajny materiał itp. itd., ale szczerze mówiąc niezbyt dobrze pasuje Ci taki fason, tzn. "nie masz figury" w tej sukni, zero wcięcia w tali, nie obraź się, ale taka tuba... A skoro jesteś wysoka i szczupła to powinnaś tak wyglądać, tzn. na wysoką, szczupłą i zgrabną laseczkę, w tej sukni tego nie widać :(

Gość Właśnie właśnie
po co się oszpecać?

No własnie te zdjęcia tak nijak wyszły bo mama zdjęcia robiła a soalon był słabo oświetlony:( i wygladam na owiele nizsza i szersza osobe w rzeczywistości sukienka fajnie leży tylko moze macie racjez tym welonem:(

Gość ważne żebyś Ty
dobrze się w niej czuła, może rzeczywiście na tych zdjęciach wyszłaś mniej korzystnie? Pozdrawiam i powodzenia :)

Gość moimm zdaniem
mogłabys trochę poćwiczyć przed ślubem, bo na jednym zdjęciu masz dośc wystający brzuch. I popieram, że suknia dość słabo zaznacza talię. natomiast sama sukienka podoba mi się