Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....apia...

czy ktos odbywal staz lub pracowal w kancelarii komorniczej?

Polecane posty

Gość ....apia...

chcialabym sie dowiedziec cos o tej pracy. tzn jakie sa obowiazki itp. z gory dziekuje za odpowiedzi:)

Gość Amantn Wszech Czasów
Wielu żydów miało staż w komorze gazowej:classic_cool:.

Gość sdfasdsf
ja odbywałam obowiązki miałam takie: sprzątanie, parzenie kawy, robienie gały :)

Gość ....apia...
naprawde prosze o powazne odpowiedzi. ja nawet w takiej kancelarii nigdy nie bylam i nie wiem, czego moge sie spodziewac po tej pracy. chyba nie bede z nimi chodzic i egzekwowac dlugow???

Gość ....apia...
dodam, ze pracowalabym tam jako pracownik biurowy

mam koleżankę, która pracuje w kancelarii komorniczej, nie słuchaj raczej nie będziesz chodzić i ściągać długów, jako stażystka na pewno będziesz miała sporo papierkowej i typowo biurowej roboty, nie wiem jak w tej "twojej" kancelarii ale u mojej koleżanki jest dużo pracy

Gość ....apia...
dziekuje za odpowiedz. w sumie to dobrze, ze jest duzo pracy, bo czas wtedy szybciej leci. oby tylko atmosfera w pracy byla dobra. to jest dla mnie najwazniejsze

Gość ....apia...
no wlasnie, boje sie ze w takich kancelariach ludzie maja sie za lepszych od innych. boje sie, ze beda traktowali mnie jak smiecia bo nie dosc, ze bede tylko stazystka, to jeszcze bez wyksztalcenia prawniczego

Gość gość
przede wszystkim trzeba odróżniać staż od pracy jako aplikant. na stażu tylko się asystuje i wykonuje pewnie jakąś papierkową robotę,korespondencję firmową itp,a na aplikacji uczysz się zawodu,żeby zostać prawdziwym prawnikiem.

Gość gość
mój kolega jest na aplikacji w kancelarii komorniczej i bardzo sobie chwali tę pracę. opowiadał,że jeżeli ktoś ma dobre wyniki ze studiów, wiadomo że ma duże szanse dostać się do najlepszych w tym zawodzie i od nich się uczyć. natomiast o obowiązkach komornika możesz przeczytać sobie choćby tutaj: http://komorniksadowygdansk.com.pl