Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rheia13

CHAMPIX-TABLETKI , KTORE POMOGA TOBIE RZUCIC PALENIE W MILYM WWESOLYM TOWARZYST

Polecane posty

PROBLEM W TYM, ZE PO PIWNICACH TO WY W DUET... UDEZACIE.....NIE ZABIERACIE MNIE, BO JA JESTEM FACET..:-( I TAK BYM NIE ZROZUMIAL :-( BARDZO DOBRZE JA SIE CIESZE.:D PISZE SIE TAK.... MARIO ZROB SOBIE,30 MINUT PRZERWY !!! BO TAKIE ZDAWKOWE BYCIE,MA SIE JAK MASTURBACJA.. DO PRAWDZIWEJ..MOLOSCI.... :D CHYBA ZE KTOS NIE WIDZI ROZNICY ?......:D CZY WSZYSTKO JEST CZYTELNE,ZROZUMIALE ? CZY JEDEN HAOS ? PEWNIE ZBYT, GRUBIANSKIE .....:-(

to dobrze , ze sie umowiliscie na wieczor tylko na ktora , dobrze.ze nie oisalam bo i tak nie zwracaliscie uwago

o ktorej godzinie wieczorem ? nie bad mario egoista , ale z wami do gaadacsie nie mozna jak do sciany

dzieki za rozmowe super bylo jak ja moge to oni nie jak ja nie to oni tak , bo ale sie pobawiliscie jak ja mialam radioterapie riewsza , wsciekne sie za chwile i jak ja was potrzebuje to wszyscy uciekli

Sorrki ale musiałam wcześniej z pracy się urwać, żeby do serwisu auto zaprowadzić. Już jestem w domku. Jakby co to jemy obiadek i jestem do dyspozycji. Muszę jeszcze II-gie danie zrobić

Musze do pracy ! zajrze wieczorkiem..... Zocha zajmij sie rheia.......jak trzeba :D pozdro ....

Jesteś przyjaciółko Jak miło, że tak wcześnie zajrzałaś. U Ciebie to chyba środek nocy Ja znowu po południu zasnęłam. Już nawet zastanawiam się czy to przypadkiem nie jest starość? Codziennie jak babcia muszę spać, same oczy mi się zamykają. Koniec świata

czesc, witam , jest 2.35 am, ale ja tez ciagle pzysypiam i to jest zexzenie a nie starosc,posluchaj jak jestes zmeczona to nie musimy pisac po prostu idz spac ja sie nie obraze 😴

Ale ja już się przespałam, teraz mogę posiedzieć chwilę. Zrobiłam kolację, przygotuję obiad na jutro i wtedy pójdę spać.

hej to milo ,ze dla mnie tez znalazlas chwile czasu , dzieki , wiesz ,ze stesknilamsie za toba , dlaczego ty tyle musisz pracowac ,i jeszcze w domu robic to sie w glowie nie miesci , nie mozecie jesc na miescie /to by tobie pomoglo nie uwazasz?

Moi panowie nie jadają na mieście w byle jakich knajpkach a już na pewno na stolówkach. Wrażliwe żołądeczki. Takie życie - cóż poradzić. Matka-Polka. Ale jakoś daję radę. Tylko z tym spaniem nie potrafię sobie poradzić. Chociaż to ma i dobre strony. Miałam robić II-gie danie, zasnęłam, zatem na jutro jak znalazł. Zobacz jaka oszczędność :D

czy ty teraz robisz obiad ana jutro ? zosiek nie mozesz na pare dni ugotowac i zamrozic , pozniej rozmrazasz na tackachi masz gotowy obiad , ty sie zajezdzic ja tez tak robilam ,a le jak zaczelam miec problemy ze zgrowiem to ukrocilam

ty spisz od tych tabletek , ja tez to mialam i jeszcze mam mta kolezanka ,o ktorej pisalam ze tak zle reagowala na te tab. spi juz 3 tyg, nie pali bez tab ale spi jeszcze trzyma a jest taka chuda jak patyk ,zobacz jak to roznie dziala

Może i tak, a jeszcze do tego moje niskie ciśnienie i ta pogoda. Oj, ja babcia nieszczęśliwa :( Za chwilkę będę, 10 minut dosłownie

pewnie ze nie ale jakswoje ugotujesz i zamrozisz to nie jest takie zle ale moje chlopaki maja francuzkie podniebienia , idzie oszalec , chrys nie je panierowanych kotletow , bo nie wie co jest w srodku i tak jest z zupa ze sie napili , a teraz to cos by zjrdli /rozumiesz za dobrze mieli

daj mi mariusza , nie rozmawialam z nim , mam problem z tym latusuem yo jaki kwiay

czesc Mariusz jak tam szkola i dziewczyny , cos nowego? umnie nic nowego , tylko ,ze moj maz on ma na imie chrys , twierdzi , ze latus jest lepszy , ale one wygladaja jak statki kosmiczne ,nie uwazasz? nie myslisz ,ze jestem za stara do takiego auta , ale mlode chlopaki beda mnie zaczepiac , to chrys tez ni powiedzial ,wiesz jak kazdy facet jest z lekka zazdrosny , bedziesz mial dziewczyne na powaznie to zobaczysz big problem !:classic_cool:

Juz mialem kilka powaznych zwiazkow i wiem jak dziewczyny i mężczyźni potrafia byc zazdrosni... Cóż zasadniczo Ferrari jest lepsze od Lotusa, ale faktycznie bez doswiaczenia Ferrari nie jest zbyt dobrym wyborem :)

W zasadzie nie uważąm ze jest Pani za stara, bo nikt do niczego nie jest za stary i jeśłi chodzi o to to Lotusa polecam, a jaki model Was interesuje?

wlasnie , ja tobie mowilam ze nie znam sie w ogole , ale ferrari tez moze byc , wiesz jak chrys to powiedzial to myslalam ze to jakis model tego ferrari , teraz bedziesz lezal na podlodze ze smiechu jaka gambeta jestem , ale od tego mam ciebie jako prywatnego doradce ,piszesz sie ?