Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamłoda

Musze sie wyzalic na służbe zdrowia

Polecane posty

Gość mamamłoda

Chciałam małego zapisac na USG bioderek, nie dosc ze wizyta lekarska odbyłaby sie w 10 tyg zamiast 6-8, to jeszcze pierwsze miejsce na USG bylo na grudzien czyli 3 miesiac zycia!!! Poszlismy prywatnie i oczywiscie bioderka kiepskie i trzeba natychmiast leczyc. Kurde no! My mamy kase zeby wybulic prywatnie na specjalistow ale co maja robic ludzie, ktorym nie starcza na zycie a co dopiero na wydatki zwiazane z leczeniem? Masakra Ale jeste zła!

U nas jak pamietam i w pierwszym ii drugim wypadku czekalismy m-c na wizyte, nie powinno tak byc jak piszesz, bo to niezgodne z zaleceniami takiego badania.

No niestety takie jest zycie.Moja lekarka taka madra a synowi w ogole nie dala skierowania na bioderka.Dzis ma rok i sama musialam prywatnie jezdzic.Ale to jest Polska:(

Gość koczkoś
a będzie coraz gożej.Ja prywatnie byłam z synem u neurologa,czekaliśmy 2 miesiące na wizytę,przyszliśmy,a pana doktora nie było,następny termin za 4 miesiące.Fajnie,co?

Gość moja bratowa z synem
trafiła do fundacji promyk słońca, nie wiem jacy specjaliści tam przyjmowali, ale ortopeda napewno. dostała ise do niego z dnia na dzień...jak sie poszuka to sie znajdzie...

A nie mozesz poprosic rodzinnego lekarza o skierowanie do innej poradni? Moze w innej nei ma takich kolejek. Szczerze mówiac pomimo moich przezyc ze sluzbą zdrowia dziwie sie ze tak jest rowniez w tej kwestii. A w jakim miescie mieszkasz?

Gość mamamłoda
zeby znalezc miejsce do lekarza wydzwanialam pol dnia po przychodniach w Warszawie, a z tego miejsca gdzie przyjmowal lekarz i dawal skierowanie na USg mozna bylo isc tylko do jednego szpitala, nigdzie indziej i tam byly zapisy na USG na grudzien

koczkos-A ile kosztuje wizyta u neurologa? Dziwne,ze prywatnie muisz tyle czekac.Ja zadzwonilam i tego samego dnia byl gotowy mnie przyjac.A jest to jeden z najlepszych lekarzy w Polsce.

Gość mamamloda
no wlasnie szukalam po wszystkich przychodniach, problem byl dalej z USG mieszkam w Warszawie po kilku godzinach nerwy mi wysiadly i stwierdzilam ze mam to gdzies i idziemy prywatnie, bylismy wczoraj u jednej babeczki ale na za tydzien umowilismy sie prywatnie juz do polecanego specjalisty bo chce zeby on jeszcze postawil diagnoze panstwowo to bym juz drugi raz nie mogla konsultowac

Gość koczkoś
80 zł akurat ten bierze,ale nie będę czekać,a baba w recepcji jeszcze próbowała mi wmówić że do mnie dzwoniła,no chyba ja wiem lepiej.Zmienię lekarza,ale tej babie nie podaruję,jest niemiła,kłamie i pewnie odstrasza pacjentów,pójdę specjalnie do tego lekarza i mu powiem żeby recepcjonistkę zmienił