Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malina32

KREMY

Polecane posty

Gość Malina32

JEŚLI SA TU OS0BY ,KTÓRE B.DOBRZE ZNAJĄ SIĘ NA KOSMETYKACH I PO PRZECZYTANIU SKŁADU NA OPAKOWANIU POTRAFIĄ POWIEDZIEĆ CZY DANY PRODUKT JEST DOBRY CZY TEZ NIE ,TO PROSZĘ ABY POLECIŁY KREMY KTÓRE SA NAJMNIEJ NAFASZEROWANE CHEMIĄ . MAM MIESZANA CERĘ I SZUKAM DOBREGO KREMU NA ZIMĘ POD MAKIJAŻ ,KTÓRY JEDNOCZEŚNIE NIE BĘDZIE CHEMICZNĄ BOMBĄ . mOŻECIE PRZY OKAZJI POLECIĆ DOBRE FIRMY KOSMETYCZNE ,KTÓRE PRODUKUJĄ KREMY BARDZIEJ NATURALNE W SWOIM SKŁADZIE .

Gość K.C
Gorąco polecam kremy do cery mieszanej Mary Kay, fantastyczna firma. Jeżeli chodzi o skład tych kosmetyków to są na pierwszym miejscu w USA pod względem ilości naturalnych składników. Jeżeli chciałbyś poznać ofertę firmy zapraszam gorąco MaryKayK.C@gmail.com

Weleda-wspaniale kosmetyki, 100% naturalne, substancje konserwujace derywowane sa z naturalnych olejkow eterycznych a nie wytwarzane sztucznie. Ja bardzo je lubie, wydajne i na dlugo wystarczaja. W Polsce sa dostepne, poszukaj w internecie

Gość Vilkoka78
Najmniej nafaszerowane chemią i bezpieczne są dermokosmetyki - szczególnie ostatnio przypadł mi do gustu mocno nawilżąjący Keranorm.

Musisz szukać kosmetyków naturalalnych z certyfikatami - najlepiej w 100% naturalnych. Kosmetyki z EkoCert wystarczy że mają 95 % składu naturalnego i już są naturalne certyfikowane podczas gdy pozostałe substancje mogą być syntetyczne. Mogę polecić włoską markę Naturissima - reklamują swoje preparaty jako 100% naturalne i faktycznie tak jest. Nie ma w nich ani śladu chemii. Receptury świetne i bogate, dużo ziół, egzotycznych składników. Dla Ciebie odpowiedni może być krem do cery mieszanej z la pacho, ratanią i oczarem wirginijskim. Można poczytać i kupić tutaj http://www.podarujzdrowie.pl/p/1/2/nawilżający_krem_balansujący_24h_z_la_pacho_i_ratanią_-_dla_skóry_mieszanej_i_z_problemami-kosmetyki_naturalne.html

Gość marsiannka
Od kiedy po raz pierwszy spróbowałam naturalnych kosmetyków nie sięgam po żadne inne. Wcześniej też uważałam, że nie warto dopłacać do tych eko-produktów, ale zmieniłam zdanie. Przede wszystkim są one dużo zdrowsze dla skóry bo nie zawierają chemii, poza tym nie uczulają, co jest bardzo istotne dla osób o wrażliwej skórze. W kosmetyki zaopatruję się przede wszystkim w aptece juventa w centrum manufaktura w łodzi, bo wydaje mi się, że tam mają najlepsze ceny. Jeśli nie chce mi się wyłazić z domu to zamawiam sobie przez internet, ale to sporadycznie.