Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g0s1a82

Gdzie szukać????

Polecane posty

Gość g0s1a82

Gdzie szukać Yorka za darmo?? Od razu mówię,że schroniska odpadają bo tam ich nie ma...I bardzo proszę bez umoralniania mnie i gadek typu czy będzie Cię stać na jego utrzymanie....

Gość g0s1a82
Codziennie wpisuje na gogle i nie ma nic:(

Gość g0s1a82
Tam ogłaszają się jacyś ludzie z zagranicy już nie raz przeglądałam tam ogłoszenia....

Siedze kiedyś z ziomalami na ławce przed blokiem a tu naperdala pies jak szczurek ubrany w różowy waciak :D Nikt nie szedł, to ja go CAP za ten waciak i do góry... No i siedzimy se i głaskamy psa (sprawdziliśmy, że to "niezła suczka" a tu po jakiś 20 minutach przychodzi stara baba i się żali, że ten pies jej uciekł :D Normalnie omal się nie posikaliśmy ze śmiechu (taki mały pies i _uciekł_ a ona go 20 minut "goniła") :D No i wtedy dowiedziałem się jak wygląda York... Aha, i jeszcze miała (ta suczka, nie stara raszpla) taki kucyk na głowie z kokardką, też różową :D Więc z zajebaniem nos problemos :classic_cool:

Gość g0s1a82
Odpowiadałam już na te ogłoszenia i wiem wpisują różne miasta jest szereg takich ogłoszeń,a szczeniaki nie są do odbioru w Polsce.