Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renataaa_29

Cera odwodniona-jaki krem polecicie???

Polecane posty

Gość Renataaa_29

Mam dosyć suchą a przy tym odwodnioną skórę. Kto poleci dobry krem ?

Gość siabadaba
Rewelacyjne są kremy do cery suchej i odwodnionej firmy Guinot:)

Gość Renataaa_29
Gdzie je kupię ? Ile kosztują ? Guinot kojarzy mi się z salonami kosmetycznymi jakoś tak.. ;-)

Gość Renataaa_29
"zdecydowanie tak" masz na myśli zwykły niebieski krem Nivea ? "Krucafuks" to serum które wkleiłaś jest chyba do tłustej cery.., przynajmniej tam jest tak napisane. Czy jest też wersja do suchej bądź odwodnionej skóry ?

Ja dziś kupiłam krem z tołpy lekki nawilżający, właśnie do cery zmęczonej i odwodnionej. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-20513-opis-Tolpa-Huminea-Hydrativ-Lekki-krem-skora-odwodniona-i-podrazniona-normalna-i-mieszana.htm Ale jeszcze nie próbowałam, mam nadzieję że będzie dobry. Z iwostinu też mają dobry krem nawilżający, też lekki. Mnie troszke zapychał ale ja mam problematyczną cere, ale byłam zadowolona z nawilżenia. Zawierał tez filtr

Gość Renataaa_29
Daj znać jak ten krem Tołpy. Cena bez znaczenia, proszę o różne propozycje,recenzje,opinie, ja później z którejś skorzystam. Może to być krem za 20 zł albo za 200 (jeśli wart swojej ceny ;-) )

Dobrze, dam Ci znać za kilka dni jak sie sprawuje. Póki co wada jego to tubka metalowa, ale za to dobrze się go wyciska i w odpowiedniej ilości. Zapach intensywny dosyć ale ładny. Zobaczymy :) Ja go kupiłam za 25 zł bo termin wazności kończy się za 4 miesiące, normalnie kosztuje około 35 zł. Widziałam tez w zestawie z żelem do mycia twarzy z tej serii

Gość Renataaa_29
Czekam na Twoją opinie na temat tego kremu :-) Franka-masz jakieś propozycje ?

Gość menteabierta
moze idż do apteki i tam sie zapytaj. ja bardzo lubie kremy z avene i LRP naprawde pomagają

Gość Renataaa_29
Tak też zrobię ;-) ale warto też popytać co inne kobiety polecą.

Gość smaruj skóre wit A

Gość kosmetyczka 09
do cery odwodnionej najlepsze bedą kremy które mają półtłustą recepturę jezli cera nie jest mieszana dobre też będą kremy nawilżająco-dotleniające i polecam DERMEDICA I ISIS PHARMA

Gość Renataaa_29
Wróciłam z zakupów zaopatrzona w mnóstwo próbek. Teraz będę testować.

Gość tluste sa niby dobre
ale ja po takich kremach jestem zaraz cala w malych syfkach :o W sumie mi pomogl bardzo szybko Olay Hydra Active (czy jakos tak). Jest niedrogi, ja kupialm chyba za 25zł.

Gość Renataaa_29
"zdecydowanie tak" chyba jednak nie wiem o jaki krem Ci chodzi. Nie kojaże żadnego z nivea w biało-różowym opakowaniu :(

Co do kupionej przeze mnie Tołpy to bardzo polecam, świetna jest:) Nie jest cięzka, zapach intensywny ale ładny i szybko znika, wydaje się byc bardzo wydajna. Cera jest ładna, ma ładny kolor, nawilżona. Jak dla mnie super krem i o ile na dłuższą metę nie będzie mi zatykac porów to pozostane rzy tym kremie

Gość Renataaa_29
"a więc tak" mogłabyś wkleić linka z tym kremem Tołpy? Czegoś takiego szukam dobrego nawilżacza o ładnym zapachu, bo w końcu to ma być przyjemność-stosowanie takiego kremu. :-) Można zaryzykować,bo majątku nie kosztuje ;-) A wiesz może jeszcze jakie składniki nawilżające ma ten krem w sobie??? Ile masz lat (jeśli wolno mi wiedzieć :-)).