Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rheia13

CHAMPIX-TABLETKI , KTORE POMOGA TOBIE RZUCIC PALENIE W MILYM WWESOLYM TOWARZYST

Polecane posty

CZESC BIORE CHAMPIX OD 6 TYG. MAM ROZNE SKUTKI UBOCZNE TEGO LEKU , ALE NAJWAZNIEJSZY Z NICH TO NIE PALE ! ZAPRASZM DO SIEBIE NA MILE I WESOLE ROZMOWY O TABL. , O SKUTKACH UBOCZNYCH ,JEZELI JE MACIE , ORZA LUDZIE , KTORZY RZUCAJA BEZ NICZEGO LUB NA INNYCH SRODKACH SA BARDZO MILE WIDZIANI , PISZCIE CZY JUZ WYKUPILISCIE TEN WSPANIALY LEK , REWELACJA NASZEGO WIEKU

Witaj Ja biorę również champix i uważam, że jest świetny. Już ponad 5 tygodni nie palę. A zawsze mówili, że z fajką umrę i mnie z fajką pochowają. Pozdrawiam

zosiek to ja tobie nakazuje {to chyba jak w armi} ,zebys poszla do lozeczka , jutro masz wielki ,ciezki dzien , pamietaj ,ze oprocz tego ,ze pachniesz to masz jeszce wygladac odlotowo, !takze o mnie sie nie martw moze ktos dolaczy ,a ty zmykaj , mam nadieje ,ze nie wykoncza ciebie na tym szkoleniu pa

dzieki,ze nas znalazles i swoje pseudo zostawiles mario , ajuz myslalam ze wolisz stare zadymione smici . jak lecci ?

Witam! mam leekie opoznienie :-( niektorzy mowia,ze jestem, mnie to nie martwi, da sie z tym zyc! :-) champix zazywalem 11 dni,nie znosilem dobrze jego skutkow ubocznych,swirowalem po nim,cos jak LSD. Trzy dni po odstawieniu champix,zucilem palenie ,nie pale 7-em dni.Mam dziwne objawy, nic nie czuje glodow nie mam,mysle ze to przedemna!!! Oby nie. spoznilem sie............... zona by byla szczesliwa, ale wy chyba nie!!! slodkich snow,koktajlowych..................................pa

6.40 i nie zmrozylam oka , to nastepny skutek brania champix ale cos za cos , nie jestem masz ochote porozmawiac?

z mezczyzna to jak z dzieckiem ,jestem i dlaczego sie nie odzywasz ide zrobic sobie kawe a ty w koncu napisz

mario co jest z twoim komputerem wszystko przychodzi z opoznieniem , czy napijesz sie capucino ? ze smietanka czy z mlekiem , bo musze maszyne zaprogramowac , proponuje do tego wloskie makaroniki sa wysminite jak wiesz

mario co jest z twoim komputerem wszystko przychodzi z opoznieniem , czy napijesz sie capucino ? ze smietanka czy z mlekiem , bo musze maszyne zaprogramowac , proponuje do tego wloskie makaroniki sa wysminite jak wiesz

mario ,to ja jestem lekarzem ,czyzbys ty tez byl nim? co to przesluchanie , od paaru dnie biore dawke 0,5 mg ,ile razy mozna to pisac , tlumaczylam dlaczego , wiesz dopiero otworzylam strone a juz smith oglosil na forum , on mnie kocha ten chloptys , wiesz czego on mnie najbardziej zazdrosci , wszystkiego ,odADO Z , a przedewszystkim ze jestem madra i silna kobieta , MARIIO , NIE ZAPOMINAJ O TYM

nie zazdrosc maszynie ciebie tez moge zaprogramowac , zart/a kawka juz sie parzy specjalnie dla ciebie , zosiek ma ciezki dzien jest na szkoleniu ale ona jest cudo dziewczyna , bardzo kasie czyli kake mnie przypomina , dobrze ,ze kaka wraca juz nie dlugo nie moge sie doczekac

Kaka sie wylaczyla na dobre,pelny relaks!! madra dziewczyna ze nie szukala netu na sile!!!

mario jestes cudowny , GENTELMENi widac ,ze nalezyszdo wyzej postawionych ludzi w spoleczenstwie mario reszta tekstu jest dla palacza i reszty mario thank you for standing up for me, your such a sweet guy. As to the other men, for someone who has not read more than one book, cannot dare to accuse people how d.m they are. Obviously he has no comprehention as to what it means to try and help someone else, and than yet come back insulting the people that try to give advice to you. People who accuse other of how low their IQ is inversely referencing themselves. If you cannot understand that if people try to help you, you should feel good about yourself and take in the advice they give, not comeback snapping at them with insults. If you think that you can insult me with your mere words that mean nothing to me than you need to check your bearings, because I do not get aggrovated by someone like you. If you are that intelligent than why don't you solve your own problems and leave other alone who are trying to help other. You don't like the help we give than leave the site and go somewhere elese thank you very much.

hi, witam , juz po zabiegu , nie moge mowic ale czuje sie ok , milalam dzisiaj io 10,30 , dlatego nie spalam cala noc , nerwy , mario , ja juz nie zapale mnie nie ciagnie do tego swinstwa , nie potrzebnie sie martwisz , tak jak napisalam po angieksku ,wiem zety to zrozumiales ale ci do ,ktorych bylo to adresowane watpie chociaz wybalam najprostszy sposob jaki moglam wymyslec , nie musisz nic pisac , ta decyzje pozostawiam dla ciebie , i zofi , niegdy nie mialam problemow z ludzmi ,ale polacy to wyjatkowo bojowy narod , nie uwazasz?, zawsze o niemcach tak myslalam ale sie pomylilam , poczekam pare minut i zostawie to w spokoju , widocznie tak musi byc pa przyjacielu ::) 