Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rheia13

CHAMPIX-TABLETKI , KTORE POMOGA TOBIE RZUCIC PALENIE W MILYM WWESOLYM TOWARZYST

Polecane posty

Po zabiegu!!!! dobrze ze masz to juz za soba!!!!nie irytuj sie ,wyluzuj, to jest pokolenie inwalidow.Mam dla ciebie nowine, nie pale 8,,,,,,,,,,,,dni,i jest mi z tym dobrze,nawet mi pobielaly oczy,nie pisze koloru ,bo moga bys odplynac!!!!!!!!!!!! ha ha ha no dobra, gdzies ty?????? twoje tez wpisy tez wchodza 16 minut potem..........halo

czytam ciekawe forum jak mlode studentki i nie tylko zakochuja sie w ksiezach , ciekawe wciaga jak dobry romans

super !!!!!! ja tez jestem forma jest ok....jakby co to moge zawsze kogos zjeb..c, jakiegos leka

wiem ,ze wszystkoprzechodzi z opoznieniem, uwazam ze musze cos z tym zrobic , przecierz jest regulamin ,ktos go nadal lamie i to powaznie , czytales moj post po ang,?

mój ojciec rzucił palenie ponad miesiąc temu dzięki kapsułkom Smokerade firmy CaliVita /kupiliśmy je z polecenia na suplementydiety.istore.pl/ i to rzucanie nawet poszło mu dość gładko, czego się zupełnie nie spodziewałam, bo palił ponad 30 lat. Ciesze się z tego faktu ogromnie i popieram wszelkie próby walki z tym trudnym przeciwnikiem. Jeśli komuś wystarcza silna wola to mu naprawdę gratuluję, jeśli ktoś potrzebuje wspomagania- niech je dobierze do siebie i stosuje z jak najlepszym rezultatem. Ja trzymam kciuki za wszystkich rzucających palenie :)

ja tez odlynalem pamietasz ,ptaka w ciernistym,tylko ze ja nie jestem ksiedzem.. ha ha ha widze ze sie rozmazylas zostawie cie na chwilke, jak chcesz???

zosiek jest dzisiaj po za miastem na szkoleniu , bedzie za pewne wykonczona juz mnie uprzedzila wczesniej , jak sie tobie podoba "umieralnia":( '"

witaj kostaryka , jak to milo,ze nas odwiedziles i podielilas/es sie z nami tym lekiem ,wierz mi ze ja nawet nazwy nie znam , i nie wiem na jakiej zasadzie dziala ten lek , mozesz mnie cos na ten temat powiedziec jak dlugo bral ?

kostaryka, dzieki taki spontan z ciebie ze prawie mi lzy wycisnelas,jestem troszke nadwrazliwy.Nie slyszalem o tym wszpomagaczu,jest na prawde wiele, tak jak mowisz dla kazdego cos innego!!!! Byle ze skutkiem........ podziwiam twojego tate,jestes pewnie z niego strasznie dumna??? bo moja cora caje mi codziennie zastrzyk,, nie koniecznie warenilkiny..ha ha ha fajnie ze zajrzalas.wpadnij czasem jakby ci sie nudzilo, nieraz mozna sie tu wykrzyczec,jakby co..........pozdro

dzieki ,ze , nas wspierasz ,poniewaz masz racje warto , czlowiek czuje sie jak nowo narodzony , jest czasami ciezko , wiesz brakuje czegos miedzy palcami ale to mija , i zajecie jest najlepszym lekarstwem oraz rozmowy z ludzmi ,ktorzy ciebie rozumieja i wspieraja , nie wiem co bym zrobila bez nich , klaniam sie i dziekuje ,zappraszam czesciej , na kawke i rozmowe

zosiek ma dzisiaj dzien pelen pokus , ludzie pewnie pala na przerwach i tp. ale ona jest jedna z nas i nie zapali , moj profesor powiedzial ,ze nie jest pewny czy mialam szczescie nie za ladnie to wygladalo , co wycieli i na pewno najlepsze co zrobilam to rzucilam palenie , to jego slowa , jest najslynniejszym onkologiem w tym w australji .co ty na to mlody ptaku ?

zaskoczylas mnie cierniste piora?? musze to przemysles, tak tego jeszcze nie widzialem, facet nie moze latac, bo ma cierniste piora,!!!!!!!!!!!!!!!!!11 mocna zecz

wierz mi ,ze jak przeczytalam 20 stron forum to wlosy mnie doroslej kobiecie na glowie stanely , ja z taka obsesja sie nie spotkalam tutaj na temat klerykow , to tez ludzie i maja prawo do zycia ? ale te dziewczyny , kobiety , waw , ciekawie je sie czyta ale to jest nie do uwierzenia !

Jak slysze slowo wycieli to mi sie nogi uginaja!!!!!!!!! to wszystko jest bardzo emocjonalne dla mnie, nawet nie chce myslec jak ty w tym ,dajesz rade!!!!!!!!!!!!!1 doktor to doktor, musi miec pemnosc, a to nie dlugo, nawet mnie nie denerwuj,do austrlii w czarnum gajerze w srodku lata?????????????? nie ma mowy!!!

brakuje mi zosi , kurcze troche sie boje , nigdy czlowiek nie mysli ze jego moze cos spotkac i nie wtym wieku , o nie ja jeszcze mam ksiazke nie skonczona ja mam tyle projektow do zrobienia ,nie daj Boze

Nie bede ukrywal ze kolega prowadzil,AGENCJE TOWARZYSKA!!!!!!!!!!! Nie dziwia mnie zachowania, duchownych w tej kwestii, a ze niektorzy z nich odbiegaja od normy, i maja specjalne zyczenia i wymagania, to juz inna sprawa.ha ha ha zapytam jesli moge czy ty masz jakies???? specjalne....................sow faar????

ale z drugiej strony to ludzie nie pala i na raka pluc umieraja w 2 miesiace , czyli jezeli moj numerk wyskoczyl to ........:(

chyba sie nie spodziewasz odpowiedzi na to pytanie i to publicznie , zastanow sie zyjemy w 21 wieku , nie mam 50 lat i nie jestem zacofana , wystarczy?

jak mieszkalam w europie /frankfurt/to chodzilam do kosciola i jako nastolatka siadalam w pierwszej lawce i zamiast sie modlic zastanawialam sie ,co musial ten przystojny chlopak przezyc lub zmalowac ,ze jest wikarym? , poniewaz POWOLANIE to tak duze slowo jak KOCHAM , ale ilu ludzi robi rzeczy z czystego powolania? sorry ale ciebie zameczam , moze cos wesolego?

Nie ani trszke,dobrze ze wspomnialas,bo krzywda by sie stala ludziom, z powolaniem, tak ludzia!! mielismy znajomego,ktory byl dwa lata przed swieceniami. to byla przwdziwa walka, co sie z nim kobieto wyrabialo, on mial powolanie!! jeszcze tylko jedno, bylismy na jego swieceniach, wyglada to mniej wiecej, jak wesele.Dlatego moja zona wyskoczyla, bo nie wnika, wszystko pieknie, a gdzie jest panna mloda!!!!!!! mama goscia sie zasmiala, czyli dowcip byl, na miejscu!!!! taka to historia ..Piekny czlowiek,, z dusza na ramieniu.................................................