Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa parasolka

Proszę o szybkie odpowiedzi...

Polecane posty

Moje Drogie koleżanki! Jestem małą paranoiczką ostatnio,a juz teraz w szczególności jak jestem ponad tydień po terminie.. Wczoraj zauważylam dziwną rzecz-mój brzuch jak siedziałam był..nie twardy jak zawsze(bo mało miejsca ma mały wiec był mega kamieniem jak się rozciągnął;) ) a miekki jak gąbka,normalny miękki brzuchol,dzisiaj też jak wracałam ze sklepu własnie,dotykam a mój brzuch miękki,jakby małego wogóle tam nie było;) Nie wiem czy iść do lekarza,wolę najpierw Was spytać. Moze wiecie o co chodzi? Czy to mogą być wyciekajace wody? (co prawda nie czuję ich..) i dlatego brzuch się robi bardziej miękki.. Proszę napiszcie co myślicie a moze miałyście tak samo? :)

ja bym zadzownila do lekarza prowadzącego jeśli masz taka możliwość, jeśli nie pojechałabym do szpitala, nie wiem co to może oznaczać, ale jak mi sie przez 2 dni wody saczyly to tak nie mialam, leciałay sobie bardzo powoli, poprostu jakby troche wiecej śluzu, ale jednak pojechałam do szpitala i sie nie pomyliłam, zaraz dostalam antybiotyk rzeby dziecku i mnie nic sie nie stało

Gość Eveline01
Polozna ma niestety racje...:( Mam brata ginekologa i powiedzial to samo...