Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajowianka

wyjazd nad morze jesienią

Polecane posty

Gość kajowianka

Czy wyjazd nad morze z dzieckiem o tej porze roku ma sens? Chodzi mi o jod i te sprawy? Mąż jedzie na konferencję do Gdańska, a że będzie nocował w hotelu Mercure Hevelius to mamy szansę zabrać się razem z nim. I już sama nie wiem, bo hotel luksusowy, w centrum miasta, więc i pospacerować będzie gdzie, i jedzenie dobre, tylko że to ponad 400 km. A synek ma 1,5 roku

Gość ja mam teściową nad morzem
i szczerze powiem, ze jesienią nie lubię tam jeździć! Jeżeli chodzi o łażenie po mieście no to wiadomo- jest ok, jeżeli chodzi Ci o spacery po plaży to w większości strasznie wieje aż głowę urywa :O często też są sztormy więc tym bardziej spacery odpadają... jadąc teraz o tej porze nigdy nie wiadomo na jaką pogodę trafisz, może piździć jak diabli a może być też spokojnie zdecydowanie bardziej wolę morze zimą :)

Gość gdańskona
nic nie wieje i nie piżdzi i jest cieplej niż gdzie indziej wróciłam z Warszawy do Gdańska i mało nie padłam ze szczęścia, w Warszawie szczękałam zębami pożyczyłam zimowe ciuchy a tu cieplutko i luksusowe piękna jesień

gdańskona--- ano pisałam, ze w mieście jest ok, gorzej jak się wychodzi na otwartą przestarzeń- tam już aż tak cieplutko nie jest! Czytaj proszę ze zrozumieniem!

miało być PRZESTRZEŃ oczywiście :P

Gość nununu
nie zastanawiaj sie tylko jedz,spaccery po plazy o tej porze roku tez maja urok,,wystarczy sie odpowiednio ubrac,do tego dochodzi fajny hotel,co z tego ze maz pracuje,wieczory beda dla was,a igraszki w pokoju hotelowym sprzyjaja zwiazkowi;)

Gość Coraline86
Z własnego doświadczenia mogę polecić rewelacyjne apartamenty nad morzem w Darłówku - Baltic Korona. Moim zdaniem świetne miejsce na wypad nad morze o każdej porze roku :) Bardzo mi się tam podoba i polecam każdemu pojechać. Teraz jesienią jest nawet lepiej bo nie ma tylu turystów i można sobie pospacerować w spokoju po plaży. Same apartamenty super - nowoczesne, fajnie urządzone, bardzo wygodne, blisko morza. Właściciele bardzo bardzo sympatyczni. Polecam:)

Gość gość
spieprzaj cipo ze spamem, topiki z zeszłej dekady podnosić

Gość gość
Sama pojechałam w tym roku nad morze i mogę wam powiedzieć, że jesienny wyjazd jest świetnym pomysłem. Ja zatrzymałam się w ośrodku www.wodnik.biz.pl w Pobierowie. Jest to świetne miejsce, dla każdego kto chce wypocząć. Morski klimat pozytywnie na mnie wpłynął, więc polecam wam się tam udać.

Gość gość
A dla czego nie ? jesienią też jest pięknie. Ja kilka razy byłam na jesieni nad morzem i było fantastycznie i zawsze jak jadę to nad morze to staram się zamawiać pokoje o wyższym standardzie. Minęły te czasy, że człowiekowi wystarczyła niewygodny tapczan:). Teraz zamawiam tylko z www.apartinfo.net.

Gość Eliś
Na Twoim miejscu bym pojechała. Myślę, że dla malucha podróż może być uciążliwa, owszem, ale jeśli zaśnie, to nawet nie poczuje. My z mężem chyba wybieramy się na Halloween z dziećmi w Primaverze w Jastrzębiej Górze http://www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/halloween-nad-morzem-2018 . Pakiet kilkudniowy obejmuje wyżywienie, zabawy dla naszych pociech, a także relaksacyjne wieczory dla nas. Hotel blisko morza, cóż więcej potrzeba? Co prawda Primavera ma pakiety jesienne na dłuższy pobyt, ale wiadomo, dzieciaki do szkoły muszą chodzić, wiec to nie dla nas.

Gość gość
Ale nad jakie morze/ Baltyckie? Srodziemne? Polnocne?