Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polkiobłudnenieufnecyniczne...

Młode polki szaleją za pieniędzmi, wyglądem ale nie chcą być dobrymi ludźmi

Polecane posty

Gość polkiobłudnenieufnecyniczne...

Zapomniały o kształtowaniu w sobie dobrych cech charakteru, bo mają w sobie tak wiele cynizmu, obłudy, nieufności i zawiści.

Gość łukasz29bielsko
Dziewczyny jeśli takie jesteście napiszcie o tym chyba że macie w sobie tyle obłudy że będziecie milczeć....A jeszcze więcej tej obłudy że nie będziecie chciały się zmieniać...

Gość normalnywśródnienormalnych
młode polki niszczy zawiść, obłuda, cynizm, nieufność, małostkowość...

Gość taaaaaaaaaaa
a polacy to idealy i tylko te polki takie zle :p

Gość polacy sa idealni

Gość kozetka
jestem młodą Polką, wydaje mi sie, ze trzymam sie swoich wartości i nie gonie za pieniedzmi, ale widze, ze następuje powrzechny upadek moralności i wartości. Coraz bardziej liczy sie kasa, fajne mieszkanie, markowe ciuchy, przystojny bogaty chłopak, imprezy i drinki. A mile słowo dla innych, bezinteresowna pomoc, zwyczajne życie z ludzmi i dla ludzi zanika lub jest wysmiewane i tlamszone przez styl życia dla kasy i rzeczy materialnych.

Gość fvdgvd666
co ty pier... ?

Gość paprotkatka
ja dziekuje lubie pomagac bezinteresownie i co mam z tego? kolezance zalatwilam prace drugiej pozyczylam 3tys i ani dziekuje ani wyliz mi rzyc. badz tu dobry

Gość guno prawda
polki takie wlasnie sa chemy byc amerikan i juesej a tak naprawde to galerianki itd

Gość mojjezdanie
niestety jest taka tendencja, że młode dziewczyny coraz częściej zamiast zająć się autentyczną pracą nad swoim rozwojem gonią za ciuchami, kasą itd. Robią to za wszelką cenę, sprzedając się w całości. Dziewuchy są coraz głupsze, puste, cyniczne... To bardzo niebezpieczne, bo czym skorupka za młodu.... Moim zdaniem problem polega na tym, że młode pokolenie zachłysnęło się dobrami materialnymi jakie oferuje im rynek, media ....nie rozumiejąc, że to tylko złudna wartość. Ładny wygląd powinien być środkiem do zbudowania sobie przyszłości, a nie celem samym w sobie. Młodzi Polacy/Polki zostali "zaskoczeni" atrybutami osiągnięć gospodarki rynkowej, nie byli do tego psychicznie przygotowani, nie wchodzili w owe "dobrodziejstwa" harmonijnie i nie radzą sobie z tym. Nie można bezkrytycznie robić bóstwa z ciucha, buta, samochodu - to doprowadzi Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ do rozczarowań, frustracji, niespełnienia w przyszłości.

Gość Lalitha
obłudniku! a co pociąga facetów? może - wnętrze? szlachetny charakter?? A może - delikatność?? W#SZYSCY za ładnymi du... się oglądacie! Mało tu chamskich tekstów o "pasztetach" "grubyc lochach" ...itp. Macie co chcecie. Życzę wam wszystkim cynicznych dziewczyn - wyrachowanych = takich jak i wy.

Gość do Lalitha
mi sie podobaja ladne dziewczyny, mimo to nie jestem wyrachowanym cynikiem i wierze w prawdziwa milosc

ładnym i zadbanym można być tylko dlaczego przy tym zazdrościć każdemu ładnego ciucha, faceta, samochodu? nie lepiej wziąć się za siebie i zapracować na to samo? już nie mówiąc o tym, że to nie kasa świadczy o wartości człowieka ale badania dowodzą że polskie społeczeństwo należy do najbardziej podatnych na reklamę - chłoniemy jak gąbka tę calą komercyjną papkę która zalewa nas dopiero od 20 lat i efekty są. Wystarczy popatrzeć zwłaszcza na pokolenia urodzone po 1989

Gość Lalitha
jesteś wyjątkiem. A reszta - sam poczytaj. Skąd bierze się w was tyle pogardy i instrumentalnego traktowania ludzi?

Gość bo lubimy ladne kobiety

tak po prostu jest, nie ma co rozpaczać, bo nic tym nie zmienicie. Pozostaje szukać normalnych ludzi i resztę pierdolić.

Gość polki to zwykle galerianki