Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nowa Położna

JAK SIE WYĆWICZYĆ W OBOJĘTNOŚCI NA WRZASKI I HISTERIE RODZĄCYCH? PROSZE O RADY

Polecane posty

W poniedziałek do pracy, a ja wciąż nie wiem jak sie zobojętnić na krzyki i ból pacjentek :) Jakie macie metody wyćwiczenia sie w obojętności? :) Bo mnie te jęki przeszkadzają w pracy, a papierkowej roboty te mam mnóstwo :) I jeszcze jedno pytanie do położnych: co robicie jak mąż pacjentki wręcza coś, ale na przykład przyi nnym pacjencie albo innej pielęgniarce? Wtedy też brać czy powiedzieć że nie, nie trzeba? :)

Ja nie jestem pełna okrucieństwa, no co ty :O Własnie wzruszam sie czasem tymi rzykam, a zauważylam, że moje starsze koleżanki nie reagował na to i mówiły mi, żeby sie nie przejmowała :) One są takie fachowe, obojętne, doskonale, az zazdrosze im :) Hmmmm, a może parasolko spotkamy sie w poniedzialek na porodówce, hehehe :) :) Mam nadzieje że będziesz moją pierwszą prwdziwą pacjętką :) Czekam :)

Gość fghnjhhnb
Dawno nie widziałam JANI Wzór do Naśladowania. Czyżby NOWA POŁOŻNA to nowy projekt w zastępstwie Jani ?? :O

Gość Jania wzór do
Jak mogłaś ją widzieć , skoro ją zablokowałaś? :o Czekam więc na odblokowanie :)

Gość cvb n
hahahah Janka zablokowana :D :D:D To dlatego się nie pojawiasz :P Niestety ale to nie ja cię zablokowałam..

Gość Jania wzór do
Ale możesz poprosić o odblokowanie mnie :)

Gość cvb n
no nie wiem..... trochę namieszałaś kobietko .... Mimo Twoich wrednych postów jesteś charakterystyczną osóbką i nawet cię lubię 🌼 Niestety cięzko mi zapomniec tego co pisałaś na forum Diet w topiku WAŻE 100 kg. Przez Ciebie topik się rozpadł. Dziewczyny schudły sporo ale przeniosły sie na forum zamknięte i nie wiadomo co u nich... A tak mi się fajnie je podczytywało :D